Sananda och OWS via James McConnell och Shoshanna, 29 januari, 2023

VARA DÄR DU ÄR JUST HÄR OCH NU
SANANDA (Kanaliserad av James McConnell)
Jag är Sananda. Jag kommer för att vara med dig vid denna tid, dessa tider igen, när stor förändring kommer över dig, kommer över din planet, kommer över människans kollektiva medvetande.
Och kärleken strömmar fram, strömmar ner från himlen. Mer och mer hittar du kärlek som kommer in i ekvationen. Kärlek som inte förstods eller kändes av så många över hela planeten, men nu kommer den in. Den kommer på olika sätt och visas på olika sätt. Att bli visad enkel vänlighet från dina bröder och systrar, från dina grannar, från dina vänner, din familj, vem det än nu är. Det kommer nu. Du kan känna det när det rör sig mer fullständigt över planeten.
Ja, det finns obalans, mycket obehag, eftersom tidslinjerna verkligen har skiftat och fler och fler separeras. Men oroa dig inte för det. Låt inte det hålla dig tillbaka. Var där du är just nu i nuet, och i varje givet ögonblick gå framåt. För det är nyckeln.
Det är nyckeln till att gå igenom denna övergång, och att gå igenom uppstigningsprocessen, för att mer och mer hitta dig själv i det ögonblicket, det ögonblicket av kärlek – kärlek till dig själv och kärlek till alla andra runt dig. Det är nyckeln. Nyckeln som öppnar dörren till hjärtat. Och när du öppnar dörren till ditt hjärta, öppnar du dörren för andra att hitta sig själva, hitta sin egen nyckel till deras hjärtan också.
Du är ett uttryck för kärlek till dem omkring dig. Du är ljuset. Det lysande ljuset i mörkret. Och om du låter det fortsätta hända, om du låter din gudomliga vilja fortsätta att få fäste…”Inte min vilja, Fader, utan din ska ske.” Om du följer det mer och mer, kommer du att hitta dig själv precis där du behöver vara i varje givet ögonblick. Och när du är där i ett givet ögonblick, hittar du till fullo dig själv och vem du verkligen är.
Och det är uttrycket ni alla letar efter nu. Att helt och hållet inse, inte bara att veta det, inte bara att tro det, utan att inse att du är Guds uttryck inom dig, var och en av er.
Precis som jag som Yeshua fullt ut insåg att jag någon gång i mitt liv var uttrycket för Guds källa inom mig. Och när jag väl insåg det, kunde jag sprida det till mina bröder och systrar, till alla omkring mig som var redo att höra mitt budskap. Men det var inte mitt budskap, det var min fars budskap som kom genom mig.
Precis som när du hittar den där känslan av kraft inom dig, och du kan säga till världen att ”Jag är Gud inom mig.” Det är Guds källa inom mig som gör verken. Och när du fullt ut förstår det, när du kan ta en kanna vatten, precis som jag gjorde, och vet att när jag började hälla upp det, blev det till vin, från vatten till vin. Och ja, det hände verkligen. Men det hände bara för att jag trodde i ögonblicket att det skulle bli så. Och du kan också göra detsamma oavsett vad det är. Oavsett vad det är som du vill ha eller behöver i ditt liv, kan du deklarera det för världen att det nu är min, om det verkligen är din Faders vilja, ditt Högre-Gud-Jags vilja, så ska det vara så. Det är så det här fungerar. Det är så mirakel sker. De händer bara när du tror att de kommer att vara det.
Så lita på, mina bröder och systrar, lita på allt inom er. Lita på kraften inom dig att åstadkomma vad du än har för dina största önskningar i ditt liv. Och när du gör det kommer du att upptäcka att de största önskningarna blir verkliga för dig. Och genom att göra det kommer du också att vara den som flyttar ut och sprider ljuset och delar ljuset. Precis som du kom hit för att vara, anmälde du dig frivilligt att vara här för detta.
