Sananda via James McConnell, 14 januari, 2024

 

Sananda: I år
19 januari 2024

av James McConnell

23.12.31 – New Years Eve Message (Lord Jesus)

Jag är Sananda.

Där det finns ljus, där det finns kärlek, kan det inte finnas någon smärta och lidande.

Där rädslan har lämnat helt, och jag talar nu om rädsla. Rädsla är det som håller illusionen igång. Illusionen av det tredjedimensionella hålls igång av rädsla, skenande rädsla. Och de som tillhör mörkrets krafter fortsätter att göra allt de kan för att skapa rädsla överallt.

Men jag säger dig nu att om du släpper all rädsla i dina tycke, så släpper du all smärta och lidande. För när det inte finns någon rädsla, finns det bara kärlek kvar. Och kärlek är en hög, hög vibrationsfrekvens. Att föra högre medvetande med sig. Och vid den tidpunkten kan det inte finnas något lidande av något slag. Så vet det. Vet det när du går framåt nästa år.

Jag är Sananda. Och jag kommer för att vara med dig vid den här tiden, bara kort, innan jag släpper till den som tjänar.

Men jag vill dela med dig av att du är på vippen. Du står inför stora förändringar, stora förändringar kommer i ditt liv, både individuellt och kollektivt som helhet.

Och det är något som inte går att stoppa vid det här laget.

Oavsett hur mycket mörkrets krafter tenderar att föra in rädsla i era liv, tenderar de att ge lidande så mycket de kan – de inte göra det mycket längre. De kommer inte att få göra det mycket längre.

Inte på grund av att vi stoppade dem, inte ens på grund av att Galaktikerna stoppade dem. Det är på grund av att du stoppar dem.

Ni som kollektiv reser er som en och säger: “Inte mer! Nog är nog!” Och det händer, även om det kanske inte känns så. Även om det kanske inte verkar som att det är när du lyssnar på nyhetssändningar i dina medier som fortsätter att sprida propaganda överallt, så kan och kommer de inte att kunna fortsätta på denna linje.

Det ska inte hända, för ni som kollektiv har talat.

Och inte bara det, utan Skaparen själv har talat och har sagt, “Nog är nog!” Så snälla, när du lyssnar på Den som tjänar kom nu, och Shoshanna, och de delar med sig av sin speciella förståelse för vad som kommer och vad som redan har varit, och var du är på din resa nu som helhet. När de delar detta, var i fred, mina vänner. Var i fred.

Var kära i varandra, i er själva, i världen, för världen, Gaia själv är mirakulös. Det är en mirakulös varelse som har delat sitt liv, sina erfarenheter med dig som helhet, och kommer att fortsätta att göra det, men kommer inte att göra det på en tredjedimensionell nivå särskilt mycket längre.

Det utrymmet är öppet nu. Men illusionen kommer att stängas. Någon gång kommer den att stänga. Och allt som kommer att finnas kvar kommer att vara de som är i uppstigningsprocessen och har höjt sin vibrationsfrekvens och sitt medvetande för att kunna matcha deras frekvens av Gaia själv.

Jag är Sananda. Och jag lämnar dig nu i fred, kärlek och enhet.

Och att nästa år kommer att bli ett mirakulöst år.

Och det är så du måste se på det här.

Inte med undergång och dysterhet, även om det finns de tider som verkar så, men se det som mirakulöst; se det som glädjefullt; se det som en ny början av resten av ditt liv.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *