Sananda och OWS via James McConnell samt Shoshana, 23 oktober, 2022

 

Sananda och OWS via James McConnell samt Shoshana, 23 oktober, 2022

 

SANANDA (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag är här nu med er i dessa tider, i dessa storslagna betydelsefulla tider av förändring som ni är mitt i nu. Allt utvecklas och kretsar runt er och inom er. Så fortsätt att tillåta förändringsprocessen att röra sig genom er. Skygga inte för det, för allt är målmedvetet. Men förändringarna och rörelsen från det tredjedimensionella uttrycket till det fjärde och högre dimensionella uttrycket kommer att fortsätta.

Som ni har nämnt i er diskussion tidigare ökar farten i dessa förändringar snabbt nu. Allt vid denna tidpunkt är förvisso i rörelse när ljuset strömmar in i planeten, och vibrationsfrekvensen ökar över planeten och ger högre medvetande, vilket ger en kunskap och ett minne till fler och fler människor, allt eftersom fler och fler vaknar upp från sin sömn.

Ja, det verkar för många av er ibland som att lite förändras, det är ”samma gamla, samma gamla.” Men jag kan säga er nu med fullständig säkerhet att det inte är samma ”samma gamla, samma gamla.” Det ni bevittnar är samma spelplan från de mörka krafterna. Det är därför det verkar likadant, för de visar detsamma. Den spelplanen som de fortsätter att använda är känd av de från Ljuskrafterna, inklusive de av er som är en del av Ljuskrafterna.

Du är en del av Alliansen. Du kanske inte ens är medveten om det. För ni är de Uppvaknade. Ni är de som har kommit från många olika system, många olika planeter, för att vara en del av denna omställningsprocess här. Och allt leder nu till denna stora Förändring.

Det verkar nu vid den här tiden som att denna stora förändring kommer att gå framåt i små steg och sedan ta mer och mer fart, precis som det är nu. För ni har gått igenom de små stegen, och de större förändringarna är över er vid denna tid.

Allt ni behöver göra är att fortsätta att vara medvetna om vad som händer, men inte vara en del av vad som händer, och inte bli åter dragna tillbaka till det tredjedimensionella uttrycket. Utan hellre, se på det på långt håll, precis som vi gör från våra skepp.

Det är så vi ser på allt. Vi ser det spelas ut och vi hjälper till var vi än kan. Och den hjälpen växer mer och mer nu. För vi kan, och uppmuntras, och får blanda oss i mer och mer, inklusive att visa våra olika skepp för fler och fler människor som är redo att bli väckta till vår närvaro.

Det är dags för er nu, var och en av er, mina bröder, mina systrar, mina vänner, att fortsätta att omfamna förändringarna när de kommer. Och även att fortsätta lita på processen. Processen för er uppstigning. För allt ingår nu i denna uppstigningsprocess. Allt som händer, allt som pågår nu rör sig nu mot er egen personliga och kollektiva uppstigning. Ni behöver bara nu fortsätta att lita på och låta allt fortsätta att spelas ut.

Precis som jag har använt detta tidigare, denna idé om mållinjen. Vet nu att mållinjen närmar sig, eller snarare ni närmar er mållinjen. Alla ni, precis som när ni springer ett maraton, är det mil på mil, på väg till mål, där ni har rört er många mil för att komma till denna målgång.

Precis som när de kan fullfölja ett maraton och de kommer mot slutet, kommer vissa att spurta till mållinjen. De kommer att få den extra energin i sista stund för att springa över den. Andra har tappat en del av sin energi, men de kommer fortfarande att klara det och tar sig över mållinjen. Andra behöver gå för att komma dit. De kommer att komma dit, men det kommer att gå långsammare, kan man säga.

Och då har ändå andra tappat all energi för att fortsätta att gå vidare. Och det är då för er som är i den sprintrörelsen och sprintar över mållinjen, att ta ett steg tillbaka. Gå tillbaka över den och hjälp dem som behöver hjälp. De behöver ljuset. De behöver energin. De behöver sanningen för att hjälpa dem gå över den gränsen. Det är där ni alla kommer in, om ni bara tillåter den processen inom er.

Jag är Sananda. Och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Så att ni skall fortsätta att röra er fritt mot denna målgång. Låt kraften ta fart inom er alla. Och låt processen inom er fortsätta att spelas ut precis som ni avsåg för er själva för länge sedan.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta med detta program. Och vilket program det har varit, som vi har fått arbeta med er, att processa med er, att hjälpa er på alla sätt som vi kan, under hela millenniet, till och med!!

