Sananda via James McConnell, 1 maj

Jesus Sananda

Sananda, 1 maj 2016
via James McConnell

Detta är Sananda. Det är alltid underbart att vara med er alla på detta sätt. Att tala till så många som kan höra dessa ord och genljuda till dessa ord. Eftersom det är vad som är viktigt – om ni genljuder eller inte till dessa ord. Eftersom det är viktigt för er att alltid använda urskiljning i alla dessa frågor. Oavsett om det är denna källa som vi kommer igenom nu, eller några andra som vi väljer att använda vid olika tidpunkter. Eftersom vi når ut till er, ger vi meddelanden till er för att hjälpa er i er strävan, att hjälpa er i er vardag för att gå vidare i er Uppstigningsprocess. Och det är vad det här handlar om, det är ER Uppstigningsprocess. Och allt som vi har gjort och allt som ni har gjort fram till denna punkt, är att leda till kulmen, crescendot av allt som har kommit före detta. Och som jag har sagt och andra har sagt, når ni nu mållinjen – ni är på mållinjen. Och det finns så många saker som fortfarande händer i bakgrunden och fortfarande så många saker som ännu ska komma och det finns många saker som ännu inte kan delas. Men det finns några saker som vi kan dela.

Och det är det vi är här för att göra i dag. Vi har en full griffeltavla, vi har information, vi har meddelanden och ja, även tillkännagivanden. Och vi har väntat och varit på väg mot denna tidpunkt för att föra ut detta. Eftersom, som ni vet, är den tredje vågen på väg. Den tredje vågen som är tänkt att mer fullständigt slå till någon gång i sommar, någonstans i juni runt sommarsolståndet. Det är då den är tänkt att kulminera. Men naturligtvis byggs energin upp nu. Och ni har de två första vågorna innan denna. De av er som var i den första vågen, och det är de flesta av dem jag talar till nu, ni var i den första vågen. Ni var de som gick upp i vibration vid den tiden, då i september av ert 2015. I den vågen fördes energierna upp och ni kom upp med dessa energier, er frekvens ökade vid den tiden. Och nu kom den andra vågen i mars och den vågen kom igenom och svepte över planeten och förde er, er från den första vågen, högre upp i vibration.

Vi hör berättelserna nu, vi får höra de olika vittnesmålen nu, från alla er som upplever dessa högre vibrationer, som rör er in i dessa lycksaliga tillstånd och är det inte underbart när ni kommer in i dessa tillstånd, när ni kan uppleva dessa högre frekvenser, dessa högre-dimensionella förståelser. Och ja, det är en förståelse, en förståelse som kommer till er alla, alla ni som hör dessa historier kommer snart inte bara höra historierna, men leva historierna. Jag vet att jag använder ordet snart, men vänligen förstå att någon gång kommer det att hända. Vid något tillfälle kommer ni att uppleva alla dessa saker som vi har talat om. Det är en stor uppbyggnadsprocess som pågår. Allt detta är en del av Uppstigningsprocessen, allt är en del av denna stora orkestrering som sker inte bara från oss, inte bara från er utan även det galaktiska och Inre Jorden, de högre himmelska varelser. Alla vi arbetar tillsammans för att åstadkomma denna orkestrering, och en av de saker som då kommer att hända, är något som vår nästa talare kommer att dela. Det är Saint Germain. Han är den som talar om den Nya Republiken, han är den som talar om valutaväxlingarna. Så jag kommer att överlåta nu till vår käre broder Saint Germain som ska ge er lite mer.

Må Fred och kärlek vara med var och en av er.

Källa

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...