Sananda via Galaxygirl, 14 september, 2018

Sananda

via Galaxygirl

14 september, 2018

Hälsningar, vänner! Detta är jag, er Sananda. När jag står på bryggan på the New Jerusalem och blickar ut över alla de strålar av ljus som strålar ut från er, mina vänner, utspridda som konstellationer på natthimlen, så är det uppenbart att se varför ni blev utvalda och varför ni väljer att befinna er här i detta Nu-ögonblick av alla ögonblick, när Gaia åter omfamnar ljuset, hennes födslorätt. Åh, det var en lång slingrande mening, eller hur? Jag blir verbal när jag hetsar upp mig. Det finns så mycket att vara upphetsad för, mina vänner, på detta storslagna äventyr! Och ni grejar det! Hurra!

Ni lyser upp natten. Ni kämpar mot era inre och yttre demoner med ursinnig intensitet och uthållighet, till och med mitt uppe i alla utmattande uppstignings-uppgraderingar och omkalibreringar från energivågorna. Det är verkligen en process. Ni håller på att hitta ert fotfäste och vi häruppe ombord på skeppen hejar på er från det fullpackade däcket, så att säga. Vi håller er om ryggen, bokstavligen, och är ständigt ivriga att lyssna, att hjälpa till. Men det måste vara ni som genomför detta, eftersom ni är de som har inkarnerat på Gaia. Och det är varför ni valde att inkarnera – för att infiltrera leden, för att erbjuda er tid och talang och smida ert svärd när det behövs. Och mina vänner, det gör ni. Ni gör det. Mina ögon svämmar över med glädjetårar. Jag är så stolt över er. Allt detta är snart över och då nalkas en ny begynnelse. Ni håller på att skapa den Nya Jorden i och med varje önskan, varje andetag, varje meditation. Det är mycket verkligt, mina vänner. Många av er är redan framme men hoppar in och ut mellan dimensionerna in till detta själv, denna del av er, för att uppmuntra er framåt. Ni bygger upp och leder samtidigt er själva tillbaka hem. Vilken bedrift! Inte att undra på att ni är trötta. Vila. Allt är väl. Känn er tröstade. Det stämmer – en stor enorm förändring, omvälvning, som ett nödvändigt utjämnande av ett korthus, så att en ordentlig, stark grund uppbyggd på kärlek, tillit och ömsesidig respekt för allt liv ska kunna skapas, så att alla ska kunna trivas i den Nya Jorden. Ni alla har, och står i färd med att få stora äventyr av bästa slag, för de kommer att bli av det slag som ni skapar med hjärtat. Och i och med att ni gör det, så finner ni på nytt er healing, er glädje, er själva. Välkomna hem, mina vänner. Vi väntar på andra sidan och tar ivrigt del av er examen.

Jag är er Sananda.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...