Benjamin Fulford Rapport, 21 januari 2019

Benjamin Fulford Rapport, 21 januari 2019

Per Staffan 24 januari 2019

Det Fascistiska 4:e Riket kollaps som en upprundning av krigsförbrytare fortsätter

By Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-01-21

Avlägsnandet av Führer George Bush Sr. har avslöjat ett nytt skikt av massmördande fascister i USA och Japan att arrestera eller orsaka plötslig död när kriget mot den sataniska khazariska maffian rasar på.

I Japan går den fascistiska premiärministern Shinzo Abe och hans regim mot krigsförbrytartribunaler. Som en början har den franska polisen anklagat Tsunekazu Takeda, chef för Japans olympiska kommitté, för korruption. Detta är bara början på hans juridiska problem. Takeda är son till prins Tsuneyoshi Takeda, en kusin till kejsaren Hirohito, som var ansvarig för att inrätta den ökända Germ warfare Unit 731 (bakteriologisk krigföring), enligt amerikanska militära poliskällor i Japan. Abe-regimen har också fångats när de försökt inrätta sitt eget biologiska laboratorium förklätt som en veterinärhögskola, säger källorna.

Dessutom, de beräknade kostnaderna för OS 2020 i Tokyo har tredubblats till över 30 miljarder dollar för att betala mutor till gangsters och politiker, säger källorna. Ett av de viktigaste sätten att tvätta dessa pengar är att regeringstjänstemän berättar för gangsters var olympiska arenor kommer att byggas så att de kan köpa upp marken och sälja den till regeringen med ett enormt prispålägg, säger japanska gangsterkällor. De genererade pengarna delas mellan de korrupta politikerna och gangsterna. Andra pengar går till olympisk “säkerhet” eller betalningar till gangsters för “vakttjänster”, säger källorna.

Detta är för att ersätta de medel som de har förskingrat från den så kallade Fukushima “rengöringen”. Varje journalist som faktiskt åker till Fukushima med sin egen Geiger-räknare tvingas erkänna att det finns mycket liten strålning. Pengarna som tilldelats för “rengöring” läggs i soptunnor och transporteras tillbaka till Tokyo för mutor, säger källorna. Abe och hans grupp måste åka i fängelse eller helvetet, ASAP.

I USA visar det sig emellertid att den särskilda åklagaren Robert Mueller är son till Gestapo-chefen Heinrich Mueller, enligt CIA-källor. Även om faderns brott inte är sonens brott, kommer Robert Mueller att bli åtalad för sitt engagemang i 9/11-nedtystningen såväl som för hans deltagande i den pågående falska ryska häxjakten i USA, säger källorna.

https://archive.4plebs.org/pol/thread/168059921/

Det är intressant att notera i detta sammanhang att de toppolitiska ledarna som deltar i årets fascistiska världsekonomiska forum i Davos, Schweiz, är Shinzo Abe och Tysklands kansler (och Hitlers dotter) Angela Merkel, respektive ledare för de fascistiska allierade under andra världskriget. Samtidigt har ledarna för länder som kämpade mot fascisterna, Storbritanniens premiärminister Theresa May, Frankrikes president Emmanuel Macron, USA: s president Donald Trump, Kinas president Xi Jinping, Rysslands president Vladimir Putin och Indiens premiärminister Narendra Modi alla bojkottat Davos. En rad affärsledare avbokade också sina framträdanden där, liksom de gjorde i oktober månads saudiska “Davos i Öknen”. Det här är ingen slump, säger Pentagonkällor.

Försvarets underrättelsetjänsts (DIA) källor säger att “USA: s militär, tillsammans med kineserna och ryssarna, tog över alla globala konton, inklusive Vatikanens och Federal Reserves konton, för att effektivt börja utlösa den globala valutaåterställningen.” Den första delen av detta innebär att man betalar ut “Tier One” kontoinnehavare, säger källorna. “Tier One är kontoägare och vissa viktiga regenter som praktiskt taget kommer att betalas för att” gå ur vägen “och sluta störa eller fördröja den globala återställningsprocessen. I grund och botten är detta karma som kommer i full cirkel. Det betyder att erbjudandet till Vatikanen, Fed, Jesuiterna, etc. är att antingen ta guld eller bly [mutor eller död], säger en källa.

Resten av den finansiella återställningen diskuteras fortfarande, men det finns en bred överenskommelse om att skapa en västerländsk planeringsbyrå för att arbeta i harmoni med projektet OBOR (One Belt One- Road), säger europeiska kungliga familjekällor. Det kommer att ha en initial budget på cirka 300 miljarder dollar, säger de. Kina har också gått med på att köpa amerikansk export till ett värde av 1 miljard dollar för att stoppa dräneringen av jobb och pengar från den amerikanska ekonomin, är olika källor överens om.

