Saint German via James McConnell, 22 april 2018

Saint German via James McConnell, 22 april 2018

 

Saint Germain   

JAG ÄR St Germain. Som om ni inte visste det. [Skratt]

JAG ÄR den Violetta Flamman. Jag representerar den Violetta Flamman. Men ännu mer än jag representerar den Violetta Flamman, representerar ni den. Ni representerar JAG ÄR- Medvetenheten här på planeten. Var och en av er, var och en av oss är Jag ÄR-Medvetenhet. Den är inte skild från oss. Den är ett med oss alla. Tillsammans rör vi oss för att sprida denna medvetenhet, denna vibrationsfrekvens som ökar och ökar och ökar varje ögonblick varje dag.

Om ni kunde se det från vår synvinkel skulle ni se att Ljuset kommer in överallt. Ni har ingen aning! Och ni har ingen aning om den kraft som ni alla håller. Ni höll mycket före detta Framåtskridande men ni håller mycket, mycket, mer nu. Och när ni håller och förankrar detta Ljus, denna kraft i er, kan ni nu gå ut och dela och sprida denna kraft, denna kärlek, detta ljus. Allt är ett och samma.

Det är inte längre kärlekens kraft, det är nu kraften av Kärlek. Tänk på det på det sättet och var den kraften. För ni alla har den nu. Även om du inte deltog i upplevelsen igår kväll, även om du inte gjorde det är du ändå ett med den här gruppen. Och som ett med denna grupp får ni alla nu förmågan, kraften att nå ut till någon som är inom hörhåll, vilket innebär att de är öppna för viskningar som kan komma till dem. Skrik inte till dem. Viska till dem Låt dem höra din viskning precis som vi viskar till dig.

Ja, det finns tillfällen när du inte hör viskningar och då måste vi börja skrika, precis som du kanske gör, när tiderna rör sig i takt med att frekvenserna fortsätter att stiga. Du är framtiden för denna planet. Du och alla de av er som delar eller förankrar och sedan delar Ljuset. Ni är alla framtiden. Barnen som kommer in nu är framtiden. Ni bereder vägen för de barnen precis som ni bereder vägen för er själva att fortsätta på. Och för alla de som ännu inte vaknat men är på tröskeln att komma ut ur den sömnigheten, den djupa sömn som så många fortfarande är kvar i, men deras väckarklockor har börjat ringa.

De börjar vakna upp från den slummern. De börjar inse att det finns något mer här. Något mer än bara slitet dag in och dag ut som många lever igenom varje dag. Många av er lever så själva ibland. Ni vet alla att livet inte är slit. Livet är vackert. Livet är glädjefullt bortom vad ni kan tänka er.

Men när ni fortsätter att föreställa er det, när ni fortsätter att visualisera det som är det nya livet, skapar ni det nya livet framför er. Ni skapar den nya guldåldern av Gaia precis här, just nu i detta ögonblick, och varje ögonblick som följer detta.

Vet att ni har makten. Ni är övermåttan kraftfulla. Vet alltid det.

Jag är St. Germain. Jag lämnar er nu i den JAG ÄR- närvaro som var och en av er är. Men den JAG ÄR- närvaron fortsätter att vakna helt och hållet inom er alla och sedan i alla de som ni kommer i kontakt med när det är tid för det.

 

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

”Att tro är att se!”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...