Sananda via Galaxygirl, 4 juni, 2018

Sananda 6/4/18

Hälsningar vänner! Det är jag, er Sananda. När jag tittar på mina älskade vänner och familj från bryggan i Nya Jerusalem är jag glad och förvånad över hastigheten på både er personliga och kollektiva tillväxt på så kort tid. Det är sannerligen upphetsande att bevittna och det är mitt privilegium och min ära att vara till tjänst vid denna mest kritiska tidpunkt för er uppstigning och utveckling.

För 2000 år sedan var Jorden ett mörkt tomrum. Det var därför jag föddes i det, för att beså mänsklighetens medvetande med de kristna ljuskoderna som hade utplånats och genetiskt eliminerats från ert DNA. Men det har sedan länge lösts. För mitt DNA och Kristusljus energiarbete har gjort tricket med att skapa ett frö och nu har ett helt träd vuxit fram och multiplicerats så att det mörka tomrum som jag brukade kalla mitt hem är grönt och energetiskt med de kristna ljuskoderna som lyser från inuti, ett pulserande grönskande grönt av ljus.

Grönt läker vet ni. Det är hjärtats färg, precis som kära Moder Gaias namn Jorden är ett anagram för Hjärtat. Det är sak samma. Hon är planeten för kärlek, liv och hårda lärda läxor, och lärda på det mest briljanta sätt! Se hur ni har vuxit, expanderat till änglar av kärleksljus och barmhärtighet som ni var avsedda att vara! Mina vänner, ni har uppfyllt era löften till er själva och till mig och kollektivet och åh, jag är så stolt över er! Mina ögon tåras just nu genom den här, när jag ser genom dimmiga ögon av kärlek som dämpar de hårda kanterna och suddar ut allt i ljus och kärlek – så ser jag er. Glödande, grönskande, gröna, helade.

Jag är er Sananda! Jag är så kär i mänskligheten denna dag och varje dag. Jag är kärlek, liksom ni är, ni är bara mitt i att komma ihåg. Och några av er har nu rest er genom era egna utsökta prövningar och vedermödor som ni haft för avsikt att uppleva (svårt att förstå och acceptera, jag vet) och ni växer nu, blomstrande och dessa lektioner öppnade er som en geodesisk kristall som den här tycker om att säga och har exponerat era vackra kristallkoder inom er som växer, ökar och blir till dig, ditt nya du; ditt kristallina du som är så otroligt vacker och stark, så mycket starkare. Du blir din superhjälte själv! Ha! Det här är så oerhört spännande, det är bättre än någon film som du kunde ha drömt om.

Ni, det mänskliga Kollektivet är en mäktig kreativ kraft. Er potential och era förståelser av sådana saker har hållits bort från er men inte längre. Intention är nyckeln. Meditation är nyckeln. Att prata med ert högre jag, med mig om ni väljer det, är nyckeln. Ni har alla verktyg som behövs. Era kristallina vänner blir också så mycket starkare med de nya strålande energikoderna som spränger genom mörkret som en gång svepte in er. Inte längre! Ljuset spränger igenom, har rensat – och ni sändare har rensat och rensat den energetiska smörjan som har kvävt er och Moder Gaia alldeles för länge!

Det är avslutat. Och era vänner är avslutare av detta mäktiga intensiva maraton, och åh, vi är alla så väldigt stolta över er. Kan ni höra applåderna och hurraropen bakom mig? Ja, vi är alla här, och ja, vi älskar er så mycket. Ni kommer att börja se mer av våra skepp på himlen som dansar och hurrar för er. För vi är här, bara dolda, de flesta av oss. Men vi är här ändå. När mänskligheten börjar ställa frågorna kommer vi att börja ge mer ledtrådar och svar.

Men ni mina vänner, det obevekliga tålmodiga markteamet är ledare för detta, vägvisarna, försiktigt sående medvetandet så att nya frågor övervägs och sedan ställs. Det är hur det borde vara, att ni som har arbetat så outtröttligt borde ha det mest spännande jobbet till slut. Ha! Ingen ögonrullning. Ni har fått det. Bara de bäst kvalificerade som ansökt fick jobbet och bra, här är ni mina vänner! Att läsa detta innebär att ni har alla fjädrar i er hatt och märken på er uniform som krävs för att göra dessa saker. Omge bara allt med kärlek och ni mår bra. Kärlek är svaret. Det är nyckeln som låser upp livets mirakel och världens mysterier runt omkring er.Jag älskar er. Jag är er Sananda! Var nu uppmuntrade! Ni har vunnit loppet! Nu är processen med att städa upp och förklara för de andra att de var i ett lopp till att börja med. Inget problem, eller hur? Jag är alltid här för er. Jag älskar er. Jag är alltid tillgänglig för samråd. Det är min glädje att prata med er idag och varje dag. Välsignelser till er idag och varje dag.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...