Och nu är ögonblicket. Det närmar sig mycket snabbt nu där du kommer att bli kallad, uppmanad att utföra din Faders mission. Den tiden kommer nu, där den bara kommer att vara när ni befinner er i de högre vibrationsfrekvenserna, det högre medvetandet inom er. Och det är kraften, kärlekens kraft som far genom dig nu, i detta ögonblick.
Och närhelst du hittar ett behov av att hitta den kraften inom dig, fråga helt enkelt. ”Be, så skall ni få; sök, så skall ni finna; knacka på så skall det öppnas för er.” Eftersom du är Gudskällan inom dig som rör ditt dagliga liv. Och ju mer du tror på det, desto mer, igen, kommer det att bli så.
Lita på er själva. Lita på dina medgrannar runt dig, dina bröder och systrar. De är alla bröder och systrar. Var snäll, var mild, var snäll mot dem, var kärleksfull, precis som du skulle vilja mot dig själv.
Jag är Sananda, och jag lämnar dig nu i fred och kärlek och enhet. Men vet att jag, och många andra av dina bröder och systrar som vägleder dig från ovan, alltid är här för att vara med dig närhelst du kallar på oss.
EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)
Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till dig! En som tjänar här, och Shoshanna är här, och vi är redo att fortsätta detta program som vi startade för en tid sedan.
Men må bra av det! Det är ett bra program som vi arbetar med dig. Det är inte ett program som du vill övervinna, utan ett program som du vill omfamna! Omfamna kärlekens program och programmet för kraften inom dig. Omfamna programmet för att gå från ögonblick till ögonblick i ditt liv.
Omfamna programmet att detta helt enkelt är en resa längs ditt liv. Omfamna programmet som du inte behöver för att komma till en slutdestination, eftersom det inte finns någon slutdestination. Det finns alltid bara resan när du rör dig.
Så hitta glädjen i varje ögonblick inom den resan, och du kommer att hitta glädjen i ditt liv.
Vi är redo för dina frågor om du har dem.
Gäst: Ja, jag har en.
OWS: Ja?
Gäst: Förra veckan skickade jag ut ett e-postmeddelande och det hade aatt göra med dessa nya Med-Beds som är ute. De heter Tesla Med-Bed Centers, och de gav oss en e-postadress för att beställa tid. Så jag gjorde det, och ett par andra i vår grupp gjorde också. Jag är inte säker på det, så jag använde min kristallpendel och frågade den om jag skulle lita på dessa människor, och den sa nej. Så jag frågar dig: vad tycker du om denna speciella grupp, detta Tesla Med-Bed Center?
OWS: Det är inte så mycket av det vi känner till. Men det är känt att du måste lita på dig själv. Vi vet att det inte är svaret du vill ha här, men vi kan inte berätta för dig hur du ska gå tillväga i din dagliga verksamhet här. Det är upp till dig och ditt Högre Gud-Jag. Så om du litar på att ditt Högre Gud-Jag ska nå dig och ge dig den förståelse du behöver för hur du ska gå vidare, då är det vad du behöver göra.
Nu, i den processen att göra som du gör, kan det leda till något annat, och sedan till något annat ännu efter det. Det är ett tips vi kommer att ge här.
För det som händer är en process. Det är en början på att föra fram dessa nya teknologier här. Och de kommer. Eftersom de som förmedlar denna information till dig, vilka källor det än kan vara, för processen framåt här när vi hittar den. Så omfamna det. Omfamna förändringarna när de kommer till dig, och de här enheterna, dessa tekniker kommer att släppas och håller på att släppas just nu. Okej? Shoshanna?
SHOSHANNA: (JoAnna’s Higher Self, kanaliserad av JoAnna McConnell)
Åh, vi delar här.
OWS: Mycket bra. Ja.
Shoshanna: Får vi dela, kära bror?
Gäst: Åh ja, tack.
Shoshanna: Kära bror, vi förstår svaret som Den som tjänar gav, och det är korrekt. Men vi kommer att gå vidare här. Även om vi inte borde, kommer vi att gå längre här, och vi kommer att säga att din pendel är korrekt. Namaste.
