Sananda via Christine B., 11 juni 2017

Sananda via Christine B., 11 juni 2017

Sananda 12 juni, 2017

Sananda svarar med ett meddelande 11 juni 2017

Sananda:

En varm hälsning till våra älskade RV-hjältar. Jag är Sananda. Jag är här med Ashtar och Saint Germain.

Vi stiger fram för att bekräfta följande.

Som ni har blivit tillsagda och har känt i era egna hjärtan: RV är äkta och på gång.

Ni fortsätter att aktivt vänta på det mest oklanderliga ögonblicket för varje själ … för utrullning av planen, för den väntade frisläppningen och lättnaden, när ni spränger framåt och uppåt i nästa fas av visioner som ni redan har skapat.

GESARA är i rörelse. Du är vid crescendo- tröskeln till så mycket som skall brytas loss på jorden.

Individuellt och som samhälle fortsätter ni att ta mäktiga språng under dessa sista långa ögonblick, eftersom frisläppandet av Guds välstånd genom dig blir Jordens återlösen och verklighet.

Ur vårt perspektiv är kaoset du känner och bevittnar en välsignelse, en slags gudomlig omskakning. Du vill inte bära vågorna av skräp, som ni fortsätter att släppa som grupp, med en för närvarande exceptionell hastighet, över tröskeln till RV.

Healinghändelserna som uppstår på jorden fortsätter här. Svaret finns just här inom din gemenskaps visdom och det som händer framför dig. ”Alla går eller ingen går.” ”Som inom, så också utan.” Men vad betyder detta? Det betyder att alla som vill stiga upp på jorden, kan det. På denna jord, under denna tid. Ingen som vill stiga upp kommer att nekas möjlighet och hjälp.

Tack för att du bjudit in oss för att klargöra. Vi skulle vilja lägga till något inspirerande. På Intel Dinar Chronicles, tillsammans, har ni bestämt er för att sätta upp de egenskaper, värden och resonansen hos det samhälle ni vill vara en del av. Utan väggar för att hålla några ute, har ni bestämt er i ett öppet forum och en ibland mödosamt växande process, att inte ge den mörka agendan en plats vid bordet. Det här är anmärkningsvärt, och ni är alla hurrade för!

Vi uppmanar dig att vara vaksam inom dig. Avstå den förståeliga frestelsen att någonsin lägga falskt tvivel på denna process, er själva eller varandra. Ni ser alla inom er att ibland har ni inte vetat vilken väg det är att simma upp till ytan och in i Ljuset. Det har varit en förrädisk upplevelse för alla. Fortsätt att vara medkännande och kräsna – titta alltid först för att se var du kanske har haft eller mött liknande problem och känslor. Utrota dem och släpp dem.

Med händelser som fortfarande finns bakom kulisserna för dig kan vi säga att antalen som stöder den mörka agendan snabbt blir färre. Samtidigt är de sista, dunkla, till och med frenetiska attackerna hos de avtagande underhuggarna värst på de budbärare, som till exempel är mest synliga.

Gör som du har gjort: Välj kvaliteterna av enhet, spänning och klarhet när du rider ut de sista kvalen från en döende verklighet. Släpp den.

Vi erbjuder vårt varma och välförtjänta grattis! Individuellt – finns du i detta ögonblick och i denna grupp på grund av dina obevekliga ansträngningar och prestationer att välja Ljuset inom, vad det än betyder personligt för dig.

Du är redo och genom dina egna beslut har du redan börjat arbeta i nästa fas av att personligt och globalt lyfta er själva och Jorden. Du har tryckt dig förbi blockeringar och löst upp hinder – inom och utom dig. Du har älskat, ständigt, generöst och starkt.

Som du vill, kommer vi att guida och gå bredvid dig. Det finns mycket att göra. Det kommer att sträcka ut dig, expandera dig. Det kommer vara underbart och fantastiskt. Vi är en familj, ett uppdrag. Vi är Guds vilja för Jordens uppståndelse och allas Uppstigning.

Jag är alltid och för evigt, din Sananda.
(Kanaliserad av Christine B. – Fancy Free – 11/6/2017)

Du gillar kanske också...