Arkturierna via Daniel Scranton, 16 februari, 2023

 

The Awakened Collective, Grid-workers & Ground Crew ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på alla era förfrågningar, och vi lägger en hel del av vårt fokus på att avgöra vilken av dessa förfrågningar som ska svara först. Med andra ord, vi måste bestämma vad du är redo för och vad du inte är, baserat på våra observationer, baserat på vad vi har fått veta om mänskligheten. Men på senare tid kretsar de förfrågningar som vi har fått från er alla mest kring att leva i en värld som är fridfull och kring att leva i en värld där människor kan blomstra, där människor kan leva harmoniskt och frodas. Och vi ser alla dessa förfrågningar som en återspegling av hur bra ni har det som mänskligt kollektiv.

Vi ser inte lika många förfrågningar om enorma mängder rikedom, makt och auktoritetspositioner, eftersom de av er som är vakna och vänder sig till oss vet att det är de ihåliga vägarna. De är vägarna utan substans. Ni har alla insett att det ni gör där är mycket större än att leva ett perfekt liv i tredjedimensionella termer. Du är där för att växa, expandera, utvecklas och hjälpa andra att göra detsamma. Du är där för att så småningom ta dig upp, och vi är här för att hjälpa dig.

Vi hjälper till just nu genom att arbeta med jordens rutnät. Det finns mycket som fortfarande behöver föras in i den fysiska jordens miljö, och det finns mycket som behöver helas, släppas, förlåtas och så vidare, och det finns de av er som är ganska medvetna om dessa behov, och ni öppnar upp er för oss och för den hjälp vi kan ge, och det uppskattar vi så mycket. Vi vill att ni ska veta att ni är på vår radar, och de av er som frivilligt har anmält er till vår markpersonal kallas till handling.

Vi ser hur era guider hjälper till att öppna upp era kronor, att ge era kroppar de uppgraderingar som de behöver så att ni kan vara dessa underbara kanaler och hjälpa hela mänskligheten genom att förankra i energierna som behövs för att hjälpa alla där på jorden att leva i fred, välstånd och att frodas fritt i vilka sysselsättningar de än vill delta i. Det här är en avgörande tid för mänskligheten, och vi ser Awakened Collective kliva upp för att vara de nätarbetare som du föddes till, och vi se också att genom att göra det, ansluter ni till varandra, ni förankrar er i mer för er själva, och ni går bortom där ni någonsin har varit förut i ett fysiskt liv, där finns Jorden.

Belöningarna är omedelbara, och de är många, och detta rutnät behöver inte vara arbete. Det här är tänkt att vara roligt, glädjefullt, lekfullt, och ni leder alla vägen med era hjärtan vidöppna, med era huvuden högt och med era tankar om att samskapa den nya jorden, en som skapar utrymme för alla att kunna leva liv i frihet, glädje och spänning. Det här är den nya tidsåldern som ni har blivit lovade, och det här är tiden och det sätt som ni alla får det att hända.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *