Sananda via Ann Dahlberg, 10 maj 2020

Sananda via Ann Dahlberg, 10 maj 2020

 

Jag är Jesus och jag skulle vilja nå ut till människorna på Jorden idag. Det är en stor omvälvning, det som nu sker på Jorden. Händelserna infaller slag efter slag och Jorden står nu inför en ny gryning på det jordiska planet. Många människor har under en längre tid arbetat med att hjälpa Jorden och dess invånare, så att de ska få en bättre och drägligare tillvaro. Det är nu som en öppning har skett och olika entreprenörer kan komma fram, som kan förändra Jordens och människans tillstånd till det bättre.

Det här kräver att modiga män och kvinnor stiger fram och ger Jorden av sina gåvor. Gåvor som de valt att förse Jorden med när de inkarnerade på nytt. Världen behöver nu alla de ljusa ideér och den humanitet som står bakom de här ideérna, så att en förändring av gamla mönster till nya mönster kan ske på Jorden.

Ett högre medvetandetillstånd lyser nu upp Jorden, och de som kan anamma de här ljusa energierna behöver göra det nu. Många kommer då att följa efter och förändringen på Jorden kan komma igång i en allt snabbare takt. Men ha tålamod, inplanteringen av nya ideér kan alltid ta sin tid. Det kan dock bara bli bättre och ljuset har redan kommit en bit på väg. Manifestationen av alla de ljusa ideér som finns på Jorden behöver starta nu, för att de ska få ett genomslag lite längre fram. Återuppbyggnaden kan ta sin tid men många liv kan räddas nu. Prioritera det som är viktigast för människor och djur i det här första skedet. Alla måste kunna äta sig mätta och dricka sig otörstiga för att sedan kunna lämna sitt strå till stacken. Ni är alla ett och sammanbundna med varandra, så ni behöver få alla med på tåget, och det gör ni genom att ta hand om varandra genom medkänsla och den humanitet som ska genomsyra människans psyke idag. Det här är viktigt, älskade barn på Jorden! Det här är viktigt!

Ta nu hand om er själva först och bistå sedan andra med all den kraft som du själv har erhållit. Kraften kommer också att finnas i ert medvetandefält så allt ni gör, säger eller tänker kommer att finnas där, så granska er tanke, er känsla och den handling som kommer från dig själv. Korrigera det som inte stämmer med det högsta goda för alla, och ni har kommit en lång bit på väg.

Alla Jordens invånare transformeras nu om till en högre medvetenhet, var och en utefter sin nivå, så var varsamma och aktsamma på er själva, allt ni gör kan snart synas i det yttre beroende på hur medvetna ni är. Manifestationen sker snabbare om ni har en högre medvetenhet, och har en långsammare effekt i den lägre medvetenheten eftersom man då är omedveten om vad som händer och sker i den inre medvetenheten om sig själv.

 

Var uppmärksamma på era tankar och känslor nu, kära människor på Jorden, de har större betydelse än vad ni kan föreställa er.

 

Jag går med Er och hjälper er, så kalla på mig, den Helige Ande och Fader Gud så kommer kallelsen att komma fram, och hjälpen kommer att stå bredvid dig.

 

Jag älskar Er så mycket

 

Jesus

Du gillar kanske också...