Sananda via James McConnell, 13 mars

Jesus Sananda

Sananda

via James McConnell

13 mars, 2016

Detta är Sananda. Det är underbart att åter en gång vara med er. På det här sättet. Jag önskar att ni ska veta att var ni än lyssnar till detta budskap, från var ni än befinner er, så finns det många bland oss som också lyssnar på detta budskap ombord på vårt skepp. Detta är ett telepatiskt telefonsamtal, om ni vill se det på det sättet.

Vi närmar oss en underbar tid. Som ni vet och som vi många gånger har sagt, så har vi väntat på dessa tider. Vi har frågat James och Susan, de tror att de på egen hand har kommit på den här idén, men vi sände budskapen till dem att öka antalet träffar här. För det är viktigt att dessa budskap når längre och längre ut och också oftare. Det är så mycket som kommer att ske. Så mycket som kommer att hända att denna information behöver nå ut till så många av er som möjligt. Vi gör vårt bästa för att göra precis det.

Det kommer att förekomma olika budskap från olika källor. Men ni har vant er vid många av dem. De kommer och även andra och fler. Så det här är början på mer information som är på väg till er alla.

Nu vet vi att ni lyssnar och ibland tänker ni: Kommer det verkligen att ske? Som Sananda kan jag försäkra er: Det kommer inte att ske, det håller redan på att ske! Det är redan på gång och inget kan stoppa det.

Ni har fått höra talas om termen ”en delvist avslöjande”. Jag kan tala om för er att ett ofullständigt avslöjande INTE är det sätt på vilket detta kommer att utföras. Det kommer inte att tillåtas. Ett FULLSTÄNDIGT avslöjande kommer att ske, fastän ett delvist avslöjande just nu är på gång.

De som hör till de Mörka Styrkorna försöker få ut informationen, men håller fortfarande fast vid sin makt. Detta kommer inte att tillåtas! För makt kommer inte att tillåtas. Inte den makt som ni har vant er vid i 3D-paradigmet. Det kan inte längre vara på det sättet.

Allt kommer att balanseras. Balans är det nya sättet och harmoni kommer att ta er till er Nya Tidsålder.

Vänligen var medvetna om att alla dessa förändringar kommer att ske rasande fort. Alla dessa saker som ni har talat om. Alla dessa saker är på gång och kommer att fortsätta ske. Samtliga dominobrickor kommer att börja falla.

Ni måste ha lite mer tålamod, lite till. Så mycket information kommer nu från så många olika källor, både kanaliserade källor och olika slag av webbsidor. Vi vet att det därute förekommer information och missinformation, men allt är till för att förbereda er för att lära er att använda era urskillningsförmågor. Detta är viktigt för att hjälpa er med er Uppstigningsprocess. Att bli er egen person. Att hjälpa er att känna vilka ni är. Allt detta är en del av den process som man har talat om.

Så, vi ber er att fortsätta vara tålmodiga. Att fortsätta hålla ljuset. Det är så viktigt att ni fortsätter hålla ljuset inombords. Dela med er av kärleken. Dela med er av ljuset vart ni än går. Det är så det sker i framtiden. Det är så det sker NU.

När ni hjälper till med att dela med er av detta på er väg, kommer ni att hjälpa fler människor att vakna upp. Fler kommer att vakna på grund av dessa budskap. Fler kommer att utvecklas på grund av det som sker. Fler kommer att vakna på grund av att frekvenserna ökar.

Det finns inget som kommer att hejda detta. Det har förutsagts i eoner, och nu håller det på att ske. Skeppen väntar utanför i atmosfären. Några kommer ner och avtäcker sig nattetid. Många av er kommer att se uppåt och få syn på vad ni trodde var en stjärna och sedan inser ni att det inte var det. Det är ett skepp och ni kommer att få se dem oftare och oftare. Inte riktigt i dagsljus tillsvidare, men även det när frekvenserna har uppnått sina nivåer, om vi får säga så.

Det var slutet på min tid med er. St. Germain önskar också strax dela med sig lite med er.

All min kärlek och frid.

 

Kanaliserat av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...