Sananda via Ann Dahlberg, 14 oktober

Jesus Sananda

Sananda

Fredag 14 oktober 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Jesus och jag har kommit idag för att tala om att vi nu avslutar en epok av Jordens historia. Det har varit en lång epok med mycket krigande men nu har kärleksljuset nått Jorden med all sin kraft. Vi tackar himlen för denna välsignelse.

Det är kärleken som nu börjar styra våra hjärtan på Jorden. Kärlekens kraft är stor och kan låsa upp många stängda dörrar. Det är viktigt att vara tillåtande nu, kära barn på Jorden, tillåt ljuset att tränga in i ditt hjärta och rensar upp i den rädsla som kan finnas kvar där. Rädslan och kärleken har två helt olika boningar. Där rädslan finns, där finns inte kärleken och tvärtom. Kärleken jagar bort rädslan och endast tilliten och kärleken finns kvar. Tillit, ljus och kärlek går hand i hand. Var trofasta mot er själva och det ljus och den kärlek ni har i hjärtat. Det kan övervinna alla de svårigheter ni står inför.

Ni är många nu och ljuset paraderar på Jorden idag. Kärleken och medkänslan till era systrar och bröder på Jorden är det som ska styra era handlingar idag. En ny värld byggs upp av kärlek till varandra och till livet som finns överallt runtom er. Allt är liv, allt är energi och en förståelse härom är viktig att ta till sig. Det ökar medvetandet om att allt är ”ett”. Det gör att dina handlingar styrs från den ”Högre Källan” och att den nya världen byggs upp av kärlek till gagn för allt och alla.

Ni som har makten att åstadkomma detta nu, kära barn på Jorden, böj ert huvud för det ”Heliga” som finns inom och utom dig. Ty, det är då som de bästa resultaten kan ske och ert arbete blir väl välsignat. Skrid ut i världen nu, kära barn på Jorden, och påbörja ert arbete för att ”hela” denna värld så att alla kan få lov att känna sig välsignade. Det är då ert arbete bär stor frukt och blir dubbelt välsignat av Himlen. Förstå att ni är i en viktig tid nu och att allt ni gör, tänker och säger kan manifestera sig på ett ögonblick. Ju närmare du är ditt hjärta, ju fortare kan det manifestera sig i ditt liv.

Det är upp till var och en att välja sin väg nu. Jorden har valt sin väg och är på väg in i ljuset. Du kan välja att följa med eller välja en annan Jord för dina fortsatta upplevelser i 3D – världen. De som följer med Moder Jord fortsätter att arbeta med sitt hjärta och sitt ljus. Vägen blir allt lättare och ljusare för varje steg du tar. Du har stor hjälp av dina guider och ledare nu. Du kommer att få den hjälp du behöver på denna sida eller på andra sidan för att följa ditt hjärtas val. Den väg som du tillsammans med din själ och dina guider bestämt att du ska gå, den vägen kommer du att följa, så var inte rädd för att gå vilse. Du kan inte gå vilse, du är skyddad och ledsagad hela vägen fram. Så släpp er rädsla och öppna upp för kärleken. För det är den enda väg som kan skänka er glädje och tacksamhet.

Var tacksam för livet som låter er leva här och nu i denna förunderliga, fantastiska värld av nya möjligheter som uppenbaras för er varje dag. Det är nu ni ska ta chansen att njuta av varje minut och timme som ni andas in och ut i denna tid av otaliga möjligheter till utveckling och frid i sin inre och yttre värld.

Jag finns med Er i varje steg ni tar på denna Jords och er eget hjärtas uppstigning. Det är en ära att få vara med Er här idag och min glädje och min kärlek sänder jag ut över Jorden och alla dess invånare för att de ska kunna fånga upp det i sitt eget hjärta.

All kärlek strömmar nu från mitt hjärta till ert.

Jesus

 

Källa: www.st-germain.se

Du gillar kanske också...