Sananda via Adele Arini, 21 februari, 2018

Sananda

via Adele Arini

21 februari, 2018

”Blåkopian för ert nya liv i 5D”

 

Mina käraste vänner!

Tiden är inne för er att göra ett val. Tag nu beslutet, en gång för alla.

Vill ni helt och hållet omfamna ert femte-dimensionella Själv, eller vill ni fortsätta engagera er i det tredje-dimensionella sättet att leva som baserar sig på rädsla, brist, dualitet och separation? Vad jag talar om här är er nivå av engagemang för Ljusets Väg, Vägen för Mästerskap/Uppstigning och Kärlekens Väg.

Vägen mot ett Mästerskap och Uppstigningen är ingen väg som man klarar av på ”deltid”. Den kräver ert åtagande på heltid, att bli ett förkroppsligande av Gudomlig Kärlek. Detta innebär att ni inom varje tanke, ord, fokus, känsla, reaktion och handling ständigt måste sträva efter att ställa er i linje med Kärlek, inte Rädsla. Enhet, inte Separation. Överflöd, inte Brist.

När ni ställs inför vardagliga utmaningar, så reagerar de flesta av er Ljusarbetare som läser detta, fortfarande utifrån en offermentalitet, i stället för att inse att den ’tidigare ni’ (som förresten är denna underbara, kraftfulla Gudomliga Ljusvarelse), på ett Högre plan, till ert liv hade attraherat dessa svåra omständigheter som tar er framåt på er väg mot Ljuset. Ni skapade dessa livsutmaningar och gissa vad? Ni har makten att med lätthet omskapa dessa utmaningar, genom att bemästra de frågor som livet har tvingat er att ställas inför. Inget mer springa och gömma sig. Inget mer förhalande.

Vi har aldrig sagt att vägen till ett Mästerskap var lätt och utan sina utmaningar. Varenda en, utan några undantag på den här planeten, tvingas nu till att ställas inför sina största rädslor; att transmutera och hela dessa rädslor, samt att segrande komma ut när man är redo. Fram tills detta sker, kommer ni att ställas inför samma livsblockeringar, om och om igen, tills ni har lärt er dessa lärdomar.

Det som ni måste komma ihåg är detta: ni har gjort detta flera gånger tidigare. Jag känner varenda en av er som läser detta. Ni har under era många livstider i de högre dimensionerna, på andra Planeter/inom andra stjärnsystem, och för vissa av er under era tidigare livstider i Lemurien och Atlantis på Jorden, uppnått Mästerskap och Upplysning.

Ni har blivit testade och särskilt blivit utvalda för ert starka Ljus, er styrka, ert mod och er uthållighet, för denna pågående, synnerligen betydelsefulla livstid, för att hjälpa till med planetariskt helande samt Gaias och mänsklighetens uppstigning. Var och en av er har en viktig roll att spela och det är NU dags att omfamna ert sanna, Multi-dimensionella, kraftfulla Högre Själv.

Inget mer underskattande. Inga fler ursäkter.

Vi, era vänner samt nära och kära inom de högre dimensionerna, inser alla vilken rätt denna väg har utkrävt av er. I och med att ljusvågorna dagligen fortsätter bombardera planeten, så känner sig de flesta av er utmattade; sjuka och trötta på grund av det sätt som Uppstigningsprocessen får er att känna er. Ni har längtat efter ert sanna Hem och vissa av er tyckte till och med att ni aldrig borde ha ställt upp frivilligt på detta Uppdrag överhuvudtaget.

Vi önskar att ni ska veta att vi mycket väl har förstått detta och att vi ständigt sänder er vårt kärleksfulla stöd, dagligen i varje stund. Er längtan Hem, efter den Villkorslösa Kärlek och den Acceptans, efter den Glädje, den Frihet, den Perfekt Frid och det Överflöd som detta medför, är ett tecken på att ni är redo. Redo att äntligen inse att ert sanna Hem kan bli funnet inombords. Ni har alltid varit Hemma, hela tiden inom er Skapares omfamning. Nu vaknar ni inte bara upp till denna Högre Sanning, utan ni arbetar även hårt för att göra Jorden till en exakt kopia av ert Himmelska Hem.

Tillsammans har ni och jag, samt era team, med spänning, passion, glädje och med så mycket Kärlek planerat detta storslagna äventyr. Och vi, ert Team av Guider och Änglar, uppfyller ständigt det löfte som vi gav till er innan ni föddes: att alltid finnas där och att stötta er på varje steg på vägen, samt att hjälpa er att med glädje fullfölja era individuella uppdrag.

Den enda fråga som återstår för mig att ställa till er är: Är ni nu redo att helt och hållet ägna ert liv och hela ert sätt att vara för denna sak?

