Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 april 2018

Per Staffan 4 april 2018

Enrollering av Väktarna ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har bestämt att det bästa sättet i vår icke-aktion när det gäller mänskligheten är att luta oss tillbaka i våra icke-fysiska stolar och kalla på hjälp från fysiska varelser som kan kliva in. Ni är inte de enda som är i kontakt med oss just nu. Vi är väldigt upptagna, icke-fysiska varelser, som går dit vi kallas med vårt medvetande och vår uppmärksamhet.

Vi har gått med på att ge en stor del av vår kärlek, vårt ljus och våra koder och information till en art av utomjordingar som fungerar som era väktare. Nu skulle de ha gjort det även om vi inte hade sockrat grytan, men vi ville bara att de skulle veta att vi var tillgängliga för att stödja dem i deras stöd av er. Så vi nådde ut och lät dem veta. –Ni kommer helt enkelt att lära känna dem som ”väktarna”.

Om någon av er ser dem i era drömmar, eller till och med i era vakna ögonblick, så är de väldigt långa, smala, och för er kommer de att avge en glöd av vitt ljus. De är vackra varelser som fortfarande är fysiska vid denna tidpunkt och som kan hjälpa till att se till att det inte finns någon inblandning i er utveckling och i ert skifte av medvetande.

Detta är varelser som ni kommer att träffa en dag, och ni kommer att kunna tacka dem personligen. De är du, i en mening, och därför finns det ingen verklig inblandning från deras sida för att hjälpa dig. Du får fortfarande möjlighet att utvecklas naturligt och på egen hand.

Du behöver fortfarande välja kärlek och medkänsla över rädsla och hat, och du får den möjligheten av dem som fortfarande arbetar i mörkret. De ska inte besegras. De ska älskas tillbaka till helheten som vi alla är, eftersom vi alla är i samma lag.

Det spelar ingen roll hur saker kan se ut. Det spelar ingen roll vad som har gjorts. Detta är ett universellt skifte, och genom leveransen av den kärleken och medkänslan kan alla varelser återföras till ljuset.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...