Sananda via Dancing Dolphin, 25 november 2018

Sananda via Dancing Dolphin, 25 november 2018

Per Staffan 27 november 2018

SANANDA genom Dancing Dolphin

“Den nya Gyllene Tidsåldern har faktiskt startat”

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2018/11/sananda-via-dancing-dolphin-new-golden.html?m=1

Jag är SANANDA och jag har ett budskap till Jordens ljusarbetare vid denna tidpunkt. Detta meddelande ska vara kort och kärnfullt som ni säger. För JAG ÄR upptagen med att fira med era Trosbröder, med era Uppstigna Mästare, Änglar, Himmelens Företag, Galaktiska Familjen, Gaia och alla hennes Kungariken och era Trosbröder från den Inre Jorden som är vakna och medvetna. Vi firar alla ankomsten av den Nya Tidsåldern, den nya Guldåldern som faktiskt redan har börjat!

Ni kanske eller kanske inte är medvetna, kära Ni men detta är sant. Det har skett många händelser bakom kulisserna som har utlöst ert sista skutt in i den Nya Gyllene Tidsåldern och ni kommer alla att snart få den här nyheten via kanaler som ni är bekanta med.

Vad betyder det här, frågar ni? Tja, det betyder att er planet och alla hennes människor har stigit upp till nästa steg i er utveckling. Ni har blivit fria från ert slaveri! Det stora experimentet som vi alla har arbetat med i tidsåldrar efter tidsåldrar har äntligen blivit framgångsrikt på allvar. Fred har utropats. Regeringar har samtyckt. De har äntligen böjt sig för att låta sitt folk vara fria och enligt era villkor fogat sig efter de nya GESARA-lagarna för att göra det möjligt för alla Jordens folk att vara FRIA !!!! Efter mycket motstånd i många år från många regeringar är detta den bästa nyheten vi har haft på länge.

Slutligen står er välsignelse RV:n igen för era dörrar, kära hjärtan. Vi vet att det har varit en om-och-om-igen situation för er; ni hör att den kommer och ändå dyker den inte upp som utlovat. Vi förstår och vet hur ni känner det. Ni har ordstävet ”Vargen Kommer” från en gammal fabel. Så för er skull kommer vi inte att ge datum och tider och löften, utan bara meddela att den ändå KOMMER och står vid din dörr redo att knacka på eller ringa på din klocka.

Många andra underbara händelser är tidsbestämda med er RV, kära hjärtan; inklusive Moderns Kärlekstsunami/Evenemanget som ni alla också väntar på. Som Moder Gud berättade tidigare för denna här, har hon tajmat sin Kärleksvåg perfekt och vi skulle inte vilja förstöra denna överraskning.

Så det finns många saker att vara tacksamma för vid den här tiden, förstår ni? Er officiella start på den Nya Guldåldern där alla män och kvinnor kommer att vara FRIA att förverkliga sina högsta drömmar, och genomföra RV:n så att världens ljusarbetare kan starta sina humanitära projekt för att hjälpa dem i nöd. Moderns Kärleksvåg; GESARA; besök från din Galaktiska Familj; Återkomsten av dina Mentorer och många andra underverk som du inte ens hört talas om än!!

Var tacksamma och acceptera dessa kommande välsignelser till era hjärtan Kära Ni, för de är alla på väg! Ni kommer bli förtjusta bortom er vildaste fantasi – och vi vet att ni har föreställt er en hel del!!

Ni är välsignade. Ni är övermåttan älskade. Jag är SANANDA och jag önskar att ni skall känna alla dessa välsignelser som kommer, känna kärleken till er Moder och Fader Gud som har gett oss alla livet. Jag är tacksam för alla ni som har förenat er med oss i denna stora upplevelse. Tack för er service, support och kärlek. Vi kommer snart att vara tillsammans. Namaste.

***

Vänligen dela gärna!
Meddelanden av Kärlek genom Dancing Dolphin

***
https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...