Gäst: Åh, tack! Det var vad jag behövde höra. Tack så mycket. Åh, alltihop, tack så mycket, båda två.
OWS: Vi kommer att säga här, när denna information är mer fullständigt släppt, kommer det inte att finnas några tvivel här om huruvida den är verklig eller inte. Okej?
Gäst: Bra. Tack. Och precis tillsammans med det, om min kristallpendel. Då och då tvivlar jag på om det alltid är mitt Högre Jag som kommer genom min pendel, eller kan något liknande vara en mörk varelse kommer in och ger mig ett felaktigt svar?
OWS: Vi kommer att citera den kloke, Yoda, i ditt Star Wars: ”och det är därför du misslyckades, för att du inte tror.”
Gäst: Aha! Okej tack.
OWS: Ja. Mycket klok en, den där förresten. Väldigt vis.
Gäst: (Skrattar försiktigt) Ja, sant.
OWS: Skulle det finnas andra frågor här?
Gäst: Jag har funderat på min förfrågan förra veckan om att gå i ett mönster-8-mönster. Syftet med mitt tal nu är att be om en djupare förståelse. Jag frågar i princip Shoshanna eftersom hon gav mig information om att övningen är gammal. Och snälla, jag skulle vilja få lite ytterligare information för att förstå.
OWS: Eftersom Shoshanna var den som gav dig mer av det du letar efter kommer vi att överlämna det till henne då.
Shoshanna: Kära syster, vi delar här. Får vi dela?
Gäst: Ja, tack. Tack.
Shoshanna: Kära syster, vad vill du veta?
Gäst: Syftet och sluteffekten, och avsikten med när jag börjar gå i figur-8.
Shoshanna: Kära syster, vi delar här. Vi förstår din önskan. Vi kommer att berätta att det inte finns någon genväg här. Du måste fortsätta att följa din vägledning. Och när du följer din vägledning kommer många av dessa svar att uppenbaras för dig, förstår du. Vi får inte tillåtelse att ge dessa svar omedelbart, för det är din resa, kära syster, för att upptäcka varför du gör detta, och syftet med det är ditt att hitta, inte vårt att ge, förstår du. Så du måste ha tålamod, låta processen äga rum.
Du kan meditera över detta och vi lovar dig att om du inte är orolig över detta och om du är villig att ha tålamod och fortsätta processen, kommer dessa svar att avslöjas för dig.
Vårt hjärta går ut till dig, eftersom vi vill ge dig svar, men det ligger inte inom vår tillåtelse, inom vårt syfte att svara på detta åt dig. Det här är viktigt för dig att följa detta själv och upptäcka vad det är du gör. Namaste.
OWS: Mycket bra. Vi är redo för nästa fråga, om det finns en.
Gäst: Jag lyssnade på andra kanaliseringar från Megan Rose. Hon pratade, och någon frågade ”Valnec” en fråga om kloner. Valnec svarade med att säga att 75% av jordens befolkning är kloner. Min fråga till dig är, stämmer det? Det är väldigt oroande! (skrattar).
OWS: Vi skulle först fråga dig här vad du tycker om det här, eftersom du säger att det är oroande.
Gäst: Jag skulle säga som mest 50 %, men 75 %, tre fjärdedelar av hela planeten, jag tror att det är falskt.
OWS: Vi skulle säga att det är mycket mindre än så. Det finns inget som tyder på att det utöver kabalens och deras styrkor förekommer någon kloning. Och till och med mycket mindre än vad du kan tänka dig när det gäller vad som händer. Speciellt nu när kloningsverksamheten i stort sett har lagts ner nu. Det här är lite mer än vi ville ge på det här, men det är okej, vi kan ge det här till dig, och det har vi. Shoshanna, har du något du vill lägga till här?
Shoshanna: Vi kan dela här. Vi kan dela en djupare förståelse om vi får, kära bror. Får vi dela?
Gäst: När som helst.
Shoshanna: Kära bror, det första vi skulle fråga, eftersom vi inte känner till den här kanalen, vi vet inte vilken information den här skulle ge, vi skulle fråga vad är definitionen som används här? Vad är definitionen av ”klon” för den här? Vet du?
