Sananda via Jahn J Kassl, 21 januari, 2024

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Kommer vi att få sällskap efter döden?
Jahn J Kassl 2024-01-21
”Ljusets tunnel”
JJK: En fråga som har dykt upp gång på gång under lång tid: ”Finns det en TUNNEL AV LJUS efter döden, vilken faktiskt är en fälla som binder oss till karmahjulet?”
Eller för att uttrycka det på ett annat sätt: ”Finns det någon hjälp efter döden, så att ingen tar fel sväng om det går att göra det?”
SANANDA: Det som händer är att varje person väljer exakt vad deras själ har tänkt för dem! Ingenting lämnas åt slumpen i denna heliga process av att dö och återinträda i verkligheten. Rapporter som talar om ett ljus du inte bör gå in i eller ett vägskäl där du måste fatta ”rätt” beslut är skadliga, missvisande och förvirrande. Denna osäkerhet hos människor har bara ett mål: att hålla människors vibrationer låga och att hålla människor i rädsla för det som finns bortom detta liv.
JJK: Den här teorin har tett sig väldigt konstig sedan jag hörde den första gången för flera år sedan. Det faktum att människor vilseleds efter döden kan inte vara GUDs vilja eller en del av spelet – eller kan det det?
Det som händer är…
SANANDA: Det som händer är att varje person som går in i och stiger upp från den här världen in i den subtila verkligheten, är åtföljd, skyddad och bevakad. Ljusvarelser från deras andliga familj väntar på varje person och därför blir processen att glida över i en process, att ledsagas över.
Du måste göra det själv – men ingen är ensam!
Allt och alla är verkligen omhändertagna! Så oroa dig inte när du går över. Med GUDs omsorg hittar du den rätta vägen och den väg du förväntas ta.
JJK: Men vad händer om någon dör plötsligt, i en olycka till exempel. Den här personen hamnar i chock. Hur påverkar det?
SANANDA: Detta har effekten att denna person också plockas upp av änglavarelser och kommer gradvis att befrias från traumat från en sådan död. Denna själ förblir på en nivå av förnyelse tills dessa aspekter är helade. Denna själ återförenas sedan med sin själsfamilj, det vill säga de varelser i själsfamiljen som befinner sig på en liknande utvecklingsnivå, och går framåt genom lämplig träning.
JJK: Så det finns INGEN tunnel av ljus som vi bör undvika i döendeprocessen. Så fort vi lämnar vår fysiska kropp regleras allt, allt styrs – av GUD.
SANANDA: Allt styrs enligt andan från personens själ. Efter att ha gett upp kroppen kommer kunskap, man får en överblick och plötsligt känner personen igen vem han var och vad han är.
Alla liv som någonsin levts, alla valda upplevelser av lärande och allt som definierar en person, avslöjas för personen efter övergången. Själar som vill fortsätta att trassla in sig, som fortsätter att spela spelet och måste ta ytterligare poäng, stannar automatiskt kvar i spelet. De förbereder sig för nästa inkarnation, och ges ytterligare möjligheter att slutföra spelet och fullborda själen.
Tre alternativ efter döden
Det finns i huvudsak tre alternativ efter att man dött:
1.) UPPSTIGNING:
Alla jordiska förbindelser har lösts, vilket betyder slutet på cykeln av inkarnation.
2.) TID BORTA FRÅN JORDEN:
Detta innebär att de sista upplevelserna av ett liv på jorden integreras.
Det själen fortfarande vill uppleva definieras, och förberedelserna för den nya inkarnationen börjar.
3.) TIME OUT SOM EN SJÄL:
För alla människor på jorden som helt förlorat tillgången till sig själva, som är internt förstörda och vars själsdelar i stor utsträckning har spridits, finns denna time out. Då omdirigeras den mot GUD och LJUSET.
Själen är återmonterad. Under denna process börjar individen sakta förstå vad den är ansvarig för – och önskan om kompensation öppnar sig. På detta sätt designas och förstärks nya strängar för inkarnation på jorden.
Denna tredje aspekt hänvisar till människor som under hela sitt liv drevs av otyglad ondska, och ett gränslöst egoberoende. På så sätt leds de människor som befinner sig på det lägsta stadiet av sin utveckling, gradvis tillbaka in i det gudomliga.
JJK: Jag har fått meddelanden som säger att alltigenom onda människor ”andas tillbaka” av GUD, och deras själar håller på att helt återmonteras igen…
Är det det vi pratar om här?
SANANDA: Detta är en nåd från GUD. På så sätt lämnar ingen och ingenting går förlorat.
Det som är viktigt för detta budskap är: Oroa dig inte för ett ögonblick – varken för dina medmänniskor eller för dig själv – för varje person går in på platsen för sitt val och sitt öde under klok ledning av sina ljusbröder och systrar.
GUD bryr sig om DIG och HAN bryr sig speciellt om DIG när din heliga stund har kommit – ögonblicket då DIN själ sjunker i HANS famn, och när DU övergår i HANS vård.
LITA på GUD i livet och LITA ännu mer på GUD när du dör!
Med oändlig kärlek,
SANANDA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *