Sananda via Dancing Dolphin, 20 januari 2019

Sananda via Dancing Dolphin, 20 januari 2019

 

Sananda via Dancing Dolphin

ETT MEDDELANDE SOM HANDLAR OM DEN TOTALA MÅNFÖRMÖRKELSEN

 

”Ni är Mästare i er själva … ni förtjänar de högsta erkännandena”

”Era (sammanslagna) vackra visioner för Gaia kommer att manifesteras”

Fullmåne, Total Månförmörkelse, Blod Måne

Söndag, jan 20, 2019 (11:45 p.m. öst)

* * * *

Kära Hjärtan, ja det är jag, er Sananda. Jag Är Sananda. Jag har kommit för att vara med er ikväll för ja, det är en mycket speciell händelse; en som vi länge väntat på skulle ske. Det gäller inte bara dig och mig kära hjärta, utan ALLA vi, så som ni önskat. Jag var med er under er gudomliga meditation då ni alla tillsammans kallade på oss, för att skicka intentioner av kärlek till fullmånen, och en önskan om att den Nya Gyllene Tiden skulle börja!

Dessa visioner och intentioner är mycket kraftfulla, och ju fler av er som uttrycker dem, desto bättre. Jag ser ut över er Gaia ikväll, och ser alla grupper av Ljusarbetare som arbetar tillsammans, för att den nya Gyllene Tiden ska komma. Deras hjärtan är rena och FULLA AV KÄRLEK, när de förklarar sina visioner för Gaia, och hela hennes befolkning.

Mitt hjärta är fullt av kärlek, när jag ser på er alla som går in i era Mästarroller. Ni är Mästare och har kommit hit för att utföra stora handlingar, större än de jag utförde under min livstid som Jesus. Jag vågar säga att jag har lärt er allt bra (skratt), men jag kan inte berömma mig för alla era stora verk, kära hjärtan.

Ni är Mästare i er själva och har jobbat väldigt hårt för att komma hit. Ni förtjänar alla det högsta erkännandet och berömmet, jag nu ger er från oss alla i Himlens Rike, och bortom.

Alla era Galaktiska familjer ser er också när ni skiner rent och klart med ert Ljus i kväll, kära Änglar. Vi är också tacksamma till ER ALLA, för det arbete ni gör, de kamper ni tagit er igenom för att komma hit … nu. Överskölj er med vår kärlek och vårt beröm kära hjärtan, ni förtjänar det och det kommer att hjälpa er lyftas upp! Vi är ”nästan där” som ni säger. Er utstrålning av kärlek är stor ikväll, och har verkligen nått toppen till förmån för kärleken, och det råder inga tvivel om att kärleken har vunnit, kära hjärtan!!!

Denna kanal kom just ihåg att vi sagt detta tidigare, och försöker minnas när det var. Ja, det har verkligen hänt förut, även om vi inte kommer att säga var eller när! Ni förstår, kära Ljusarbetare, ni har gjort detta många gånger tidigare, i andra världar. Ni jobbar oförtröttligt tillsammans för att få mörka världar tillbaka till Ljuset. Det är ert Uppdrag och ni gör det så bra, trots stora problem, stress och påfrestningar. Ni är verkligen unika och enastående eftersom ni erbjuder er Hjälp till den Enda Skaparen.

Slappna av och vila ikväll kära hjärtan. Era insatser manifesteras snabbt, och det åstadkommer ni ikväll. Ni uttrycker hur ni vill att er värld ska bli. Detta andliga arbete är avgörande, och ni är högt värderade som våra Ljusarbetare, ”markfolket”, som vi säger. Vi är alla ett bra team och skulle inte kunna inte åstadkomma denna extraordinära prestation, utan varandra. Den GLÄDJEN som kommer av ENIGHETEN. Den oändliga GLÄDJEN av att arbeta tillsammans i ett stort projekt, där vi under hjälpen lever och andas; vi gläds i detta!! Det finns ingen större GLÄDJE än att arbeta tillsammans så här, och vi vet att ni alla förstår det.

Återigen ber vi er tänka över vad ni önskar för denna vackra blå planet ni kallar Gaia, så att hon kan utvecklas i Gudomlig prakt. Era visioner kommer att manifesteras,

kära hjärtan!! Det kan jag berätta för er nu, och därför har jag kommit hit för att prata med er ikväll. Vi blir överlyckliga när vi tittar ut från våra skepp. Vi ser och vi känner er kärlek! Känn er fridfulla och glada när ni går till vila i kväll, kära hjärtan. Vet att ni har klarat era uppdrag!! Ni har det, och ni har alla gjort ett fantastiskt jobb.

En ny dag gryr, en där ni kommer att fortsätta att arbeta tillsammans, för att anpassa er till verkligheten i de framtidsvisioner ni vill skapa. Ni kommer att manifestera det tillsammans, kära hjärtan. Precis som ni gjorde ikväll.

Jag är överlycklig … över månen!! Jag är er Sananda. Jag lämnar er med min kärlek och tacksamhet.

 

* * * *

 

Please feel free to share!

Messages of Love Through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...