Samtal med Audrey Hepburns själ via Li i Kina, 17 april, 2018

Samtal med Audrey Hepburns själ 

Li: Det är en stor ära att kommunicera med dig. Människor älskar dig, beundrar dig och respekterar dig väldigt mycket! Du är en speciell person som en gnistrande diamant bland skådespelerskor över hela världen med ett hjärta som en ängel. Vill du berätta mer om dig själv i universum? Tack så mycket!

Li: Plötsligt uppvärmd av ljuset ovanför, mer bekvämt än solen, smältes min kropp av ett Ljust leende av en vacker och elegant gudinna som steg fram emot mig. Trevligt att träffas! Jag är Hepburn som du kallar på. Hon bugade sig kort mot mig och jag bugar mig genast mot henne

Hepburn: Hej, kära ande! Hej, barn på jorden, det är trevligt att träffa er alla! Det är min stora ära att ansluta till er! Jag är stolt över er människor på jorden. Hepburn var en mänsklig karaktär skapad av mig i det mänskliga samhället. Jag är tacksam för er kärlek till Hepburn. Det är ett ärorikt ansvar för mig att tjäna varelser över olika områden.

Jag är en varelse av ljusform från den Höga dimensionens rymd i den fysiska världen, van vid att komma och leverera skönhet och kärleksenergi till jorden. Min energi är en slags omfattande Energi av kondenserad kraft av skönhet och kärlek. Jag är villig att sprida denna kärlek och Skönhetsenergi till olika områden i universum, och fylla den fysiska världen med godhet och Harmoni.

Hennes ansikte glödde med ett leende.

Hepburn: Det är mitt hopp och min plikt. Det kommer definitivt att bli förverkligat. Det är synd att människor på jorden inte kan känna den stora kärleken och andra goda energier från universum utan lever ett liv i lidande. Universum älskar varje barn. Jordreformationens plan kommer att fortsätta trots mycket synd som skapats av människor. Universums stora kärlek har inga fördomar, är redo att omfamna alla varelser, ägna sig åt dem och hjälpa dem att växa. Vi är skapade av kärlek och vi kommer att skicka kärlek.

Li: Vackra gudinna, är du Kärleksgud eller Skönhetsgud? Hepburn har varit min idol på jorden. Jag har aldrig tänkt på henne som en ande i ljusform. Jag ser att du är som en avbild av en gudinna. Är du kvinna i universum? Ädel och vacker som du är, jag vill veta om du fortfarande är singel eller har en manlig kompis och om din skönhet föddes med eller förvärvades under ditt liv? Tack så mycket!

Hepburn skrattade ljust med en antydning efter att ha hört mina dumma frågor

Hepburn: Jag är en kvinnlig varelse men inte definierad som en kvinnlig varelse som den fysiska världen gör. Man och kvinna i universum är faktiskt de två olika energiegenskaperna som Yang och Yin. Energifusion skiljer sig från fusion av man och kvinna på jorden. Fusion av Yin-och Yangenergier genererar nya energier med neutraliserade och förbättrade funktioner. Familjer av äldre varelser skiljer sig också från de som finns på jorden, som är grupperade som familjer med samma specifika energiegenskaper. Energin hos varje system i universum har sin specifika egenskap och gemensamma egenskaper. Jag tillhör ett delsystem av skönhetssystem i det stora kärleksenergisystemet.

I den fysiska världen är det inte vanligt att familjen grupperas på det sätt som våra äldre varelser gör. Som den fysiska världens egenart drivs vår utveckling främst av att arbetet har gjorts. Renheten i vår energi har inte uppfyllt standarden för att generera ny ren energi. Därför är det grundläggande arbetet hos äldre varelser i den fysiska världen inte sammansmältande energier, utan de sprider i stället universums energi till låga nivåer, undervisning och hantering av lågvärdiga varelser, vilket hjälper dem att förbättras, precis som att ta hand om barn

Min skönhet och stora kärleksenergi är inneboende. Hängivenhet till skönhet och kärleksenergi bidrar till min energitillväxt. Ju mer engagemang, service och kärlek till olika varelser, desto mer skönhet får du och ju renare energivarelse blir du. Men om jag skulle göra dåliga saker och få varelser skadade skulle min energi försämras hemskt. Så det enda sättet att bli vackrare och renare är att hänge sig och älska osjälviskt och ständigt. Du har en skönhetsenergi som liknar min som ger mig en trevlig känsla att prata med dig, utan lågfrekvent energiinblandnings.

Li: Är det rätt att alla kvinnor i det mänskliga samhället vill ha ett snyggt ansikte? Varför ska skönhet finnas? Skönhet är en slags energi i universum men vad är det i det mänskliga samhället?

