Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 22 april

Bild t Michaels text

Brendas Blogg, 22 april 2016
via Brenda Hoffman

 

Mina Kära!

Ni upplever nu många förändringar inombords utan att veta att de händer. Kanske ni noterar förändringar i er matlagning eller matval. Kanske vänner går in eller ut ur ert liv. Mindre indikatorer på de enorma vulkaner – och vulkaner är det korrekta ordet – som förekommer inombords.

Ni har gått igenom många förändringar sedan ni inledde den här övergången för eoner sedan. Detta skifte, denna vulkan, om man så vill, är direkt relaterad till jorden. För när jorden skiftar, gör ni det också. Något som diskuterats tidigare som en förberedelse till nu.

Kanske ni överraskar er själv med nya intressen eller handlingar. Eller också, kanske ni inte har några indikationer på att ni skiftar på ett sätt ni aldrig skiftat förut, på jorden eller andra platser.

Detta skifte formaliserar banden mellan er och jorden på ett sätt som ni ännu inte kan föreställa er.

Även om det är sant att många av er ännu inte har skapat er jorddröm, kommer ni mer och mer märka att det är svårt att inte göra det. För detta är er tid att stärka banden till jorden.

Många av er noterade eller firade jorddagen förra veckan. Den dagen, detta begrepp, hade mycket större betydelse än ni tror. För det är dags för er att till fullo hävda och älska er själv. Och så är det, att älska jorden är att älska er själv.

Vet att de av er som känner stor glädje i era band till andra planeter och platser är korrekta i att göra så – till viss del. Lite som att känna en stor förkärlek för en hemstad ni valde att lämna för decennier sedan.

Ni är inte av Plejaderna, Sirius eller någon annan plats än jorden. Även om ni kan ha minnen eller till och med vill återvända till vissa platser, är det som en besökare. Så är det, att ni kommer känna att jorden blir mer och mer viktigt för er, då ni älskar er själv mer.

Beträffande att besöka andra planeter eller dimensioner, tänk på det som att det liknar semestrande på jorden, med ett behov av att återvända hem – oavsett vad ordet hem betyder för er.

När ni fortsätter att växa i er egenkärlek och därför kärlek till andra jordväsen kommer ni att upptäcka – med kanske inte så liten överraskning – att jorden är ert hem nu. Det är bara på jorden som ni kan skapa riktigt kärleksfulla minnen. Även om ni kanske reser till andra platser och bildar band med väsen på dessa platser, kommer ert hjärta att blomstra mest på jorden.

Inte på grund av att jorden är den bästa platsen eller ens en bättre plats. Det är bara er plats.

Ni behöver en stabil bas för allt ni är redo att utforska.

Har ni någonsin flyttat till en ny stadsdel eller samhälle och känt er ensam trots många aktiviteter att delta i? Så kommer det att vara för er om ni inte tillåter er själv att etablera en fast jordbas.

Det finns inget ni behöver göra för att etablera dessa jordband. Era jordband skapas automatiskt – oftast under detta senaste skifte. Vi bara förklarar några av de känslor, stämningar, fysiska behov och känslomässiga förändringar ni kommer att märka om ni inte redan har gjort det. Ett behov av att utforska och känna jorden som en nyfunnen vän.

Många av er har tillbringat månader eller år med att tålmodigt vänta på att utforska andra frekvenser och dimensioner. Och det gör ni, under era nattdrömmar och dagsutflykter. Vad ni inte förutsåg var att jorden skulle skifta på ett sätt som skulle kalla tillbaka er, som er hemmabas. Ni två är verkligen en.

Er första tanke under denna övergång var kanske att andra platser skulle vara mer glamorösa eller mer som ni önskar. I era framtida liv, på olika platser, kommer detta vara sant. Men i det här livet, i denna tid, är jorden er hemmabas.

Så ni bestämmer er för att ni och jorden är ett. Och ni kommer att ta det beslutet om och om igen när ni och jorden skiftar. Nästan som om ni två växer upp tillsammans. Kommer ni ihåg att era vänner för livet ibland kan ha förefallit tråkiga, då de inte delar era intressen – tills de gjorde det igen, då ni två slingrade in och ut ur olika tillväxtstadier. Så är det för er och jorden nu.

Det kommer att finnas tillfällen då ni är lite mer kunnig eller äventyrlig än jorden. Det omvända kommer också vara sant. Men vet djupt inom er att ni och jorden är stjärnorna i er show.

Kan ni leva utan jorden? Enkelt – ni har gjort det många gånger. Men projektet, om ni vill kalla det så, inbegriper samarbete med jorden i all sin glans när ni båda expanderar bortom 3D. Det är ett gemensamt projekt. Eftersom ni har skapat jorden är ni både deltagande observatör och partner i detta jordprojekt.

I framtiden kanske ni samarbetar med andra väsen och planeter – likt att alla går i samma klass – men det är inte en viktig del för er nu. För detta är en möjlighet, men inte nödvändigtvis en sannolikhet.

Ni skapade denna lekplats jorden. Ni är av jorden. Så ni två expanderar, skiftar, förändras tillsammans. Det råkar vara så att det nuvarande skiftet är mer jordbaserat än självbaserat, som de flesta av era andra skiften har varit.

Vad betyder det för er jorddrömskapelse? Vad vill ni att det ska betyda? Då ni förenar era krafter och kärlek med jorden, er själv och andra, kanske ni upptäcker att er första jorddröm utvecklas – kanske inte. Det spelar ingen roll. Bara vet djupt inom er varelse att ni kan skapa er jorddröm när ni vill. Ty, har ni gått långt bortom punkten av att tigga om hjälp från andra. Ni är en dynamisk skapare. Ni skapade till och med jorden.

Om det är sant, och det är det, så enkelt för er att gå utanför er varelse för att skapa er dröm. Det vill säga, det är dags att älska er själv tillräckligt för att veta att ni kan skapa vad ni vill, när ni vill.

Ni har alltid haft era rubinskor att klicka ihop som Dorothy gjorde i Trollkarlen från OZ. Men era rubinskor var inte funktionella förrän ni lärt er att älska er själv tillräckligt för att tro att ni hade rubinskor. Sådant är en del av skiftet som jorden hjälper er med nu. Tro på er själv. Tro på er jordskapelse och allt kommer att falla på plats lätt och enkelt.

Den sista tanken gör många av er arga. ”Jag har inte skapat någon del av min dröm och jag kommer aldrig göra det”. Och då kommer ni inte göra det. Skapande handlar bara om kärlek. Kärlek till er själv. Kärlek till era skapelser – i synnerhet under denna fas – jorden. Och så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...