Sananda och OWS via James McConnell, 22 december 2019

Sananda och OWS via James McConnell, 22 december 2019

 

Yeshua  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Yeshua. Jag kommer nu vid denna tidpunkt, i detta ögonblick av frid, av enhet, er juletid, er feriesäsong.

[JAG] Kommer inte för att detta var min födelsetid. Ni firar inte min födelse för två tusen år sedan. Ni firar födelsen av Kristusmedvetandet inom allt. Oavsett om det är denna tid på året, eller en annan tid på året, närhelst det är, handlar det om en fest för Ljuset, ett firande av kärlek, av högre medvetande här på planeten. Att föra Kristusmedvetandet ner till denna planet, förankra det här, hålla det här och sedan sprida det med stor glädje bland alla era bröder och systrar. Att alla era bröder och systrar över hela världen, oavsett om det är denna dag, eller er 25 december, eller på våren varje år, närhelst det är, kan fira uppkomsten av Kristusenergin bland er alla och inom alla er.

Kristi födelse, inte min födelse. Jag föddes inte ens vid den här tiden på ert år, som många av er nu blivit medvetna om. Jag föddes på Våren, i tiden för nya energier som kommer fram. Den perfekta tiden för Kristus att födas på Våren, vid den nya tillväxten överallt.

Många av er är medvetna om varför den 25 december valdes som min födelsedag, och jag tänker inte gå in på det, utan bara att Kristusenergin – det är vad det är, det är en energi, det är inte en varelse, det är en titel, ja, den kan tas på, men det är energin, Källenergin som kommer in i alla som är redo för det, alla som kallar på den.

Och ni alla kallar på denna energi, särskilt vid denna tid på året. För vid den här tiden på året, vad handlar det här om bland många av er? Det handlar om att ge. Det handlar om att ge ert Ljus, er energi, er kärlek, oavsett om det är som gåvor, eller om det helt enkelt delar energin på vilket sätt ni än kan göra det, delar ljuset, får frid till planeten och god vilja till alla män och kvinnor på planeten och ökar medvetandet överallt.

Och medvetandet ökar, mina vänner, överallt. Människor vaknar överallt. Ja, det finns många som fortfarande befinner sig i en djup sömn. Men de vet inte ens att de fortfarande sover. De tror att detta är den enda verkligheten, en verklighet som de har programmerats till att tro på.

Men de av er som har vaknat, ni är de som når ut och delar med era bröder och systrar när ni har möjlighet. Och dessa möjligheter uppstår. Och det finns de tiderna, som ni talade om tidigare i er diskussion, där energierna kommer att intensifieras antingen till högre vibrationer eller lägre vibrationer. Men energierna får fram allt som finns i er i ögonblicket som måste ses och arbetas med.

Ni kallar det tester, ni testas. Ni testas inte. Inte av oss. Inte av Skaparen. Ni testas bara av er själva inom er själva. Det finns i er uppfattning att det finns ett test här, och om ni klarar det eller misslyckas med det. Det finns inget sådant som att klara eller misslyckas.

Det finns bara i ögonblicket att arbeta med dessa energier och låta dessa energier ta dig upp när du kan, för att hitta det neutrala tillståndet i dig. Och när du hittar det neutrala tillståndet spelar det ingen roll hur starka energierna är eller förblir neutrala. Du kommer att stanna kvar i ögonblicket, och Källenergin inom dig kommer att komma fram och tala högt. Du kommer då att befinna dig i din kraft, i en kraft av kärlek inom dig. Det är vad som kommer att tala.

Precis som jag talade med den kärlekens kraft som kom igenom mig när jag välte dessa bord. Men det var i rättfärdighet, det var i kärlek, inte i ilska. Det kan ha verkat vara ilska för de runt omkring, och många har tagit det som inträffade i dessa ögonblick och har förändrat det till vad som skulle fungera för dem för att få kontroll i denna situation. Det var inte i ilska. Det var alltid kärlek. Alltid i enhet.

Det är vad ni alla är här för att göra under denna tid på året, den här årstiden. För att fortsätta att hålla det ljuset, hålla den kärleken i er, höj Kristusmedvetande i er och låta det komma fram och springa ut i så många fler ljus att dela med alla omkring er. Bokstavligen se dig själv som Ljuset. Se ljuset som flyter från dig, skjuter ut från dig och rör dina bröder och systrar runt dig. Och se dem sedan ta det ljuset och göra det till sitt eget.

Och om det finns någon som fordrar viss helande näring, var det Ljus som ger dem läkningen. Men du måste se hälsan inom den personen. Inte sjukdomen. Inte krämporna. Inte blindheten. Se dem med perfekt hälsa.

Då kommer de att börja manifestera den perfekta hälsan.

Finn er själva nu i denna tid av säsongen och på det kommande nya året, Finn er själva så mycket så att ni kan vara bärare av Ljus. Att vara de som går framåt, vägvisarna, föregångarna, som ger Ljuset till alla som är redo för det, och hjälper fler och fler att vakna upp från den här slummern. Du kan göra det. Och det är bara du som kan göra det.