Gäst: Det gör jag inte.
Shoshanna: Detta ord har en bredare betydelse, eftersom människor kommer tillbaka igen, och igen, och igen och igen, reinkarnerar, reinkarnerar, reinkarnerar med mycket av samma uppdrag, med mycket av samma DNA, med mycket av samma process eftersom de har inte slutfört det de kom hit för att göra, så de kommer bara tillbaka. De är inte vakna än. Så om den här menade att denna ”kloning” beror på att det är en upprepning, då skulle vi säga, ja! De flesta av befolkningen upprepar sig. Det är reinkarnerande att fortsätta resan, eftersom de inte har slutfört den. Och sedan finns det många som lever vad som kallas en ”viktig livstid”, som är en fullbordande cykel, där de kommer att gå vidare till uppstigning. Så vi vet inte vad de menade, och du kanske skulle vilja utforska det med dem som ställde frågorna. Namaste.
OWS: Och alltid veta, när du hör all information, hur känns det för dig? Hur ger det dig känslan? Och det är alltså en indikation på vad som är verkligt och vad som inte är verkligt för dig. Okej?
Gäst: Tack.
OWS: Finns det några andra frågor här?
Gäst: Ja. Perfekt. För det var den första delen av min fråga. Vackert, bror, du frågade en del av det. Okej. Så jag hörde lite mer: jag hörde kloner, eller varelser utan själ. Och vad det fick mig att undra, och jag tror att du svarade på mycket av det, JoAnna, men låt oss justera det lite mer och se om det är någon mening med detta. Det får mig att undra om det kanske finns något sätt att manifestera osjälade kopior för att uppfylla vad vår livsresa än är, och kanske de sedan försvinner, jag pratar nästan som i ett videospel. Ok? Och du går in i ett rum och sedan finns det alla dessa varelser där inne som gör vad du än gör i det rummet. Men sedan går du, och de är inte där längre. Gör vi något sånt, som skulle få dem att säga de osjälade varelserna, eller tror du att det är den första? För att han verkade väldigt punktlig med allt annat, det är därför. Jag tjafsade med honom, och sedan blev vi drabbade av det här. Så är det något sådant på gång?
OWS: Vi skulle här säga att de flesta av befolkningen på denna planet är besjälade. Så det finns inte den indikationen som vi hittar den här. Det finns dock de som har rört sig bortom själen, kan man säga. De har lämnat sin själ eller släppt den, vad gäller kloningsprocessen, ja. Men det är väldigt, väldigt minimalt här, som vi finner det. Men vi kan inte ge er mycket mer information om detta, för det kommer att komma ut i de kommande tiderna i termer av att sanningen kommer fram och avslöjas här. Shoshanna, du kanske kan lägga till fler?
Shoshanna: Vi kan dela här. Får vi dela, kära syster?
Gäst: Ja, tack. Tack.
Shoshanna: Det här är mer än komplicerat här. Vi kommer att försöka förklara det, men det är bortom, det är extremt komplicerat.
Så det första du måste förstå är vad själen är. Vad är en själ?
Det andra du måste förstå är att själen, som är förbindelsen, den del av Gud som du lever som människa, har kontroll över allt. Och även om det fanns en varelse som var en av människan skapad varelse som kallas en klon, så finns minnet av den varelsen registrerad. Det är en del av det akashiska innehållet. Det är i jakten på att slutföra ett uppdrag som själen har placerat som en del av människans resa, förstår du. Så varelsen som du kallar ”klon” som inte har en själ, har en själ. Det är en del av varelsen som skapade den, förstår du. Så om människan skapade en klon i sin avbild, blir den klonen en del av människan och blir en del av själsuppteckningen, och blir en del av den akashiska uppteckningen. Så det finns inget sådant som en varelse som inte är besjälad. Det är en del av det hela, förstår du. Vi hoppas att detta är vettigt för dig, kära syster. Namaste.
Gäst: Ja. Det är vettigt. Tack så mycket.
