Sarah via Ann Dahlberg, December 20th, 2017

Sarah

Onsdag 20 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag är tacksam över att finnas här med Er idag. Det är så många hjärtan som vaknar nu och det är så många vackra blommor som föds. Det är som att titta på en äng där den ena exotiska blomman efter den andra växer upp och slår ut i sin skönhet. Jag vill bara sitta och njuta av det här skådespelet och jag har svårt för att slita mig från denna vackra och underbara upplevelse. Det är dock mycket som behöver göras, vi har alla händerna fulla av arbete. Ni på Jorden såväl som era bröder och systrar i den högre dimensionen av verkligheten. Det är bråda dagar i en stor transformation, allt ska falla på plats i rätt tid och i rätt ögonblick.

Det är likadant för den verklighet som finns inom er som för den verklighet som finns utom er. Ni har kanske lagt märke till att när ni förändrar er syn på livet så förändrar sig livet för er. Det hör ihop, ni skapar om er verklighet och livet tar en annan väg med er. Detta sker successivt och det är inte alltid så att man märker det, om man inte gör en tillbakablick och upptäcker vad mycket det är som har förändrats. Det kan vara arbete, arbetskamrater, familj, sociala relationer eller ditt hem. Du har kanske flyttat eller bytt bostad. Du kan också har blivit mer isolerad för att ladda inför något helt nytt. Din kropp kan ha behövt lite tid för att bygga upp och anpassa sig till den högre energin som är på ingång på Jorden. Har man levt länge i den tunga energin så kan en större anpassning behöva göras än om man levt en kortare tid här på Jorden. Ni har upplevt mer och det kan vara så att kroppen har utsatts mer av allehanda sorger och besvär av olika slag. Alla kroppar transformeras om nu och ni kommer snart att känna er lättare till kropp och sinne.

När ni sitter stilla i en meditation så kan ni känna hur det pirrar inuti kroppen. Det är er själ och er essens som arbetar för att ni ska kunna ta in en högre vibration av ljus. Ni är mottagare av det högre ljuset och ni förankrar det högre ljuset på Jorden. Det är ett stort arbete ni gör kära systrar och bröder på Jorden. Det är ett stort arbete ni utför genom att tillåta detta ljus att förankra sig i er kropp. Ni är de ljusbärare som gör hela denna transformation möjlig. Ni tillsammans med andra väsen på Jorden hjälper till att hålla ljuset så att den högre dimensionen av ljus kan etablera sig på ytan på Jorden. Ni är våra starka tjänare av ljus på vår Jord och ni håller era ljus-svärd eller ljus-stavar högt i skyn för att föra ner så mycket ljus som ni bara kan. Det har fötts åtskilliga ljus-barn nu som hjälper er med detta men utan er hjälp så hade de inte kunnat födas. Ni är starka och ni är älskade bortom all förståelse och vi är alla hedrade av er närvaro här på Jorden. Moder Jord har nu börjat sin färd uppåt och är tacksam för allt ljus som ni har sänt henne och att så många av hennes barn har vaknat upp. Moder Jord ser också att det är många fler som är på väg, det är som att ett sovande täcke håller på att lyftas upp och det avslöjar då allt liv som finns därunder, det är som att lyfta en sten i skogen och blir förundrad över det myller av liv som finns där. Det blir som att gå från en sovande passivitet till en vaken kreativitet. Ni är alla på väg att bli vakna, medvetna och kreativa människor. Jorden står för en stor omvandling och ni är en del av denna omvandling.

Jag är så glad och lycklig för Er skull. Detta är något som ni alla har arbetat och väntat på att få uppleva.

Det är en stor och vacker dag som håller på att födas och ni är lika stora och vackra, varenda en av er som går därnere på Jorden.

Jag älskar Er så mycket

Sarah

Du gillar kanske också...