S:t Germain via James McConnell, 16 november 

saintgermain

S:t Germain 16 november 2015
via James McConnell

 

Jag är Saint Germain. Jag är ofta med er, även när ni inte är medvetna om det. Liksom alla vi som handleder er just nu. Vi är alltid här och vi är alltid en del av er.

I dessa tider nu, som är tider av bestörtning, tider av slit, ska ni veta att detta är fortfarande en del av orkestreringen som det har talats om många gånger. Vi är alla en, mina bröder och systrar. Alla. Även de som skulle göra dessa gärningar. Vi är ett även med dem. Det finns ingen separation förutom den ni skapar i era egna sinnen. Denna har till stor del åstadkommits av programmeringen som har pågått här.

För allt som händer nu sker av en anledning. Ja, det finns människor som lider. Ja, det finns människor i smärta. Men vet att deras offer är en del av det större goda, större helheten. Låt er tröstas med detta faktum. De kom in med ett kontrakt. Nu lever de upp till detta kontrakt.

Och på så sätt tillhandahåller de möjligheten att gå vidare, gå bortom alla gamla programmeringar. Att flytta ut ur den mörka medeltiden och in i Tiden av Ljus. De är alla en del av detta, precis som ni är en del av detta. Ingen har en större eller mindre roll att spela i denna stora plan som är på gång nu. Som i själva verket går i uppfyllelse.

Själva gärningarna som skett här nyligen, de som ligger bakom detta skyndar på sin död genom att göra det. De tror att de fördröjer saker och sprider skräck, men i grund och botten gör de det motsatta. De skapar ett behov av kärleksfull uppmärksamhet. För en att nå ut till en annan. När det är hat som sås, är det i stället kärlek som växer här.

Allt som händer nu, allt som ni ser med era egna ögon, hör med era egna öron, allt detta är fortfarande illusionen. Illusionen som har dragits framför er. Dragits över era ansikten. En del av slöjan. Men som ni har hört många gånger nu så lyfter slöjan. Om ni skulle titta igenom slöjan, skulle ni se den nya verkligheten, inte den gamla illusionen. Utan den nya … den nya solen som skiner fram med alla sina många färger och alla dess många insikter.

NU är det dags, mina bröder och systrar. NU är det dags att förstå, att vakna upp till vem ni är. Att vakna upp till vem er bror eller er syster bredvid er är. För vi är alla en. Vi är alla en del av den Stora Källan. Vi har alla den Stora Källan inom oss. Inom var och en av oss.

Vet att, när dessa handlingar fortsätter att hända. Och de kan fortfarande ha en viss förekomst här. De gångerna kommer att bli färre och färre. Och de som ligger bakom det hela, märker att det inte har den effekt som de ursprungligen trodde att det skulle ha, eller hade i det förflutna.

Ni kan vara säker på nu att, på grund av alla de saker som händer i bakgrunden, bakom kulisserna, driver det fram er snabbt nu till den nya förståelsen som kommer över er. Det nya uppvaknandet som sker över hela planeten. Och med detta uppvaknande kommer dessa nya erfarenheter, dessa nya nivåer av förståelse, och så kommer även dessa förändringar inom det finansiella systemet som jag själv, i hög grad, har arbetar med att åstadkomma under denna tid.

Det är nära. Det händer många saker i många delar av världen nu för att få det nya finansiella systemet till stånd. Många människor är en del av detta. Det är bara ett litet fåtal som fortsätter att fördröja det. Men snart, mycket snart, kommer de att förlora sitt grepp och inte kunna hålla tillbaka det längre.

Ni är på gränsen nu; vi är alla på gränsen nu, till de stora nya förändringarna. Vi ber er att ha tålamod bara en litet tag till. Fortsätt att göra alla de saker som ni har arbetat för. Alla dessa saker som ni har kommit att förstå, för att få till stånd den nya Gyllende Tiden på Jorden.

Jag är Saint Germain. Jag är med er hela tiden. När ni har behov, åkalla mig och den Violetta Flamman som jag bär. Eller kalla på någon av de andra som har arbetat med er, för vi är alla här för att vara med er.

Må Fred och kärlek vara med er alla.
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...