Om ert omedelbara svar är JA, så var försäkrade om att ert underbara, magnifika 5D-liv som ni alltid har drömt om, nu börjar veckla ut sig. Blåkopian för ert nya femte-dimensionella liv, som har skapats av ert Högre Jag, kommer att fortsätta att bli avslöjat i en perfekt tajmning för att vägleda er på vägen.

Ni är ledare, vägvisare, ankare, samt förkroppsliganden av det högre-dimensionella ljuset och era liv kommer att bli lysande exempel för andra som letar efter sin egen väg tillbaka HEM.

Följande steg framåt är enkelt. Det är viktigt för er att förbinda er till att leva ett hög-vibrationellt liv. Era val, ord, tankar och sätt att vara och agera spelar roll. Gör ert bästa att ständigt hålla dem i linje med Ljuset och Kärleken i ert Högre Själv.

Och när ni tvivlar, ta er alltid tiden att gå inombords för att fråga er själva: I egenskap av mitt Högre Själv, vad borde jag säga, tänka eller göra i denna situation som jag nu står inför?

Att hålla sig inom de högre vibrationerna låter enkelt, men kan vara svårt när man står inför det dagliga livet, de kamper och utmaningar inom vilka man finner sig själv. Nedan finns 6 gyllene riktlinjer som de flesta av er redan känner till och bara behöver påminnas om ytterligare en gång:

  1. Förbind dig att varje dag åtminstone ägna 15-30 minuter oavbrutet till att ’vara’ stilla och meditera, samt att kommunicera med ditt Högre Själv och ditt andliga team.
  2. Drick mycket vatten, eftersom integrerandet och förankrandet av de Högre Energierna kräver att era kroppar hålls uppvätskade. Detta håller hela din varelse balanserad.
  3. Välj ständig mat och dryck med höga vibrationer. Detta innebär: ingen alkohol, inget koffein, inget socker eller mat som innehåller mycket fett, är kaloririk och näringsfattig. Konsumtionen av delar från djur/djurkroppar sänker dina vibrationer, eftersom deras rädsla och lidande vid deras dödsögonblick stannar kvar i de kroppsdelar som du äter. Så när tiden känns rätt för dig, överväg att övergå till att följa en vegetarisk livsstil, eftersom detta hjälper dina vibrationer att förbli höga. Att dagligen dricka rå, färskpressad juice rekommenderas också eftersom dess höga vibrationer kommer att höja din livskraft!
  4. Jorda dig till Planeten dagligen och tillbringa varje dag mer tid utomhus i Naturen. Att promenera barfota i Naturen i minst 10 minuter dagligen rekommenderas varmt.
  5. Börja röra på dig och motionera. Du känner redan till alla fördelar med motion, eftersom det hjälper dig att fokusera, ger dig klarhet och håller dig sund.
  6. Släpp dina SAMTLIGA beroenden och allt som slösar bort din tid. Detta inkluderar: att se på alltför mycket TV, att läsa/se på alltför mycket nyheter, att spendera alltför mycket tid på sociala medier osv. Du själv ’vet’ vilka dåliga vanor och osunda beroenden du fortfarande håller fast vid. Var ärlig med dig själv och be om vår hjälp med att släppa alla dessa.

 

Kom ihåg den viktigaste regeln:

Ifall din nuvarande uppmärksamhet på något som förekommer i ditt liv (såsom en bok som du håller på läser, ett tv-program/nyheterna, en film, en situation som du fastnat i, ett nyligen inträffat bråk, en tidigare händelse osv) får dig att känna dig uttråkad, trött, utmattad, rastlös, betydelselös, ledsen, arg, deprimerad, eller någon annan negativ känsla, så är detta ett sätt för ditt Högre Själv att tala om för dig att omedelbart sluta upp med vad du håller på med och att ändra din fokus!

Du blir ständigt påmind, på grund av hur du känner dig, att välja en aktivitet/fokus som förbättrar din vibration och din livskvalitet på lång sikt.

Ta till dig den ovanbeskrivna vägledningen oavbrutet under minst 21 dagar, utan att göra uppehåll – det är vanligen hur länge det tar för en person att förändras och att bilda nya, sunda vanor. Och inom kort kommer ditt liv att förändras till att återspegla den Högsta Vision som du någonsin har haft för det och du kommer varje morgon att vakna upp med en glädjefylld förväntan om vilka äventyr som dagen ska föra med sig.

Ditt livs blåkopia för 5D kommer att manifesteras med lätthet och perfektion och det finns inget som hindrar dig från att uppnå höjderna av Glädje, Kärlek och överflöd samt att dela med dig av dem med varje själ som du möter på denna livsresa.

Jag vandrar tillsammans med er, på varje steg på vägen. Ni är aldrig ensamma.

Jag sänder mycket kärlek och ljus till er.

Er broder i Ljus,

Sananda.

 

 

Channeled by Adele Arini. Copyright 2018. If you re-post, please retain article in its entirety, and provide the link below. Much love & gratitude. 

https://www.raphaelshealingspace.com.au

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...