Sananda och Sanat Kumara via Kerstin Sisilla 24 maj 2019

Sananda och Sanat Kumara via Kerstin Sisilla 24 maj 2019

 

Sananda:

Högt ärade Systrar och Bröder. Ni är kraftfulla, ni är storslagna och ni är unika! Ni står där i er fulla kraft och ni skapar. Tillsammans skapar ni den ljusa vackra värld som är förutspådd att spira i denna tid. Jag sådde ett frö för 2000 år sedan. Mitt uppdrag var att ta ner Kristusenergin / den rena Kärleksenergin från Skapelsens källa till jorden. Detta kärlekens frö har grott under lång tid för att nu i sanning spira och växa allt snabbare upp i ljuset.

Tiden är kommen för en fantastisk förvandling på er planet Gaia. Allt omvandlas, inifrån och ut, i detta strålande ljus. Ljuset mina vänner, det är NI som strålar ljuset jorden över. Det är NI som är förvandlingen. Det är NI som har förvandlats till de vackraste ljusskimrande varelser som omvandlar allt tungt och gammalt.

Jag beundrar och älskar er så mycket. Jag Sananda lämnar ordet över till Sanat.

 

Sanat Kumara:

Älskade vänner, metamorfosen / omvandlingen är som Sananda säger i full gång. Bollen är i rullning och ingenting kan stoppa Gaias segertåg till frihet för henne själv och alla hennes invånare. Tack vare er mina Vänner, börjar allt fler upptäcka att kejsaren inte har några kläder utan står där naken. De förundras över att de inte har märkt det förut. Många skäms över att de har låtit lura sig i långeliga tider. Skäms inte, räds inte över era oväntade upptäckter när korthuset faller ihop.

Gläds, fira och njut av gemenskapen hos er alla som nu arbetar för fred, frihet och kärlek jorden runt. Stå starka i de rensande vindar som ännu kan blåsa och vet att resultatet av era ansträngningar växer i allt snabbare takt. Knyt band med naturen, djuren och alla naturväsen som väntat länge på denna stund. Varje stund som du tillbringar i naturen och med djuren hjälper dig att stå med båda fötterna på jorden. Bada i Moder Jords vatten, gå barfota, ligg ner och känn marken under dig. Krama ett träd och känn dina rötter växa nedåt som trädets så klarar du förändringens vindar bättre.

Se framför dig den ljusa vackra värld i fred och frihet som väntar er alla. Kärleken är här för att stanna. Gaia återvänder till kärlekens gyllene dimensioner. Ni är älskade, ni är sedda och det finns alltid en varm hand för er att hålla i. Vi är med er. All kärlek från en stor beundrare. Sanat Kumara.

Du gillar kanske också...