Sananda 11 februari

Sananda

11 februari 2015

Kanal: John Smallman

 

Dagens budskap är därför: Släpp rädslan

Gud är….Livskraften som flödar genom varje gnista av medvetande som någonsin skapats är Guds Kärlek för Hans skapelse och den flödar evigt, oupphörligt och rikligt. Varje gnista av medvetenhet – alla människor, utan undantag, är gudomliga gnistor av medvetande – är ovärderliga. Det finns inget skapat som är ”värdelöst”. Det Gud skapar är av evigt och oändligt värde och ingenting kan föras bort från detta tillstånd. Det finns ingen på Jorden nu, förr eller i framtiden, som inte är av oändligt värde, en perfekt gudomlig skapelse.

Dömande är en aspekt av illusionen som har kommit upp som ett resultat av ert kollektiva val att uppleva separation och som ledde er in i ett illusoriskt tillstånd av fruktan. Släpp dömandet, det tjänar er inte bra, det hjälper bara till att bibehålla det totalt overkliga tillståndet av separation, det tillstånd som ni nu är i en mycket aktiv process att lämna, permanent.

Att vara faktiskt separerad från er gudomliga Källa är ytterst omöjligt eftersom det bara finns den Enda, och alla är för evigt Ett med den Enda. Att föreställa sig er själva som separerade, som ni gjorde, var skrämmande därför att plötsligt var ni uppenbarligen omgivna av okända varelser som inte var av den Enda- andra människor!- men ni vet, djupt inom er själva, att allt som är separerat är overkligt, icke-existerande, och ändå är det den mentala bilden som skrämmer er. Ni föreställde er ett overkligt tillstånd i vilket ni inte längre var fullt levande, i vilket ni inte längre existerade i Guds kärleks Närvaro, ett tillstånd i vilket Guds Kärlek för alltid förnekats er. Och det är ett skrämmande tillstånd att föreställa sig, speciellt när det till synes är så verkligt. Er kollektiva föreställningsförmåga är mycket kraftfull! Därför verkar illusionen helt verklig när ni upplever er fysiska form som människor, tillsammans med allt lidande och alla begränsningar som följer den formen. Det är en mardröm som ni snart ska vakna ifrån. Många av er undrar hur det ska vara möjligt eftersom den överväldigande majoriteten av mänskligheten lever i fruktan och är totalt men huvudlöst upptagna av illusionen och sålunda stöttar och upprätthåller den.

Nå, det är delvis ett rimligt bekymmer när ni fokuserar på det deprimerande flödet av nyheter som mainstream media rapporterar, uppenbart stöttande allomfattande och inneboende känslor av fruktan att värre saker följer på dagens nyheter: ”Titta igen imorgon och följ den nya skrämmande utvecklingen!”. Medias skräck hajp är kontinuerlig och er medverkan i den är lika med att vara frivillig för hjärntvätt.

Mänskligheten har redan tagit det kollektiva beslutet att vakna upp! Ni vet det därför att, tillsammans med det faktum att i djupet av ert varande är den kunskapen för alltid inbäddad, ni också fått veta att det är så från obestridliga källor vid talrika tillfällen. Mänskligheten är mycket fast förankrad på vägen mot dess uppvaknande från vilket det inte finns någon återvändo, ingen reträtt. Ni har ett ordspråk: När vågskålen tippar över. Mänskligheten är där nu. De mörka, de som ni oftast kallar den Mörka Kabalen, försöker desperat förhindra balansen att ändras ur deras kontroll men de har tappat fotfästet, de har tappat greppet och balansen har oåterkalleligen skiftat mot Ljuset. Att så många förefaller vara så stumt sovande kan jämföras med den kända sagan om Törnrosa där hela hovet somnar in i samma ögonblick som Törnrosa gör det. När prinsen kommer och kysser henne vaknar alla upp, det är då skålen tippar över. Beslutet att vakna upp togs när prinsen slog sig genom undervegetationsdjungeln och när han slutligen når slottet, snabbt finner prinsessan och hon svarar på hans kyss – Gudomlig Nåd – och vaknar upp så gör alla det.

Dagens budskap är därför: ”Släpp rädslan”. Ni vet djupt inom er att den är overklig, så gå till den stilla helgedomen av inre frid och be mig, eller vem som helst av dina favoritänglar, helgon eller heliga varelser som ni vanligtvis för konversation med, om en kraftfull kärlekskram – vi finns ALLTID här, färdiga, villiga och förtjusta att bli tillfrågade och att svara. Ni kommer att känna vår kärleksfulla energi och den kommer att lyfta och trösta er. Kom ihåg, vi finns alltid här för er skull, det är därför vi vakar över er, för att finnas till i varje ögonblick för att svara och hjälpa er. Jag förstår att era personliga tvivel kan göra det svårt för er att känna vår närvaro inom era egna energifält, men jag försäkrar er att när ni kallar på oss svarar vi alltid, ni är aldrig ohörda eller ignorerade, lita på mig i detta.

Det kan hjälpa några av er att se tillbaka på era liv och på tillfällen när olyckliga och smärtsamma händelser inträffat och som sedan dess har blivit lösta. Vid dessa tillfällen kan det mycket väl ha verkat som om hela er värld skulle kollapsa, och ändå kan ni nu, när ni gått vidare från detta, förmodligen inse att det verkligen fanns en lektion där för er, som ni åtminstone delvis kan förstå och uppskatta. Det finns inga olyckor, allt som sker har ett gudomligt syfte, nämligen att alltid föra er framåt mot ert oundvikliga uppvaknande – ert återvändande till full medvetenhet om att ni för evigt finns i Guds närvaro – och den omätliga glädje den medvetenheten ger er.

Och om nu någon åter känner att hela er värld håller på att kollapsa, att katastrofen oundvikligt närmar sig, att det inte finns något ni kan göra för att förhindra den, överlämna då situationen i mina kapabla händer. När ni gjort så, koppla av, koka en kopp te eller ta någon annan lugnande och tröstande dryck, sitt stilla med den och tillåt lugnet sänka sig över er, vilket då sker. Ni är belysta av och säkert omfamnade i det gudomliga energifältet i vilket allt som är medvetet har sin eviga existens. Bara tillåt ert medvetande, er tro att det är så, inspirera och lyfta er för ni vet att det är den enda sanningen.

Glöm inte att jag älskar er innerligt. Er älskade broder, Jesus

Översättning: Markku Pärssinen www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...