Sanat Kumara via Kerstin, 27 november 2018

Sanat Kumara 27 november 2018

Älskade Systrar och Bröder
Ser ni att ni har gjort det? Känner ni att ni har vänt på allt? Se på solens strålar och upplev hur de förändrar alla själar. För att de ska hitta till Gud, till Källan, till Ljuset.
Det är Ni som har gjort det. Ni har stoppat tidshjulet. Ni har efter tusentals år i förtryck hittat tillbaks till det som var en gång. Men ni har ökat era kunskaper och förmågor, mer än vad någon trodde skulle kunna ske.
Nu, mina vänner, kan allt bara bli bättre och bättre och bättre……. Vi är omåttligt stolta över er, Systrar och Bröder. Ni har utfört ert uppdrag på jorden till fullo. Ta varandras händer i kärlek och tacksamhet. Känn att ni är många som samarbetar i detta ljusnät runt Jorden. En liten glädjedans tillsammans kanske, så ni får kraft till slutspurten innan ni kan njuta av julefriden.

Vill du mig något så finns jag tillgänglig för kontakt, i ditt hjärta. Jag är Sanat Kumara. Jag kom en gång med kärlekskrafter från Venus och finns här för att hjälpa er alla i uppstigningsprocessen. Jag älskar er alla precis som ni är.
Vi är alla Bröder och systrar, alla är vi lika värdefulla. Alla kompletterar varandra och är olika och det är Guds mening. Tänk er en orkester där alla spelar samma instrument och samma ton, inte så inspirerande eller hur? Våga vara olika och visa vem du är. Ge ditt unika bidrag till Universums utveckling.

Tack för att ni alla finns och för det arbete som ni gör.
Er Sanat Kumara

Du gillar kanske också...