OWS: Mycket bra. Då är vi redo att gå vidare. Finns det några andra frågor?
Gäst: Jag har en till.
OWS: Ja?
Gäst: Förra veckan sa Blossom Goodchild och Galactic Federation som kanaliserar genom henne att det finns vad de kallar ”Fergus the fungus”, och att den skulle släppas i världen och att vi alla skulle behöva stanna inne. Jag vet att det låter som skrämsel, men jag tänkte att jag bara skulle fråga dig.
OWS: Det är inte skrämsel här, för det finns planerna, kommer vi att säga här, för de mörka krafterna, från kabalen, som har olika saker i rockärmen, kommer vi att säga här. Mer av planen som de försöker föra fram. Och en av dessa är en typ av, vi kommer inte att använda termen svamp, utan en typ av sjukdom som skapar en rädsla som de vill släppa ut till jordens befolkning. Men förstå att även om de försöker det, så vet de från Ljuskrafterna, din Allians, redan om detta i förväg. De känner redan till planerna som går framåt här, och de är redo att avlyssna det, precis som de snappade upp den som heter Covid som inte var i närheten av vad mörkrets krafter försökte föra fram det som eftersom Ljuskrafterna övervann den och kunde på olika sätt minimera implikationerna av den fulla kraften av det de hade tänkt släppa här. Så det är en pågående process. Ena sidan gör detta, och den andra sidan övervinner det på olika sätt, förstår du? Battle of Light kontra mörker. Och det är en fortgående process. Men det går mot sitt slut. Eftersom slutet, som vi kan se här, inte är långt borta när det gäller Ljuskrafterna kommer vi inte att säga en sista strid, men det kan tyckas vara det. Och det kommer till stor del att övervinna det som krafterna försöker göra här. Vi hoppas att detta besvarade det något utan ett direkt svar här, för vi kan inte ge ett direkt svar eftersom det är en del av planetens vibration och medvetande när den fortsätter att röra sig framåt. Och som ni vet, i varje ögonblick förändras medvetandet och vibrationerna. Shoshanna, har du något att dela här?
Shoshanna: Vi vill dela. Men vi vill få ett förtydligande om detta. Får vi dela, kära bror?
Gäst: Åh, ja. Absolut.
Shoshanna: Kära bror, vad är det du har hört? Vad är det du tror på?
Gäst: Jaha, du vet, jag råkade bara stöta på den här kanaliseringen och jag lyssnade på den och de sa att det fortfarande var något på gång, som en skrämseltaktik, med svampen Fergus. Och, du vet, jag gillar inte att tro de där sakerna, för om jag ger trovärdighet åt det, så hjälper jag till att skapa det. Så det var därför jag tog upp det, bara för att rensa luften med det.
Shoshanna: Och frågar du, käre bror, om påståendet var sant eller falskt?
Gäst: Ja, ganska mycket.
Shoshanna: Det är falskt.
Gäst: Åh, bra. Ja, bra.
Shoshanna: Namaste.
Gäst: Bra, tack.
OWS: Mycket bra. Vi tar en fråga till om det finns, annars är vi redo att släppa kanalen.
Guets: Jag har en fråga.
OWS: Ja?
Gäst: Igår hade jag en chans att tillbringa lite tid med en vän som går igenom svåra situationer i sitt liv. Och hur som helst, vi pratade, och de gav mig sitt kristna perspektiv, och jag försökte ge lite information som vi har lärt oss från tidigare uppvaknanden, och så vidare. Så de tittade på mig i förvirring, och jag skrattade och sa, ”Åh, låt mig bara göra Vulcan Mind Meld, som i Star Trek.” Jag fick en ny förvirrad blick, så jag sa: ”Här, låt oss göra det här!” och jag tog tag i mitt hår och viskade runt det och sa, ”Här, koppla den här till din hästsvans!” Så vi gjorde det här, och det var lite roligt, eftersom de aldrig såg den andra avataren, och jag försökte förklara att vi alla är ett med vattnet, och så vidare, och totalt ett medvetande. Hur som helst, jag lämnade det bara, och vi skrattade, och jag förmedlade det bara. Men de sa: ”Herregud! Jag får rysningar överallt!” Jag tänkte herregud, det här är konstigt! Sedan sa de att de fortfarande hade den här riktigt iskalla känslan på baksidan av ryggen vid nacken. Herregud, det hade jag också! Jag tänkte, herregud, det är som Avatar, eller hur? Så jag tänkte fråga dig om du kunde förklara det. Händer det verkligen?