Det har varit en lång tid som vi har arbetat med er. De av er som var i olika kroppar och olika personligheter, vi har varit där med er, precis som ni har varit där med oss. Och det är en pågående process där vi, som Sananda har sagt, går mot slutet här.

Och vilken storslagen återförening det kommer att bli när vi alla kan komma tillsammans som en och återförenas! Ni, de av er som återförenas med era olika familjer från stjärnorna som ni lämnade för länge sedan. Och att återförenas med oss som har varit där med er genom alla prövningar, alla svåra tider som vi har arbetat igenom detta tillsammans.

Och det kommer nu till en tid av stor förändring, som Sananda har sagt, som många källor har sagt. Många stora förändringar är mitt ibland er just nu. Så var redo för detta.

Vi är redo nu för era frågor om ni har dem. Slå på ljudet på din telefon och, om du har en fråga, ställ den, så kommer vi att göra vårt bästa för att svara på den fråga du har. Och alltid, som vi kan, relaterar vi det till helheten snarare än till bara den som har ställt frågan. Har ni frågor här?

Gäst: Det har jag.

OWS: Ja?

Gäst: Förra veckan berättade jag om min interaktion med Adama från Talos.

OWS: Ja.

Gäst: Ända sedan dess har jag försökt prata med honom igen i meditation, och det verkar inte som om det faktiskt händer. Jag är inte säker på om jag fick honom arg genom att säga åt honom att sluta när jag blev extremt känslomässig. Men jag undrade bara om du kan berätta för mig hur man telepatiskt kontaktar honom och bara chattar.

OWS: För det första är han inte arg på dig. Absolut inte. Sedan, för det andra använde du en term här som inte kan vara till nytta i din process här för att öppna upp denna kommunikation. Vet du vad den termen är, Kära Thomas?

Gäst: Meditation.

OWS: Nej. ”försöka.” Du sa att du ”försöker”. Och att ”försöka” leder sedan till misstro. Du tror inte på processen att du kan kommunicera. Och om du inte tror på processen att kunna kommunicera, då kommer du inte att kunna det.

Precis som den här som talar vi igenom här. För länge sedan här, när han började den här processen och han ”försökte” kommunicera, eller så trodde han inte helt på att han kommunicerade. Då var det svårt att ha den kommunikationen, förstår du? Men när det väl finns en tro, när det väl finns en kunskap, som till och med går bortom tron, då öppnar den upp den rätta vibrationen. Och du kommer att upptäcka att alla de som har den här typen av kommunikation har den tron och att de vet inom sig att det är verkligt, och att det inte bara är ett fantasifoster, eller att det inte bara är deras eget tänkande som kommer till dem, ser du? Du måste tro. Och då kommer du att se; eller i det här fallet, höra. Okej?

Shoshanna, har du något att tillägga?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Jag, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi vill dela. Får vi dela, Käre Bror?

Gäst: Alltid.

Shoshanna: Käre Bror, vad är det du vill att denna Mästare ska berätta för dig?

Gäst: Jag känner bara att jag blev avskuren när jag pratade med honom medan jag körde, och jag vill fortsätta utbytet av information. Jag vill verkligen telepatiskt kontakta inte bara honom, utan andra människor. Och jag är inte säker på hur jag ska göra, för så vitt jag vet, initierade han det och jag gjorde det inte.

Shoshanna: Käre Bror, vi får inte tvivla på oss själva, som En Som Tjänar har gett, när vi talar. Och det är väldigt svårt för de flesta att höra sig själva tala. Vi får inte använda frasen: ”Jag är inte säker på hur man gör det här.” För att i processen säga ”Jag är inte säker på hur man gör det här”, är vibrationen tvivel. Vibrationen tar över att du inte är säker på dig själv. Du måste förstå att i alla processer hos människan hindrar ”att inte att vara säker” dem från att gå framåt.

Så du måste förstå att du kan göra det här, du har förmågan att göra det här, och du har gjort det tidigare, förstår du. Du är inte avskuren av denna Mästare. Sändningen tog helt enkelt slut.

Den andra delen av detta är att de som vill kommunicera med dig kommer att kommunicera utifrån vad som är nödvändigt för att du ska veta och gå vidare på din resa. För du förstår, det finns inget som befaller dem som du vill prata med att tala till dig. Vad bönen måste vara, vad tanken måste vara, är att denna meditation som du har är, ”Kära Mästare, vad vill du ge mig? Vad vill du berätta för mig som för mig framåt i min resa och mitt medvetande?” Och vänta sedan på svaret. Du kanske måste göra detta om och om och om igen tills de tror att det de kommer att berätta för dig kommer att höras av dig, förstår du.