Jag är Yeshua, och jag lämnar er vid denna tid i frid och kärlek och enhet, för att ta er igenom resten av året till slutet av detta år, och till det härliga nästa år som snabbt närmar sig nu, när den Nya Gryningen närmar sig.

ONE WHO SERVES (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna står vid sidan.

Och vi är redo att fortsätta rocka och rolla, och vi gör oss redo för denna nyårsafton. Och prata om att rocka och rolla, gör er redo för det, för Er Sanna, den ni kallar ”Den Roliga”, som vi kallar ”Stand-Up” här, han kommer att ringa in det nya året med er. Och han kan till och med ta en drink eller två genom den här James, här, typ att smaka genom den här snarare än direkt, om ni förstår vad vi säger, här.

Vi är redo för era frågor om det finns några. Skulle ni ha frågor? Ni kan nu stänga av era telefoner och vi är redo att börja här.

Gäst: Ja. Får jag tala?

OWS: Ja. Du gör det redan.

Gäst: Okej. Voff Voff! (Skratt) Det verkar som om det finns en ande som vandrar i landet här där jag bor i New Mexico. Hon framträder som en inhemsk kvinna. Hon visade sig för mig för ett antal år sedan.

En granne som tar Ljusvägen har sett henne som mig eller en version av mig. Till exempel var jag ute på gården i sommar och skar ner lite gräs med någon häckklippare i uppfarten och han körde iväg. Han bor här bakom i en liten anläggning på den här fastigheten. Så när han tittade över till mig såg han att det inte var jag utan en kvinna med en lång svart fläta, och det är ett av kännetecknen på denna kvinnliga ande som ser ut att vara här.

Jag har ofta undrat om jag kanske har en relation med henne, och att min vän kan ha en relation med henne också. Men hon visade sig för mig först. Och om det finns något jag kan göra för att stödja hennes resa om hon råkar vara jordbunden och att hon måste gå vidare eller att hon har valt att vara här för ett syfte. Och om jag kunde hjälpa henne genom att veta det skälet eller ha en antydan om det skälet eller syftet så att jag kunde hjälpa henne på något sätt på hennes resa. Kan ni ge mig information och support med det, snälla?

OWS: Ja, det kan vi. Detta är ett exempel på vad som har kommit under en längre tid mer och mer och kommer att inträffa för fler och fler av er, där denna blandningseffekt mellan dimensionerna kommer att bli mer och mer utbredd och förbindelserna med era multidimensionella jag kommer också att bli mer utbredda och framträdande för er, och det är detta som händer.

Du har verkligen en koppling till den här som dyker upp nu i din upplevelse. Hon är där för att hjälpa dig att fortsätta med det som kommer för dig under de kommande tiderna. Och det finns också en anslutning i det speciella området där du bor där den här har en anslutning där med detta, precis som du har.

Och återigen lägger vi ut detta, inte bara till dig som ställde denna fråga, utan för många där ute som börjar uppleva detta och kommer att uppleva detta ännu mer och mer när dessa energier fortsätter att öka och slöjan, den illusoriska slöjan, säger vi, för den är verkligen inte där, men den är fortfarande där enligt er tredimensionella uppfattning, här. Men denna speciella slöja fortsätter att försvinna mer och mer, eftersom er programmering försvinner mer och mer när dessa energier fortsätter att öka. Och det är vad som kommer att fortsätta hända här.

Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna (kanaliserad av JoAnna McConnell):

Ja, vi kan dela. Får vi ge vårt perspektiv till dig, Kära Syster?

Gäst: Ja, naturligtvis, Kära Du.

Shoshanna: När vi tonar in oss till den som du upplever hittar vi en djup koppling. Och vi upptäcker att hon är allvarlig. Hon önskar inte att du ska hjälpa henne, hon behöver inte det. Hon är här för att hjälpa dig och andra som ser henne. Hon har visat sig i hopp om att du kommer att få kontakt med henne på en mer konsekvent basis. Hon har mycket att visa dig. Hon har mycket att berätta om du kan anpassa dig till detta. Hon som en infödd, som en indiankvinna, har mycket gemensamt med dig, eftersom hon ser världen som du gör (skrattar), om du kan förstå vad vi säger. Så snälla erbjud anslutningen till henne, eftersom hon kommer att visa dig många saker. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här? Några andra frågor? Nej? då om det inte finns några andra frågor, så är vi klara för den här gången, här.

Shoshanna, har du någonting du vill förmedla som avslutande visdom här för den här tiden?

Shoshanna: Vi kommer att spara vårt meddelande för det Nya Årets samtal.

OWS: Ja. Underbart. Vi kommer att ha ett bra samtal, på Nyårsafton, eller hur?

Shoshanna: Ja.

OWS: Vi förbereder oss för detta. Jag hoppas att ni alla gör det, inte bara för just detta samtal, utan för detta nästa år, alla ni. Det kommer att bli en riktig tur, särskilt för de som redan är i det vakna tillståndet. Inte så mycket för de som fortfarande sover, för det kommer att bli ett uppvaknande för många av dem under det här kommande året. Men mer om detta kommer på Nyårsafton.

Med det kommer vi att, som ni säger, ”logga av.”

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

”Att tro är att se!”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...