Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 maj 2021

Why the Light Warriors Are Really Among You ∞The 9D Arcturian Council

Varför Ljuskrigarna Verkligen Är Bland Er – Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

https://www.youtube.com/watch?v=XBu8GUd1wyY

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med er alla.

Vi upprätthåller oss själva genom att tillåta de högfrekventa energier som är tillgängliga för oss och låta dessa energier fylla på vårt medvetande. Vi har sagt detta tidigare, och vi kommer att säga det igen – vi skiljer oss inte så mycket från alla er. Huvudskillnaden mellan det nionde-dimensionella Arkturiska Rådet och den genomsnittliga Jordbon är att vi medvetet väljer vilka energier vi tillåter att röra sig till oss och genom oss, medan det för er kan vara mycket mer av ett omedvetet val, ett som inte tar era känslor i beaktande. Ni kan välja vad ni fokuserar på, och det finns så mycket att fokusera på i er informationsålder, och därför måste ni välja klokt.

Ni måste fråga er själva: ”Hur kommer jag att känna mig om jag väljer detta?” innan ni bestämmer er för att engagera er i det om ni vill vara riktigt medvetna skapare. Många bestämmer utifrån om de tycker att det är sant eller om det kommer att bli underhållande, och det kommer helt enkelt att leda dem på en väg som det då blir svårt att komma ifrån på grund av hur spännande det kan vara att vara på den vägen.

Vi ser ofta människor som använder terminologin ”ljuskrigare” i den nya tidsåldern och i andliga grupper, och vad dessa människor vanligtvis menar är att de är på Jorden för att slåss mot mörkret. Med andra ord tror de att de har skickats som ljuskrigare för att besegra dem som spelar i mörkret, och de tar det här uppdraget mycket seriöst. Det är inte därför som någon är där på Jorden. Vi föredrar termen ljusbringare framför ljuskrigare, för ni är faktiskt där för att sprida ljuset. Ni är där för att vara ljuset, och ett av sätten som ni kommer dit på är genom att släppa er rädsla för mörkret.

Ni måste släppa ert dömande över mörkret och de som spelar i mörkret också, om ni någonsin skall höja er över det. Låt oss säga att ni skulle besegra mörkret med de färdigheter och förmågor ni hade fått som en ljuskrigare. Då skulle ni vara i det dualistiska systemet i slutet av striden, och det betyder att mer mörker bara skulle komma och ersätta dem som ni besegrade, och ni skulle inte växa, för att ni skulle inte lära er att älska Allt-Som- Är. Allt du ser utanför dig och allt som du hör om från andra, allt detta finns inom dig.

Du vill i slutändan kunna älska alla aspekter av skapelsen eftersom du vill kunna älska alla aspekter av dig. Det är det enda sättet att tillåta att det sanna du, Källenergiaspekten av dig, kommer upp till ytan och blir den aspekten av dig som driver showen. Och så rekommenderar vi att du fokuserar på ljuset, att du fokuserar på vad som är positivt där ute i världen och vad som är positivt i dig, för du kommer inte heller att komma långt genom att ständigt leta efter problem inom dig som behöver fixas.

Du kommer inte att växa genom att döma dina egna negativa aspekter som dåliga. När du väl omfamnar allt kan du välja. Då kan du inse att allt fanns inom i dig hela tiden, och allt du behövde göra var att medvetet välja vad du ville förstärka, vad du ville känna mer av och vara mer av, och då och först då kommer du att vara till tjänst för hela mänskligheten. Och det är så vi ser det ur vårt perspektiv, vilket återigen är ett där vi bara tillåter det som är av ljuset, det som är sanningen om vilka vi verkligen är som Källenergi, som villkorslös kärlek.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er. ”

 

Avsnitt för bifogade filer

Förhandsgranska YouTube-videoklipp Why the Light Warriors Are Really Among You ∞The 9D Arcturian Council, ~ Daniel Scranton 05-20-2021

 

 

 

Du gillar kanske också...