Så ta bort tvivlet, ta bort tanken att du inte kan, och fråga sedan helt enkelt efter vad som skulle gynna dig i denna tid. Namaste.

OWS: Mycket bra. Ja. Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Jag har en hälsofråga som förhoppningsvis kan hjälpa andra. Vikten av tänder och mun och vår allmänna hälsa. Finns det någon situation där det är att föredra att ha en rotfyllning framför att dra ut tanden. Jag har en gammal rotfyllning från ungefär 20 år sedan, och jag har precis känt att min mun och mina tänder påverkar [mig]. Jag mår inte hundra procent bra i bakhuvudet och nacken, och jag undrar om rotkanaler är väldigt giftiga och att eventuellt ta bort det. Jag satte också en krona för några månader sedan och jag har helt enkelt inte mått bra sedan den proceduren. Kan vi prata om tänderna och olika alternativ för att förhindra att våra tänder påverkar resten av kroppen?

OWS: Shoshanna, skulle du vilja fortsätta med det här först?

Shoshanna: Vi har kommunicerat vårt perspektiv med den här, så vi har inget att tillägga.

OWS: Mycket bra. Då skulle vi bara säga som en allmän förståelse här, hur viktigt det är för kroppen när det gäller era tänder att fokusera på de saker som kommer att åstadkomma den förändring som behövs när det gäller att inte följa det normala, det ni kallar tandvården, tillvägagångssätt som de rekommenderar. Men gör din egen forskning om detta och ta reda på vad som kan vara mer fördelaktigt för dig snarare än att bara följa anvisningar som de ger när det gäller vad du behöver göra, eller vad du inte bör göra. Det finns inga ”bör” här. Du behöver bara, som vi säger, forska lite i detta, så hittar du svaret du letar efter eftersom du frågar. Och återigen, som du har hört många gånger, när du frågar får du svar. Men vi kan inte ge dig något mer än vad Shoshanna redan har gett dig.

Shoshanna: Vi vill dela ytterligare ett perspektiv på detta. Får vi dela Kära Syster?

Gäst: Visst. Snälla du.

Shoshanna: För alla som har dessa bekymmer måste ni förstå att de som är utbildade i vad ni har kallat ”den medicinska modellen” kommer att följa sin utbildning. Detta är allt de vet. De kommer att följa sin träning. De är inte en del av det alternativa. De är inte en del av Ljusarbetargruppen som letar efter alternativa sätt att hantera frågor som exempelvis tänderna. Så vad vi kommer att säga är de som söker råd från branschen som har utbildats för att göra vissa saker, de kommer inte att hitta alternativa råd. Vi vill säga, och detta kan vara svårt för dig att hitta i ditt område, men vi vill säga om du vill få alternativa råd och information, sök då en naturläkare. Det finns några runt omkring. Naturligtvis täcker inte försäkringen som har erbjudits denna kultur alternativa idéer, så du måste vara villig att betala för detta ur egen ficka, eftersom försäkringen inte täcker det. Så du förstår, du måste söka råd från dem som har råd att ge, och inse att de andra har tränats att inte tänka förbi sin träning. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Och vi säger bara här att ett exempel på deras träning är att när ni har dessa tandprocedurer rekommenderar de fortfarande användningen av fluor, precis som i er diskussion tidigare om fluor, och den giftiga naturen av detta, och hur skadligt det kan vara för er. De förstår inte detta, eftersom deras träning utesluter att de förstår detta. Så fortsätt bara att göra din egen personliga forskning om alternativa metoder här.

Gäst: Tack. Det var mycket användbart. Jag ska till en biologisk tandläkare nästa månad i Arizona eftersom det inte finns några här. Så jag tar en tur för att träffa en i november. Så tack så mycket.

OWS: Mycket bra. Skulle det finnas några andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Min allmänna fråga är, finns det något sätt att mäta vibrationer eller frekvens?

OWS: Vi skulle säga här för att göra detta, det är inte en vetenskaplig nivå ännu här, i termer av mätning direkt. Mätningen kommer inifrån dig. Det är så du vet det. Det är helt enkelt att veta. Så för dig som ställer den här frågan, och för alla de andra som är i detta samtal och resonerar till dessa ord, ni måste förstå att ni har förmågan inom er, var och en av er, att göra denna mätning. Inte i termer av en exakt kvantitet, utan mer av tanken att er vibration ökar. Det är bara att veta, det är allt. Du behöver inte ha något som vetenskapligt mäter det, eller något instrument som gör denna mätning.

