Ärkeängeln Mikael via Natalie Glasson, 19 januari, 2024

 

Ärkeängeln Mikael via Natalie

Hälsningar älskade gudomliga varelser av ljus, jag kommer fram med änglavibrationer och jag, ärkeängeln Mikael, är närvarande för att vara till tjänst för er. Jag vill idag tala om er själ som en helgedom. 

Din själ är din essens. Den är din sanning. Det är din förbindelse med det gudomliga, och din själ eller aspekter av din själ är förkroppsligade i din fysiska kropp. Din själ vet därför allt – den har en större, mer omfattande bild av din gudomliga plan och av Skaparens universum. Den tar emot visdom – kunskap från Skaparen – och levererar den, med ditt samtycke och ditt val, till din fysiska kropp och din medvetenhet. 

Inom din själ finns det en fristad. Din själ älskar dig villkorslöst. Din själ vill ge dig allt som du behöver och kräver, och påminna dig om allt som är Skaparen. Därför är det en underbar övning att erkänna din själ som en fristad inom ditt väsen och att dra sig tillbaka till denna fristad så ofta som möjligt. 

Tänk på det som ett utrymme där du kan känna igen vem du verkligen är och du kan också vara den du verkligen är. Det finns inga begränsningar eller gränser. Det finns inget dömande. Din själ, som en fristad, är ett djupt vårdande och närande utrymme, såväl som upplysande. 

När du går in i din själs utrymme som en fristad, känner du igen allt som din själ vill dela med dig – alla gåvor, välsignelser och det överflöd som din själ vill dela med dig. Det blir ett utrymme för stor kommunikation, men också ett utrymme för djupt och absolut mottagande och insikt om att du är värdig. 

Många skiften kan äga rum inom din själ, som en fristad, som kan eliminera många upplevelser som inte längre behövs i din fysiska verklighet. En underbar övning är att gå in i eller hålla avsikten att gå in i din själ – din själs fristad – för att andas in ljuset. Du kan föreställa dig det. Du kan känna det. Du kan få kontakt med det. 

När du andas in din själs ljus, låt helgedomen omge dig. Låt det kännas som ett utrymme som bara är till för dig, för det är det – det är ett utrymme som är ditt. Du kan be din själ att omfamna dig, linda ljus runt dig – kvaliteter, vibrationer som din själ tror kommer att hjälpa dig, nästan som en balsam eller en lugnande kräm som placeras runt omkring dig och sipprar in i ditt väsen. 

Varje kvalitet, varje vibration kommer att tjäna dig och hjälpa dig att ansluta till förståelsen att din själ är din fristad, vilket gör att många skiftningar kan äga rum inom ditt väsen. Det betyder att du alltid kan ansluta till din själ och få allt du behöver, vid varje given tidpunkt. 

När du känner dig emotionell, när du känner dig tveksam eller sårad, när du känner dig förvirrad eller saknar grund, kan du hålla avsikten att gå in i din helgedom – din själs helgedom – och be, när du andas in ljuset, be din själ att omfamna dig som en balsam av ljus i vissa kvaliteter som kommer att hjälpa dig … hjälpa dig att få en större koppling till din själ eller lösa problem i ditt väsen eller din verklighet. 

Detta är ditt heliga utrymme. Det finns inom ditt väsen. Det har så mycket potential, så mycket näring och en stor mängd sanning. Tillåt dig själv att verkligen ta emot fördelarna – att absorbera fördelarna och de välsignelser som din själ vill skänka dig och integrera i hela ditt väsen och hela din verklighet. 

När du känner att processen är klar kan du be din själ att integrera detta ljus, vibrationerna från din fristad, i din fysiska kropp – i varje cell, i dina chakran, i ditt auriska fält – så att när du vandrar på Jorden, när du uppnår, gör, agerar och reagerar, så gör du det som din själs fristad. Detta blir ett mycket kraftfullt tillstånd av att vara, av lugn, av sanning, av frid, av kärlek, av glädje – i sanning, av allt som är din själ inkarnerad på Jorden. Ju mer du övar på att gå in i din fristad, desto mer kommer du att förkroppsliga din själ på en fysisk nivå. 

Jag är ärkeängeln Mikael. Jag tackar dig.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *