Sananda via James McConnell, 17 juli

”Sananda”

Ja, det är ”Sananda”. Det är en ganska gynnsam tid vi går in i nu. Många saker är på gång. Många saker förändras. Mycket bakom kulisserna, som alltid.

Vi vet att ni väntar tålmodigt, vissa inte så tålmodigt, på att dessa saker ska utvecklas. För att kunna se och höra om de åtgärder som faktiskt sker. De många saker som vi har berättat om, är verkliga. Och de dominobrickor vi har berättat om, är verkliga och kommer verkligen att falla. Jag kan försäkra er om att så är fallet.

Det händer inte enligt er eller vår tidtabell. Det sker enligt Guds Källa, den Främsta Skaparen. Vi väntar tålmodigt på de många saker som kommer att ändras till följd av allt som händer. Om ni tittar noga, så ser ni mycket som förändras.

Allt ni behöver göra, är att lägga märke till de olika meddelandena som har kommit ut. Titta på Kabalen som håller på att besegras nu. Lägg märke till de meddelanden om gripanden som kommer. Det har Inte hänt ännu, även om många har det. De som ni väntar på har ännu inte hänt, eftersom tidpunkten inte är den rätta. Det pågår.

Dammluckorna har öppnats och det är bara en fråga om att vänta lite längre, och att frekvenserna stiger lite till, så att dessa saker som vi har berättat om, har profeterat om, kommer att inträffa. Och som ni har hört många gånger förut, var vid gott mod. Luta er tillbaka och var beredda att njuta av showen. Många saker är på väg att hända. När de gör det, frågar ni er inte längre om detta är äkta eller inte. Om det är ett påhitt av er fantasi eller inte.

Ni kommer att förstå att ni har kommit till en mycket gynnsam tid i er utveckling. Ni blir förvissade när den första dominobrickan faller. Jag skulle säga, ett större fall av dominobrickor, eftersom flera redan har fallit. Storbritanniens utträde var en dominobricka som föll. Och det gav en efterklang med effekten att många andra länder kommer att lämna EU. Detta är bara en liten del av allt som ännu inte kommit. Det var en katalysator som triggade igång mycket som följer efter.

Till slut, inom en inte alltför lång framtid, kommer ni att ha ”Eventet”. Ni kommer att få den stora galaktiska energin från den galaktiska Centralsolen. Det kommer att skapa ett medvetandeskifte över hela planeten.

Så, vänta bara lite till. Var lite mer tålmodiga. Allt är på väg att skifta. Det är redan i växlingsprocessen nu. Ni kan själva se det. Bara under de senaste två eller tre åren, titta på förändringarna inom er. Kom ihåg att det som sker inombords, sker också utanför. De förändringar som sker inom er sträcker sig utanför, vilket också ändrar utsidan.

Jag lämnar er nu som ”Sananda”. Tänk på att jag är alltid med er. Jag har varit och kommer alltid att vara med er. Kalla på mig när ni vill, och även de som arbetar jämsides med mig.

Jag är ”Sananda”. All min frid och kärlek är med er alla.

Kanaliseras av James McConnell

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

http://www.ancientawakenings.org

Du gillar kanske också...