Nu, med den förståelsen, finns det enheter som gör detta, men de är inte tillgängliga för er ännu för närvarande. Ni kommer säkerligen att ha detta i de kommande tiderna när ni antingen flyttar upp på skeppen, eller in i Jordens inre, eller om dessa anordningar introduceras här på ytan också. Det kommer, så ni kommer att ha det här, men inte vid denna tidpunkt. Det är bara en kunskap inom dig själv. Om detta är tillräckligt för dig? Och Shoshanna, vill du dela med dig?

Shoshanna: Vi vill dela med oss.

OWS: Ja.

Gäst: Ja, tack. Såklart du får.

Shoshanna: Vi har mycket att dela här. Men först skulle vi fråga dig: Vad har föranlett denna fråga?

Gäst: Um, jag tror att när vi accelererar in i uppstigningen, det här är något jag verkligen vill uppmärksamma efter att jag har flyttat och bosatt mig här under nästa vecka eller två. Det här är något jag verkligen, verkligen vill förmedla fram. För det mesta, jag antar att sättet att säga att det är att jag kommer att ta min uppstigning på största allvar just nu. Inte för att jag inte har gjort det tidigare, men jag kommer att lägga verklig energi i det. Återigen, inte för att jag inte har gjort det tidigare. Jag känner att vi går in i en ny fas och vi accelererar enormt, och jag vill se till att jag håller mig på rätt spår. Du vet, det behöver inte vara en bra, nära mätning, men jag letade bara efter något lite mer än ett slags ”känsla”, även om jag kan förstå att det är ett bra mått.

Shoshanna: Och vill du kunna lita på dina framsteg?

Gäst: Ja (skrattar). Det är verkligen mycket. Jag antar att jag inte kommer att kunna det.

Shoshanna: Det kan du inte, Käre Bror. Du kan inte mäta dina framsteg, eftersom det är ett tredjedimensionellt verktyg

Gäst: Ja, du har rätt.

Shoshanna: Till exempel så har frekvens och vibration mätts av forskare i över ett sekel nu, förstår du. Vad tror du att en seismograf är? Dessutom, vad tror du att en radio är? De mäter frekvens. De kopplar in till frekvensen. Detta har pågått på den tredjedimensionella nivån för att mäta saker, för att mäta aktiviteter av materiell natur.

Så vi vill berätta för dig att du sitter på svaret: svaret är hur du känner. Det är precis så.

Gäst: Okej.

Shoshanna: Så hjärtat och sinnet måste synkroniseras, förstår du. Och detta händer inte kontinuerligt. Det kräver en disciplin för att gå in i tillståndet att synkronisera hjärtat med sinnet. Så eftersom sinnet och hjärtat, hjärnan och hjärtat (som omfattas av sinnet) synkroniserar sig själva i harmoni, tänker hjärtat med hjärnan, och du kan inte göra någon skada. Du kan inte göra något som orsakar någon negativ reaktion hos någon om du är perfekt synkroniserad. Så vi vill berätta för er att för att påskynda uppstigningsprocessen, fortsätt att synkronisera hjärtat med sinnet och tillåt hjärtat att tänka för sinnet. Är detta vettigt, Käre Bror?

Gäst: Ja. Detta känns helt vettigt. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några ytterligare frågor här innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja. Jag har arbetat med det jag tror och vet är mitt uppdrag. Det är som en sak i två nivåer som jag ser det. En del av det är sanningssägande på mina kreativa sätt, och sedan också en del av det att bokstavligen vara så att säga i ett lyckligt tillstånd och överföra det till andra att vara det. Jag har en känsla av att det är det långsiktiga målet, och det andra är typ kortsiktigt, och att någon gång kommer många att stöta på det och börja engagera sig i det, och sedan sköljas över till den andra så att säga, om du så vill, som uppstigningens väg, om du så vill. Men det är en slags upplevelse av att gå två stigar. Men båda är mycket kraftfulla, och jag tror att båda är legitima. Så min fråga är, har ni några tankar och råd om hur man verkligen balanserar dessa vägar, och som när jag har att göra med sanningsdelarna att inte fastna i detta och glömma det andra. Har du något råd om det?