Ett synligt tecken på denna återställning är det faktum att en proposition har införts i den amerikanska kongressen för att ta bort USA från Förenta Nationerna och sparka ut FN ur USA. Kom ihåg att FN är ett privatägt företag och verkligen inte representativt för världens människor. De friska delarna av FN kommer att övertas av en ersättare för FN som kommer att ha sitt säte i Asien – möjligen Laos, enligt asiatiska hemliga sällskapskällor.

https://www.thenewamerican.com/usnews/foreign-policy/item/31220-congressman

En upprensning av FN har också påbörjats med en undersökning av korruptionen vid WHO (World Harm Organization) som innebär missbruk av Ebola-medel för att göra saker som att betala för en flickväns resekostnader. WHO anklagas också för skenande rasism och sexism. När dessa undersökningar fortsätter kommer världen att lära sig om sin roll i påhittade eller faktiskt orsakade pandemier för att främja vaccinkampanjer och läkemedelsförsäljning i utbyte mot utbetalningar.

https://www.theguardian.com/global-development/2019/jan/18/senior-world-health-organization-official-accused-of-using-ebola-cash-to-pay-for-girlfriends-flight-corruption-racism-sexism

Toppmötet mellan Trump och Nordkoreas starke man Kim Jong Un planeras till slutet av februari efter den asiatiska månens nyårsfestligheter och kommer antagligen att hantera den ekonomiska återställningen och frågor som den fascistiska regimen i Japan och koreansk återförening, säger Pentagon och asiatiska hemliga samfundskällor.

Upprensningen av den sataniska kabalen i väst bör vara nära slutförande när toppmötet äger rum, säger källorna. I USA jämnar i synnerhet nedstängningen av regeringen vägen för en större utrensning. “Efter att avstängningen har passerat 30 dagar, kan Trump avskeda federalt anställda i förtryckande organ som TSA, IRS, korrupta som FBI, DOJ, CIA, Utrikesdepartementet och Deep State agenter eller Senior Executive Service (SES) mandariner installerade av [ före detta USA: s president Barack] Obama, “noterar Pentagonkällor.

Dessutom, “med federala domstolar som får slut på medel den 18 januari, kan militära tribunaler börja på allvar,” noterar källorna.

Dessutom fortsätter rensningen av den amerikanska regeringen med att kongressledamot Tom Marino slutar strax efter omval på grund av hans engagemang i opioidkrisen som nu rasar i USA, noterar källan.

Dessutom har det reformerade FBI börjat undersöka utländsk korruption i Kongressen, säger de. Detta har redan börjat bära frukt i form av annullering av olika kongressdelegationer (codels), “med startpunkt från Talmannen Nancy Pelosis och Adam Schiffs resa till Bryssel, Egypten och Afghanistan”, säger källorna.

“Delegationens roll var uppenbarligen att ta order och mutor från globalister i Bryssel, upprätta det muslimska brödraskapet i Egypten och bakdörren till Israel via Sinai och förlängning av narkotikahandeln i Afghanistan”, säger källorna.

Resan till Israel var avsedd att förse delegationen med mutor, så att de kunde arbeta för att skydda amerikanska överföringar till Israel och skydda satans-tillbedjan premiärminister Benjamin Netanyahu. Lyckligtvis kunde inte mutorna betalas och nu agerar israelerna äntligen för att åtala sin brottsminister. Enligt israeliska pressrapporter kommer Israels justitieminister Avichai Mendelblit att rekommendera åtal av Netanyahu nästa månad.

https://www.haaretz.com/israel-news/attorney-general-expected-to-charge-netanyahu-with-bribery-next-month-report-says-1.6851579

Under tiden kan de förlorare som samlas i Davos i veckan överväga sina misslyckanden både i mänsklighetens tjänst och i miljöskydd. En rapport från Institute of International Finance i förra veckan visar att deras babyloniska skuldslaverisystem har lagt en 318% skuld-till-Bruttonationalprodukt-bördan på 244 biljoner dollar på mänskligheten. Allt detta medan 46% av världens människor lever på mindre än $ 5,50 per dag och de rikaste 6 personerna äger lika mycket som de fattigaste 50%.

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-18/global-debt-tops-244-trillion-dollars-nearly-half-world-lives-less-550-day

https://www.ecowatch.com/richest-men-in-the-world-2274065153.html

Och självklart, medan de superrika stjäl från resten av oss, tvingas de stackars fattigaste att stjäla från naturen, vilket resulterar i det som håller på att bli den värsta utrotningshändelsen i världens historia. Nu är det nog.

https://www.infowars.com/earths-ecosystems-are-on-a-collision-course-with-extinction-insect-populations-have-declined-by-up-to-98-percent-in-some-areas-of-the-world/

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...