Sananda via James McConnell 7 februari 2016

Jesus Sananda

Sananda via James McConnell

7 februari 2016

Det här är Sananda. Det är underbart att vara med er här igen, som vi varit varje månad. Det är en sådan fin tid att kunna dela med er alla, dela alla de meddelanden vi har, all den förståelse vi har. Men, snälla, förstå att ni också har den förståelsen. Det är inte något som bara vi har. Ni föddes med den, ni kom hit med den. Det är bara en fråga om att återta dessa budskap, denna förståelse, att minnas. Ni har hört detta många gånger och vi vill här säga att i förra månaden blev vi föregripna av vår käre broder Sanat Kumara. Och jag var verkligen mer än villig att stå åt sidan för det budskap han kom med förra gången.

Budskapet var förstås att det ska bli en Stor Initiering över hela planeten. Många kommer att känna detta på olika sätt och många känner redan det men dess stora effekt har ännu inte känts av. Den är fortfarande på väg så koppla av, luta er tillbaka och njut av föreställningen. För det är en föreställning, i alla fall för oss som tittar ner på er, vi ser det som en show. Många gånger roar det oss, andra gånger blir vi ledsna men vi kan se att allt går framåt som det bör. Allt sker som det måste för att fortsätta ändra det som behöver ändras. Och förändringarna är många som ni har förstått.

Ja, vi vet att ni ännu inte ser dessa med era fysiska ögon, men stäng dem, låt er inre själ komma fram, er inre förståelse, er inre syn komma igenom. Det är så ni börjar se mer och mer och då ni öppnar ert tredje öga kommer ännu mer till er och det finns inget stopp när det väl har öppnats fullt ut. Så luta er tillbaka och slappna av, allt sker som det behövs, allt sker som vi sagt ett tag nu. Och ännu viktigare, allt sker så som ni visste innan ni ens kom till denna livstid. De av er som kom och visste att detta var den sista livstid ni måste reinkarnera till, vi säger er nu att det är sant, för så är det.

Vi gav nyligen ett meddelande till James – han har ännu inte delat det – det kom precis efter hans drömtillstånd när han var på väg att vakna – och då fick han meddelandet att ”de har inte gett sig men vi tar över”. Och vi håller på att ta över. Det finns fortfarande vissa saker vi inte kan göra på grund av det Främsta Direktivet så som ni känner det men det håller nu på att hända och vi kommer att gå in mer och mer för att, inte ta kontrollen för vi vill inte ta den ifrån er, men ge er mer och mer hjälp, mer ledning. Det är på väg. Förstå snälla ni att det inte finns något som kan stoppa det nu, inget som kan hålla det tillbaka. Kabalen, som ni känner den, är inne på sitt sista… vi tycker inte om sådana uttryck… men ”sitt sista döende andetag”. Även det ni kallar chemtrails är på väg att försvinna; ni kommer att se mindre och mindre av dem. Deras finansiering har stoppats, de kan inte fortsätta som tidigare. Ni kan se små glimtar av dem här och där men huvuddelen av dem kommer inte att vara något problem. De fick inte ut vad de ville från dem och inser att det är lönlöst att fortsätta i detta nu, det kommer att upphöra vilket verkligen är goda nyheter för alla. För ni kommer att kunna se på himlen och se de blå, klara skyarna och återigen känna energin däruppe. Detta händer över hela planeten, inte bara i U.S.A, utan över hela planeten. Ni kommer att se skyarna bli klarare och klarare.

Det är så mycket på gång, det händer så mycket, så mycket. Vi är stolta över er alla, alla våra bröder och systrar, alla våra kära vänner har arbetat för det här, arbetat och arbetat för att få allt detta att hända. För utan er skulle det inte hända; vi kan inte göra det åt er, vi kan bara göra det tillsammans med er. Så vet att inget kan hålla detta tillbaka och ni kommer att se fler och fler och fler resultat av ert arbete under detta år. Och det har givits mig av min älskade, Lady Nada, att det är det här året – nu kommer det att ske. Vi behöver inte gå bortom det. Vi säger er det nu. Om inte något otroligt märkligt händer, vilket inte är möjligt, behöver man inte bekymra sig om det längre. Ni kommer att få se många, många förändringar de kommande veckorna och månaderna. Det är mitt budskap som Sananda. Jag lämnar er nu. Må all min fred och kärlek vara med er alla då ni fortsätter att göra det ni kom hit för att göra och förbereder er för de uppdrag som ligger framför er. (Tack, tack).

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...