Sananda via Galaxygirl, 3 december, 2017

Sananda, 3 december 2017

Via Galaxygirl

Hälsningar vänner, det är jag Sananda, eller Jesus som vissa av er är mer bekväma med att säga.

Ni översvämmas av intensiva energier i dessa dagar, mina vänner, och jag gratulerar er för hur ni håller ut. Andas in min lugnande närvaro och låt oss tillsammans upptäcka den inre friden, för den finns inom er om ni hävdar att det är så.

Sanningar avslöjas i en mycket snabb takt för våra krigare på ytan, och vi är alla glada för framstegen och tillvägagångssätten. Det har varit fruktansvärt tufft för alla er som fortfarande är – jag vill inte säga i mörkret – men ärligt, det är så som många av er har känt det. Ni är trötta på uppdateringar och hela processen, men kom ihåg att den här processen är för att Gaia och mänskligheten som art ska bli fria. Den är värd allt hårt arbete, uthållighet och envishet. Det är ett oerhört stort arbete, men jag försäkrar er att det händer inför våra ögon och snart inför era ögon också.

Människor som inte har följt med kommer att ha många frågor och det är ert viktigaste arbete, markteamet, att lugna dem genom att lyssna, uppmuntra och varligt svara på deras frågor när de ställs. De behöver inte omedelbart få vetskap om de skändliga sakerna – var snälla och gå inte in på det med en gång – kom ihåg att ni är änglar på Jorden. Fyll er med det här underbara ljuset som strömmar in i er atmosfär och genom er mänskliga kropp. Det är en stor orsak till er trötthet, men ni vet ju om det, de av er som har anammat sanningen.

Ha tålamod! Var trygga med att allt kommer att ordna sig, för det är sant. De mörka kommer att samlas ihop och bli bortförda. Barnen är och kommer att vara beskyddade. Djupet av tårar och sorg, när människor får reda på vad som har hänt, kommer sannolikt att bli extremt och det är därför ni, mina vänner, behöver vara fackelbärare av sanning, fred, hopp och glädje.

För det är en ny dag! Er frälsning är här och ni är era egna frälsare! Kom ihåg att de ursprungliga sanningarna har förvanskats och förvrängts över tiden som, efter allt som ni har lärt er, inte borde vara chockerande. Det är dags att omformulera er framtida tidslinje som en strålande bana av ljus och hopp. Vi ser hur ni strålar här uppifrån. Vi är så upphetsade och glada. Var snälla och ta det lugnt. Det här har varit en massiv utrensning och vi arbetar alla dygnet runt. Såsom ovan, så nedan, eller hur? Jag ser fram emot att få se era miner när ni minns vilka ni är, vad era uppdrag är och vilka de löften var som ni gav innan ni inkarnerade i era nuvarande kroppar. Känn den glädjen och njut.

Jag är Sananda. Ni kan kalla mig Jesus. Prata med mig. Vi övervakar er himmel och er värld på ytan för säkerhetens skull, och ni är och kommer att vara beskyddade. Andas in detta löfte och var i frid.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...