Sananda via Galaxygirl, 2:e april 2018

Sananda via Galaxygirl, 2:e april 2018

Meddelande från Sananda 2:e april 2018

Sananda 18/04/02

 

Kära hjärtan, barn, vänner och medkrigare av ljuset, jag är er broder och vän Sananda, här för att försäkra er om att allt verkligen går ganska bra! För då ljuset tränger igenom allt, har mörkret och skräpet – de vilseledda energierna – ingenstans att ta vägen, utan att transmuteras av detta strålande ljus från Källan! Och det är den allra bästa nyheten, eller hur? För ni är redo för mer ljus – det mänskliga kollektivet har bestämt det, och ni får verkligen det, ni kommer att få det som era hjärtan önskar, vänner.

Idag vill jag ge ett enkelt meddelande till er, kära vänner. Och det är; kampen är över. Smärtan och väntan på extern hjälp är sedan länge förbi. Ni kommer att kunna skapa – manifestera – allt som behövs för er själva eller för de andra, som tjänar allas högsta goda. Det är dags att helt enkelt koppla av i glädje! Koppla av i er avsikt, för det är det som ger er en djupt tillfredsställande glädje. Om ert hjärta sjunger, borde ni göra det mer! För tiden vid slipstenen är över.

Det är dags att låta ert hjärta få känna passion, och det kommer att bli mindre arbete och mer glädje. Detta kommer allt närmare, vänner. Dra den här verkligheten med oändligt välstånd och oändligt ljus till er, och det kommer att välla in genom er essens, och då det gör det, kommer ni att hjälpa till med skapandet och manifestationen.

För ni är skapare! Ni är varelser av högsta ljus och kärlek, här nu för att hjälpa till med den kreativa processen, av att återställa Gaia till hennes tidigare glans och utstrålning. Och genom den här osjälviska handlingen, kommer ni också att få mer av detta, och alla kommer att stiga upp som en. För det är den upplevelsen ni har bestämt att få vara en del av, o mäktiga mänskliga kollektiv. Ja, ni håller på att komma ihåg vilka ni är, och tillsammans finns det inget som kan stoppa er, eller fortskridandet av ert strålande ljus, från att förvandla allt ni rör vid! Och allt omkring er blir välsignat av denna uppgraderade energi.

Jag säger det igen – kampen är över. Ljuset har vunnit. Koppla av i glädje och hävda er plats på den Nya Jorden, och låt oss skapa denna härliga upplevelse tillsammans!

Jag finns alltid här för er. Jag är er Sananda. Var i frid och glädje!

~ Galaxygirl

Du gillar kanske också...