Hepburn: Frids-och skönhetsenergienheter blir vackrare när de ägnar sig åt det. Skönhet manifesteras inte som ett vackert ansikte, utan mer i vacker energi som skickas från själen, vilket är den inre skönheten erkänd av Människan. Inre skönhet visas av anden genom den fysiska kroppen, som avger ren och berörande energi, vilket gör ansiktet tilltalande och bekvämt. Skönhet är expansion och förlängning av energi, in i den inre energikärnan i varje varelse och emitteras sedan ut ur den, vilket är förvärvat av evolution i evolutionens nya era av universum.

Skönhet är ett slags positiv energi med glädje och harmoni, som sprider sig snabbt i något område, särskilt i världens inkommande freds och skönhetsera. Processen med tillväxt och höjning av varelser i områden med låg nivå är smärtsam och tidskrävande, inte lämplig för ett uppfräschat evolutions standarduniversum, som borde vara i fred och lycka. Skönheten i min fysiska kropp i det mänskliga samhället bestämdes av universum i enlighet med min energi. Min energi överlappade och penetrerade genom denna genomskinliga kropp för att perfekt manifestera en kombinerad energi från ande till människor. I det ögonblick som de ser skönheten, börjar skönhetens energi sprida sig, vilket ger känslan av glädje och inspiration från skönheten initierad av deras hjärta. Skönheten kommer att lyftas till kärlek, i den stora kärlekens skönhet.

Inte alla människor fullföljer skönhet på ett positivt sätt och skönheten har utnyttjats av djävulen för att invadera människan. De flesta kvinnor driver extern skönhet istället för inre skönhet i anden. Denna typ av skönhet är ofullständig och saknar positiv energi och är deformerad till fulhet och ondska av negativ energi som är dold däri. Skönhet är en nödvändig energi för antingen Yang-energi-enheter eller Yin-energi-enheter. Den presenterar sig på ett mer mjukt och långvarigt sätt i Yin energienheter men mer penetrerande och kraftfullt än i Yang energi enheter. Detta är anledningen till att majoriteten av Yin energienheter är med freds-och skönhetsenergi.

Män och kvinnor behöver skönhet, bör ha skönhet och bör skydda skönheten. Alla varelser är öppna för skönhetsenergi, som är den energi som kan smälta in i all energi och generera högre energier. Freds-och skönhetsenergi är den ledande energin i universum. Den inkommande freds-och skönhetseran är av stor välsignelse för människor. Manifestationer av freds-och skönhetsenergi på jorden är mer framträdande än på andra planeter på låg nivå, eftersom människokroppen är i överensstämmelse med universums skönhetsenhet. Men extern skönhet är otillräcklig och en skönhet som inte är intakt. Varelser utan skönhetens ande har orealistisk skönhet, människor utan andens skönhet är okvalificerade för att vara skönhetens budbärare. När det gäller kvinnliga enheters skönhet måste den manifesteras av kärlek och kombineras med yttre och inre skönhet, vilket ger känslan av den älskade familjen, högtidlig, varm och beundransvärd.

Hepburn: Människosamhällets miljö är vilseledande och deformation av nivåområden har stört mänskliga kvinnliga energier. Balanserad och fredlig era är den tid som jordens energi balanseras genom komplementering av Yins och Yangs skönhetsenergi. Vid den här tiden har Yin-energin varit ensidig och förminskad på jorden. Yangenergi har överväldigats av Yinenergi. Skönhetsenergin har blivit allvarligt snedvriden och människans inre energi är i desperat behov av reglering. Kvinnor ska vara milda och dygdiga nog att tolerera och män bör vara tappra och modiga att ta ansvar. Bara på detta sätt kan människor leva livet i fred och harmoni på denna vackra planet

Li: Du har en vackrare ande under din vackra exteriör. Du har stött och ägnat dig åt det allmänna goda. Vi betraktar dig som kärleksbudbärare men ansåg inte dig som en gudinna, skickad från universum. Kan du berätta mer om skönhet och kärlek utöver människans framtid? Tack så mycket!

När jag nämnde jordens framtid, dök ett prospekterande leende upp i hennes ansikte.

Hepburn: Jorden är badad i universums största Kärleksenergi. Vilken lycka det är för omedvetna människor! Kärlekens energi finns över hela jorden. Jag kan känna det och bli välsignad av Den stora Kärleksenergin under tiden. Den här renaste energin gör mig vackrare och uppgraderad. Jag kan se att jorden är färgstark och blinkande med olika ljus, skådespel som Aurora, och välsignar alla varelser på den med olika energier

Med tiden som man realiserar dessa energier och absorberar dem, kommer människor att kunna komma in i energifältet för fred och skönhet. Den Största Kärleken, den mest harmoniska, vackra, renade och nödvändiga energin kommer att sprida sig från jorden till hela universum. Framtida människor kommer inte att leva i smärta och lidande, de kommer att utvecklas som äldre varelser, glatt, kraftfullt och vackert som jag gör. Kvinnor är gudinnor och män är gudar med renhet av Yang-energi. Ingen manifestation och illusion för människor. Vad de bara har lever som den perfekta kombinationen av kropp och själ. Tack den Stora Kärleken och Barmhärtigheten från universums Högsta Chef!

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...