Sananda via James McConnell, 20 april

Jesus Sananda

Sananda, 20 april 2016

Via James McConnell

Det här är ”Sananda”. Det skulle egentligen vara en annan gäst här i kväll, men ni får nöja er med mig. Det betyder inte att ni inte kommer att ha andra som kommer och talar med er på det här sättet, och på många andra sätt också.

Det finns så många källor som vi arbetar med just nu för att föra fram många meddelanden, eftersom det är en otrolig tid som ni är på väg in i. Ni har varit på väg under en längre tid nu, men de händelser ni är redo för nu är en kulmen på allt som ni har byggt upp.

I december 2012 förväntade ni er mycket. Ni har förväntat er mycket de senaste åren också. Det här är det ”crescendo” som jag talade om för en tid sedan. Vi kan ha varit lite för tidiga den gången, men alla dessa meddelanden är till för att förbereda er, för att ni ska vara redo. För att ni ska vara i en position där ni inte bara är redo behöver ni vara i en position där ni kan hjälpa många andra.

Det är vad allt detta har handlat om för Ljusarbetarna – Ljuskrigarna. Det här är din tid, ditt ögonblick. Du har arbetat för det och förberett dig för det. De tider som ni har väntat på är faktiskt mycket nära.

Ni har hört från vår broder, Ärkeängeln Michael, som talade genom en annan kanal. Han talade om den tredje Vågen som kommer nu i sommar, 2016. Och när den tredje Vågen kommer, kommer de som inte är en del av den Vågen inte heller att vara en del av den fortsatta utvecklingen som sker på den här planeten. De kan inte vara i den frekvens som kommer att komma inom kort.

Ni har förberett och acklimatiserat er till dessa energier under en tid nu. Det är inte alltid så bekvämt att vara i dem. Ni har många så kallade Uppstigningssymptom, men ni tar er igenom dem.

Tänk på alla dem som inte har acklimatiserat sig till dessa energier. De kommer inte att kunna förstå eller ta itu med de kraftiga frekvenserna när de kommer till sommaren. Ni kommer att uppleva en hel del nya energier som kommer in, och en del kommer att ha en mycket tuff tid med dem.

Det är ingenting att vara rädd för, eftersom det är den tid ni har arbetat för. Inte bara i detta livet eller de senaste åren, utan i liv efter liv. Det ögonblicket är nära nu.

Så var redo mina bröder och systrar, för allt är på väg att skifta om de närmaste veckorna och de kommande månaderna här. Ni kommer att upptäcka att ni enkelt kommer att kunna utföra det uppdrag ni kom hit för. Vi har talat om det många gånger. Det är det ni kom hit för att göra. Det är det här det handlar om!

Så var i nuet och arbeta med dessa energier, arbeta med Kärleken för Kärlek finns över hela planeten. Som vi har sagt så många gånger – ingenting kan stopp den nu. Kabalen har nått sin gräns. De försöker fortfarande hålla saker tillbaka, men de vet att de håller på att förlora. Många av de lägre hantlangarna, de lägre nivåerna av Kabalen, har börjat röra sig mot ljuset eftersom de också vet att slaget är förlorat. De har valt att byta sida, så att säga. Det finns inga sidor här, det finns bara Gudomlighet, den Gudomliga Planen och Gudomlig Ordning här.

Det var allt från mig denna kväll. Nästa gång vi träffas kommer vi troligen att ha min broder St. Germain här. Det kanske kommer fler. Det kommer att finnas tid för att föra ut fler meddelanden för energierna ökar och det kommer att vara bra för att få ny förståelse. Min kära gemål, Lady Nada, har meddelat den här gruppen att det kommer att hända stora saker inom de närmaste två veckorna och det kommer att komma ut i nyheterna. Det närmar sig mycket snabbt.

Jag lämnar er nu i frid och kärlek. Var medvetna om att ni aldrig är ensamma. Vi är alltid med er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...