OWS: Allt vi kan säga här till dig, Kära Du, är bara att vara dig själv. Oroa dig inte för vad som är och vad som inte händer. Var bara dig själv. Följ ditt uppdrag, eftersom du tror att du tar emot, och gå bara vidare med det utan bekymmer om resultatet, eller resultaten. Gör bara det du vet att göra, det du är kallad att göra och genomför det. Det är allt. Shoshanna?

Shoshanna: Vi håller med. Vi vill potentiellt sätta det i andra termer för ett annat perspektiv om du vill, Kära Syster?

Gäst: Ja, absolut. Tack.

Shoshanna: Kära syster, håller du med om att när processen att genomföra vilken väg som helst, vilket uppdrag som helst, att önska ett visst resultat kommer att dämpa uppdraget?

Gäst: Jag skulle säga det, troligen.

Shoshanna: Är det förmodligen, eller säkert?

Gäst: Okej, jag säger säkert (skrattar).

Shoshanna: Ja. För vad den mänskliga hjärnan gör är att den modifierar baserat på vilket resultat den vill ha i bekräftelse med chakrasystemet med de andra chakran. Och vad du kommer att finna är, snarare än att utföra ett rent uppdrag, kommer du att fortsätta att modifiera och modifiera och modifiera, ad nauseum tills du inte känner igen uppdraget.

Så vi vill berätta det här för att förenkla detta. Skapa helt enkelt en uppdragsbeskrivning: ”Det här är vad jag vill göra.” Liksom uppdragsbeskrivningen för Ancient Awakenings Group är ”Vi är här i enhet för att förena alla Gaias Ljusarbetare…,” etc. Så början av det uttalandet kommer att säga exakt vad uppdraget är. Och sedan, när du går igenom uppdragsbeskrivningen, handlar det om att vara ärlig mot dig själv, vara snäll och generös och acceptera alla upplevelser osv.

Så ditt mål då, om du vill uppnå ditt sanna uppdrag, är att skriva en beskrivning, läsa den varje dag och hålla fast vid den. Eftersom uppdragsbeskrivningen kommer att utföra uppdraget åt dig, och din hjärna kommer att sluta modifiera allt du gör. Är detta vettigt, Kära Syster?

Gäst: Det är det. Det är det verkligen, och det kommer jag definitivt att göra. Jag antar att jag också bara letade mer efter tankar och idéer om hur jag skulle se till att jag inte svepas upp i det negativa. Men du vet, det kan hända mera när jag lyssnar på min mamma som lyssnar på nyheterna i det andra rummet än när jag faktiskt gör mitt arbete, när jag tänker på det. Så några tips på hur man kan hålla sig borta från det?

Shoshanna: Ja, kära syster, vi har ett perspektiv på detta. Får vi dela med dig?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Kära Syster, i denna process som Ljusarbetargemenskapen går igenom är det negativa viktigt, eftersom det lär oss något, förstår du. Så när något du uppfattar eller bedömer som negativt kommer i din väg, och du känner dig, som du kallar det, ”svept upp i det”, är det av en specifik anledning så att du kan röra dig i den riktning som du vill röra dig i. Det är planetens dualitet. Så förvänta dig det ”negativa”, som du kallar det, som en lektion som lär dig hur du kan vara annorlunda. Känns detta vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja. Så kanske man skall tacka för det?

Shoshanna: Ja! ja! Tacksamhet är ett resultat av att man inte känner tacksamhet. Det är vad tacksamhet är. När en varelse har fått tillräckligt med negativitet i sitt liv och hittar det värsta tänkbara och är nere på soptippen, och då tänds ljuset, och de säger, ”Herregud, varje liten bit som kommer i min väg, är jag i tacksamhet för, för att jag var utsvulten”, förstår du?

Gäst: Ja. Jag förstår.

Shoshanna: Så det är så tacksamhet uppstår. Och på den resa du är, tror du att kanske, där du befinner dig med en negativ varelse med en negativ familj, med situationer som inte känns harmoniska för dig, tror du att det är ett misstag?

Gäst: Nej, det skulle jag inte tro (skratt).

Shoshanna: Det är det inte. Det är för din rörelse framåt i medvetande, som det är för alla. Varje gång någon hamnar i en situation som inte känns bra, finns det ett syfte med det. Namaste.

Gäst: Tack, Älskade Du.

Shoshanna: Namaste, Kära Syster.

OWS: Mycket bra. Vi är redo att avsluta detta och släppa kanalen. Shoshanna, har du något avskedsmeddelande här?

Shoshanna: Vi har sagt nog. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då säger vi bara att var redo för förändringarna eftersom de kommer snabbt och häftigt nu.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...