Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober, 2022

 

Snabbare och mer effektiv manifestation ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva en chans att stanna upp då och då och uppskatta det vackra universum som vi gör vår del för att samskapa. Vi letar naturligtvis alltid efter att hjälpa, försöker alltid göra vår del för att föra detta universums medvetande till en högre nivå. Men vi förstår att det måste finnas en balans mellan att gå mot vad vi alla oundvikligen håller på att bli och att ta den tiden att reflektera över hur långt vi redan har kommit och vad vi redan har skapat.

Oavsett var du befinner dig i ditt liv just nu kan du dra nytta av mer av den här sortens balans i ditt liv och i din varelse. Så mycket som du ivrigt väntar på nästa uppgradering, nästa aktivering, nästa gigantiska steg framåt i din medvetenhetsutveckling, måste du ta dig tid för att uppskatta den vackra värld ni har skapat tillsammans.

Och även om det ibland är utmanande att hitta skönheten i din värld, så är det desto större anledning att lägga din ansträngning och uppmärksamhet på att komma till den platsen för uppskattning för det som redan finns. Ni måste föra de två sidorna av er själva samman – den sida som alltid strävar efter mer och den sida som bara vill luta sig tillbaka, slappna av och inte göra någonting. Du vill att det ska finnas harmoni mellan den kreativa aspekten av dig och den del av dig som känner dig väldigt nöjd med det som redan finns i dina liv och på din värld.

Att hitta den balansen gör dig till en bättre skapare; det gör alla dina ansträngningar för att manifestera mer effektiva och snabbare. Det måste finnas balans mellan att göra och att inte göra, mellan maskulint och feminint, mellan lust och uppskattning, annars kommer du alltid att bli överväldigad, annars kommer du alltid att känna dig fast. Nyckeln till att avgöra vad du behöver för att uppnå den balansen är att checka in.

Du måste titta på din nuvarande energinivå, och du måste ta hänsyn till vad du verkligen önskar dig i det ögonblick du är i, annars kommer ditt beslut att avgöras av programmering. Och du vill bryta dig loss från föräldra-, samhällelig och till och med internaliserad programmering, så att du kan vara du.

Du måste vara ärlig mot dig själv om hur du mår, vad du vill ha och om du är i balans eller ur balans i stunden. Det är så du kommer dit du vill, och det är också bara ett trevligare sätt att vara i vårt vackra universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...