Arkturierna via Daniel Scranton, 19 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 19 december 2017

Skifta ut från Överlevnadsläge ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni närmar er en mycket viktig del i er mänskliga historia. Ni flyttar från en tid då ni kände er som de som arbetar från överlevnadsläge till de som skapar en hel värld och ett helt nytt universum. Överlevnadstemat har varit närvarande på planeten Jorden sedan själva starten.

Ni har känt er själva som dödliga varelser, och ni har känt er själva som de som behövde vissa naturresurser för att leva. Ni har känt er som tillfälliga besökare på er planet, och nu skiftar ni till att bli de som skapar allt vad ni behöver, och ännu viktigare, allt vad ni önskar.

Tiderna där ni har upplevt död och förlust i era tidigare liv har varit en stor del av denna upplevelse av att skifta. För att ni ska kunna skifta från överlevnadsläge måste ni möta allt trauma och tragedi från förlust av liv från era tidigare livstider. Och många av er har mött dessa rädslor rakt av och har gjort ett underbart jobb med att integrera dessa aspekter av sig själva.

När ni förstår att ni är hela nu, och att ni alltid har varit så, kommer ni att kasta bort rädslan för döden helt och hållet och ni behöver den inte längre. När ni flyttar till femte dimensionen blir ni också skaparna av er själva, och ni kan skapa er själva till att bli vadhelst ni vill vara. Det finns inget behov av död för att börja om eller bli något nytt. Ni kommer att skapa, och ni kommer att återskapa, och ni behöver inte tänka på överlevnad längre.

Det skiftet enbart är värt allt som du har uthärdat längs den här vägen, men det finns så mycket mer som kan öppna sig för dig när du inte längre behöver tänka på ditt behov av överlevnad.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med dig. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...