Jesus via John Smallman, 21 januari 2023

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Jesus
Via John Smallman, 21 januari 2023
Medan ni upplever livet som människa är ni omedvetna
Livet som människa i en kropp ger er många lärdomar som ni planerade för er själva innan inkarnationen, och som ibland chockerar er när de händer, eftersom de normalt är oväntade; eller så märker ni dem inte ens, men i så fall kommer de att presenteras igen. Det här är INTE ett misslyckande från er sida! Livet som människa är förvirrande och krävande, och att leva är extremt svårt för många människor på grund av de lärdomar de planerade för sig själva innan inkarneringen.
När ni planerar er nästa livsväg, innan inkarneringen, är det mycket klart vad ni vill lära er och vad ni kommer att placera på er väg. Det är dock nästan omöjligt för er att verkligen föreställa er de svårigheter ni kommer att stöta på när ni inkarnerar, och har glömt att ni själva faktiskt planerade de upplevelser som ni möter. Faktum är att många skulle ha svårt att tro att de själva faktiskt valde ut den familj som de skulle bli en del av, innan de föddes.
Att vara människa är som sagt inte lätt. Ändå är alla i mänsklig form genom eget fritt val, ingen inkarnerar av en slump eller av misstag – det finns inga misstag – eftersom det bara finns en avsikt som alltid uppnås. Återigen, när ni lever som människor är det ofta extremt svårt att tro, än mindre förstå, att ni har ett gudomligt syfte, och ändå är varje enskild människa, utan undantag, på ett mästerligt förplanerat gudomligt uppdrag. Ni är alla älskade barn till Moder/Fader/Gud, och Hon skapade er utifrån Sig Själv så att ni skulle leva i kärlek och glädje, både för Henne och för er egen eviga lycka. Men Kärlek – livsenergin hos alla kännande varelser, hos allt som är medvetet – är ovillkorlig och därför har ni fri vilja att använda den energin på vilket sätt ni väljer. Vissa valde separation – även om separation från Källan aldrig kan uppstå – och lever följaktligen separerade liv i en mänsklig kropp.
Syftet med era fysiska liv är att hitta er väg ut ur det illusoriska tillståndet av separation som ni skapade, och återvända hem – som den förlorade sonen i evangelieberättelsen – till Verkligheten och stanna där. När ni väl går in i ett mänskligt liv kommer alla minnen av Verkligheten att föfrvinna, och ni måste lära er genom spädbarnsålder och barndomen hur man hanterar en mänsklig kropp, och sedan leva som om kroppen ni bor i faktiskt är ni. Att göra det är extremt förföriskt.
Innan ni inkarnerade visste ni att det här skulle hända, så ni la in meddelande till er själva längs er tidslinje för att hjälpa er själva. Först skulle en idé dyka upp som antyder att livet har ett syfte förutom att bara växa till vuxen ålder och njuta av den frihet det ger, och sedan senare i livet, skulle ett intresse dyka upp som tyder på att en undersökning av den ursprungliga idén mycket väl kan vara värd besväret. Många missar eller förkastar den första knuffen, så den dyker ofta upp flera gånger och mer påfallande senare i livet, och många människor saknar den fortfarande!
NU, i dessa tider har knuffarna blivit extremt kraftfulla, i själva verket är det praktiskt taget omöjligt för folk att inte bli medvetna om dem. Som ett resultat håller människor omkring er på att bli medvetna om möjligheten att deras liv har ett gudomligt syfte, och de söker på största allvar vägledning från andra som verkar ha funnit vad det är. Det finns många lärare och mentorer som erbjuder kurser och webbseminarier som är välbesökta, för att hjälpa människor att hitta sig själva när de har kommit till insikt om att de är mycket mer än deras egon vill att de ska veta eller tro – speciellt mer än andra människor!
De av er som läser det här är väl etablerade på era gudomliga livsvägar och vet om det, så snälla acceptera att ni är varelser av oskattbart värde, och även om ert syfte inte tycks involvera några offentliga aktiviteter, så är er närvaro bara att vara en väsentlig aspekt av den kollektiv uppvakningsprocessen. Bara genom att minst en gång dagligen vara kärleksfull vad som än händer, tillför ni enormt med energi till Tsunamin av Kärlek som omsluter Jorden och drar till sig alla till deras oundvikliga uppvaknande.
Många av er underskattar allvarligt vikten av er närvaro på Jorden, och känner er ovärdiga och otillräckliga av många helt ogiltiga skäl. Därför vill jag påminna er nu; Ni är alla kraftfulla Kärleksvarelser, och ni valde att inkarnera nu för att massivt hjälpa till i denna den mest fantastiska händelse, även om ni inte minns att ni gjorde det. Gör därför en överenskommelse med er själva varje dag under era besök i era heliga inre helgedomar, i avsikt att släppa alla ingrodda övertygelser ni kanske håller fast vid som säger er att ni inte är bra nog, heliga nog, tillräckligt kompetenta, tillräckligt användbara eller kärleksfulla nog. De är alla ogiltiga.
Ni är alla gudomliga väsen, skapade på ett kärleksfullt sätt av vår gudomliga Källa, och därför är ni perfekta! Ja, som människor har ni gjort fel och misstag, skadat varandra och er själva genom att tala eller handla omedvetet. Ni hade inte kunnat göra något av det här om ni hade varit medvetna, eftersom Kärlek alltid är medveten, alltid kärleksfull och accepterar alla andra. Men medan ni upplever livet som människor är ni omedvetna, sovande, drömmande och det är därför ni behöver vakna.
Ert kollektiva uppvaknande pågår verkligen mycket snabbt nu, eftersom fler och fler människor varje timme blir medvetna om att den nuvarande arga, konkurrenskraftiga livsstilen som så många har ägnat sig åt i evigheter måste upphöra, eller så kan ni mycket väl utplåna er själva. Tecken på de skador detta har orsakat kan ses på många platser, och okunskap kan inte längre användas som en utsäkt för det som fortsätter att hända. Vad som behöver hända är att människor slutar döma och fördöma varandra, och i stället förenas i ett kärleksfullt och harmoniskt samarbete genom att till fullo acceptera att alla, utan undantag, är gudomliga Kärleksväsen.
Djupt inom er själva vet ni alla detta, det är de ni är. Nu flödar det Kärlek över planeten och kan inte längre förnekas. Engagera er därför positivt och kontinuerligt med Kärlek, med er sanna natur och se med förundran utvecklingen av Kärlekens kollektiva energifält över hela världen.
Er älskade broder, Jesus.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *