Sananda via Galaxygirl, 13 januari, 2018

Sananda, 13 januari 2018 

Via Galaxygirl

Hej goda vänner! Det är jag, Sananda, och jag omfamnar er med en hjärtekram och ett handslag för ett väl utfört jobb. Energierna har varit intensiva på senare tid, eller hur? Ändå hanterar ni dem med en mästares lätthet. Jag är stolt över er och era prestationer – för de är många, många fler än ni inser, och alla våra invecklade planer håller nu på att förverkligas.

Jag tittar ner och omkring mig och ser ett ljusteam som inget annat, för vi håller verkligen på att överbrygga dimensionerna nu med lätthet, ingen liten bedrift, för minnesförlusten och mörkret, som var tjockt och klibbigt, håller nu på att försvinna och det är så oerhört spännande och uppmuntrande att uppleva och bevittna. Vilka historier ni kommer att kunna berätta för andra och för era barnbarn, för ni surfade verkligen på vågornas våg – och även om ni kanske blev lite våta och nedsmutsade – vilken resa! Och vi har gjort den tillsammans!

Stor upphetsning och mäktiga förändringar händer, de är här nu, i detta Nu, och det är dags att se dem utvecklas med stor glädje och förväntan. Den här kanalen har velat lära sig att surfa och det roar oss mycket för hon – alla ni – är verkligen mästare på att kasta er ut i de mest berusande och spännande åkturerna i galaxen.

Hedra Moder Gaia, skicka Henne ljus och kärlek och Hon kommer i sin tur att läka era trötta kroppar.

Allt är bra. Var i frid och njut av ert livs resa!

Jag är alltid här för er om ni vill kalla på mig. Jag är er Sananda.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...