Sananda via James McConnell, 18 nov, 2018

Sananda

via James McConnell

18 nov, 2018

Jag är Sananda. Som alltid är det ett nöje att vara tillsammans med er, att fortsätta arbeta med er i dessa tider när energierna fortsätter att komma in på planeten och till er, ni alla som har arbetat med de här energierna och nu alltmer acklimatiserar er med dessa energier, för de här energierna, i synnerhet efter den senaste portalen – 11-11-11-portalen – så kommer energierna allt mer och mer.

Till alla er som har hållit på med att acklimatisera er, så tar ni in dessa energier och mår för det mesta underbart, ni kan känna en känsla av att vara höga eller en känsla av lugn inom er, och till och med tidvis en känsla av salighet, ni känner det som om detta faktiskt är Himlen här på Jorden.

Sedan finns de som inte acklimatiserar sig till energierna, vilka ändå kan känna av dem och de tar in dem i sina kroppar och de ställer till oreda med deras nervsystem, och leder till många olika obehag i deras kroppar, många olika symptom som de aldrig förr har haft: sjukdomar, obehag, alla dessa saker som sker inom dem för att de inte ännu är förberedda och de känner inte ens till om att man kan förbereda sig. Men hursomhelst så kan man klara av energierna. Man förmår arbeta med dem, fastän man inte ens vet om att det förekommer energier som är på väg in.

Det är här som de av er, Ljusarbetarna och -krigarna, Ljusbärarna och -spridarna finns: ni är de som finns här för att hjälpa till i dessa omständigheter, i dessa situationer, för att hjälpa till när bränderna fortsätter att rasa över olika delar av planeten. Jag säger nu, olika delar av planeten, för detta är en begynnelse. Det som sker i Kalifornien kommer även att ske på andra ställen, tills de Mörka Styrkorna för en gångs skull inser att de har mött sitt slut, för de är likt djur som nu har trängts in i ett hörn, där de skyr undan ljuset. De gör försök att stanna kvar i mörkret för det är allt de känner till just nu, och de försöker göra de saker som de alltid har gjort för att försöka stanna kvar i skuggorna. Men de inser nu alltmer att de inte kan göra det, att deras tid är på väg. Men ändå håller de sig fast, de förblir envisa till och med till siste man.

Men sedan så finns det många som har vänt sig till ljuset. Många, när de har fått möjligheten, har vänt, har återvänt, ska jag säga här, till ljuset och de inser nu att de är en del av ljuset, att de är en del av enheten. De vaknar upp alltmer, precis som ni har vaknat upp.

Det finns de som fortfarande förblir envisa och kommer att fortsätta göra så, så som det nu ser ut. Och inget slag av påverkan kommer att vända dem bort från sin väg av mörker. Men när deras tid närmar sig slutet, så tas de en gång för alla bort från situationen.

Dessa tider ligger inte långt borta, då storslagna uttalanden väntas. Nu talar jag om de uttalanden som man tidigare har berättat om: de är på väg. Men allt detta förblir i bakgrunden. Mycket av det har ännu inte avslöjats. Men det behövs bara ett större avslöjande för att börja få detta att ske, dessa många förändringar som har berättats om, att de dominobrickor som man har talat om ska börja falla. Det behövs bara att en börjar, för att få alla andra att ramla omkull. Så var tålmodiga ett litet tag till, mina vänner. För tiden är nära. Den närmar er rätt snabbt nu. Ni kommer allt mer att börja se att avslöjandena om sanningarna träder fram. För det är det enda som kan ske. Allt annat förblir i det förflutna.

Nu är det dags för er framtid, ert nu och er framtid. På grund av ert nu, när ni varje dag lever i ögonblicket, så skapar ni nuet för varje ögonblick framför er, vilket sedan skapar framtiden för Gaias nya Gyllene Tidsålder.

Nu lämnar jag er såsom Sananda. Men var alltid medvetna om att vi ständigt står intill er, om det så är på våra skepp eller om det är här, precis mitt ibland er och ni vet ännu heller inte att vi finns här, men vi gör det. Det gäller för dem som har ögon att se och öron att höra med när uppvaknandet fortgår, vilka som kommer att bli alltmer medvetna om oss.

All min frid och kärlek vare med er alla.

Kanaliserat av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...