OWS: Vi skulle säga här, du behöver inte fråga om det verkligen händer, eftersom du redan vet svaret på det. Men vi skulle säga att det verkligen är en indikation här på de glimtar som vi har pratat om.
Glimtar behöver inte bara vara en visionär glimt. De kan vara en vibrationell glimt, känsla, lycksalig känsla, en känsla av stickningar i kroppen, dessa typer av saker som indikerar sanning, vilket indikerar sanning för den som känner det just då.
Så, ja, det är vad det här är. Och du har, vad du skulle kalla, öppnat dörren för denna som tror här, att börja vakna.
Gäst: Tack.
OWS: Okej? Shoshanna?
Shoshanna: Åh, vi kan dela här. Får vi dela, kära syster?
Gäst: Ja, tack.
Shoshonna: Kära syster, de som ger resonans i den här filmen, till den här dokumentären, denna Avatar-dokumentär som nu är två dokumentärer, de som ger resonans, varför tror du att det är det?
Gäst: De vaknar. De känner igen det.
Shoshanna: Och varför kände de igen det?
Gäst: tror jag, fylld med mer ljus.
Shoshanna: Kära syster, de känner igen det, för de har levt det! Det har de varit. De har varit dessa varelser. De har levt i de världarna. De känner igen det djupt eftersom de har varit dessa varelser. De vet vad det är att ansluta. De vet vad det är att bli ett med allt.
Avatarfilmen var tänkt att visa att allt hänger ihop! Alla saker är ett! Det ena påverkar det andra, påverkar det andra, påverkar det andra. Och människan som bor i den tredje dimensionen har verkligen förlorat det konceptet helt för det mesta.
De, som du själv, som resonerar djupt minns. De minns. Så vi skrattar lite, vi finner glädje i ditt uttalande. Vi menar inte att skratta åt dig, vi finner stor glädje i tanken att du skulle få kontakt med en annan människa: ”Ge mig din hästsvans, jag kopplar den till mitt hår”, för det är vad du vet! Det är vad du har gjort! Det har varit upplevelsen för er som har arbetat på en annan värld, på en annan planet. Och resultatet av känslan är att den är verklig, förstår du. Det är en verklig upplevelse för dig, och du förmedlar den upplevelsen till en annan.
Kära syster, du måste förstå att du är långt framme från de flesta, och det är därför du försökte detta. Namaste.
Gäst: Tack. Det var jättebra! (Skrattar)
Shoshanna: Namaste, kära.
OWS: Mycket bra. Och vi måste släppa kanalen här nu. Shoshanna, har du något avskedsmeddelande?
Shoshanna: Tja, vi kommer att säga att när man resonerar djupt med sanningen, är det för att det är det. Och när man resonerar djupt att något är falskt, är det för att det är det. Det finns egentligen inget annat. Att när en varelse är i kontakt med vem de är och har utnyttjat den högre vägledningen, som alltid finns där, då är det som de upplever sant, eller det som de upplever är falskt, bara för dem, och att lita på själv, att lita på att det är deras resa. Namaste.
OWS: Mycket bra. Och vi skulle helt enkelt säga var snälla mot varandra. Gå genom dagen och hitta det som är gemensamt mellan er, snarare än de saker som skiljer er åt. Och du kommer att upptäcka när du gör detta att du mer och mer kommer att kunna vara i nuet och finna den glädjen i stunden. Var bara snäll mot varandra så mycket ni bara kan.
Shanti. Frid vare med dig. Var i enhet.
Kanaliserad av James McConnell
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *