Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juli, 2020

Samskapa ett Nytt Nätverk & Samexistensen av Dimensioner ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi absolut älskar den nya energin som vi känner att kommer från era hjärtan när ni fortsätter att växa och expandera som själar, som medvetna varelser. Vi har känt medkänslan inom den genomsnittliga människan växa och inkludera fler individer som ni inte tänkt på förut. Ni är mer medvetna nu än någonsin tidigare om vart medkänslan måste gå, vart ni kan lysa ert ljus och hur ni kan hjälpa era medmänniskor. Ni som har öppnat era hjärtan för dem som lider vid denna tid är de källvarelser som leder mänskligheten in i guldåldern, en ålder av skiftande medvetenhet.

Ni som är vakna har utvidgat er själva utåt till att omfatta alla typer av människor och alla typer av andra varelser, på grund av ert inre vetande om vem ni verkligen är som Källans Energi Varelser. Vi ansvarar inte för vad ni gör just nu. Inga andra varelser i universum kan ta ansvaret för hur ni har öppnat era hjärtan för era medmänniskor i nöd. Denna känsla av kärlek och medkänsla som ni har i er är det ultimata tjänandet. Och ja, ni kan vidta åtgärder baserat på dessa känslor, men genom att bara känna dem har ni alla skapat ett nytt nätverk av energi.

Ni har hjälpt så många av era medmänniskor i samskapandet av detta nätverk av medkänsla, och slutresultatet av denna skapelse är att ni har fört mer av den femte dimensionen dit ni befinner er just nu i den fjärde. Ni för samman dimensioner. Ni gör det möjligt att samexistera med dem som fungerar som om de fortfarande var tredimensionella varelser. Och det är på grund av det underbara arbete som ni har gjort med er själva. Ni är helarna, ljusarbetarna och nätarbetarna som mänskligheten behöver att ni ska vara, och ni gör mer för att hjälpa era medmänniskor att skifta medvetande än ni förstår.

Ni kommer att uppleva det till fullo vid någon tidpunkt, men just nu har ni försett er med en vacker förhandsvisning av medvetandeskiftet. Det är en av de mer positiva aspekterna av det ni lever just nu, och vi kan känna att ni kommer att fortsätta denna trend. Ni kommer att fortsätta att hjälpa andra att känna medkänsla med sina medmänniskor. Ni är de som gör alla tunga lyft, och varelser och kollektiv som oss är bara här för att stödja er, heja på er och att älska er genom de mer smärtsamma ögonblicken i era liv.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, July 17th, 2020

Du gillar kanske också...