Sananda via James McConnell, 3 juli

 

Jesus Sananda

Detta är Sananda,

Det är underbart att vara med er igen på detta sätt, att kunna dela dessa meddelanden och kunna sprida orden på varje sätt som vi kan. Förstå att över hela denna planet så tar många emot meddelanden och till många olika grupper som samstämmer med orden som kommer igen.

De av er som är på telefon nu och de som kommer att lyssna efteråt, ni är de som vi nu når. Vi når ut till er så att ni kan nå ut till andra. Detta handlar om att sprida budskapet, sprida ljuset, sprida kärlek var än vi kan. Och vi använder alla tillgängliga medel för att göra så.

Och detta är vid denna tid ett på vilket ni själva kan delta. Många av er säger, ”Vad kan jag göra?”. Svaret på detta är att ni kan göra enormt mycket. Ni kan göra skillnad. Ni gör skillnad. Det behövs bara ett individuellt meddelande för att ändra på hela världen. Alla ni som kommer samman förändrar denna värld, förändrar denna planet.

Vågor av kärlek sprids över planeten. Vågorna ni har hört talas om, de olika medvetandevågorna sprids över hela planeten. Den tredje vågen har inträffat och sprids över planeten nu. Alla har inte reagerat precis som ni kanske hade förväntat. Till och med ni har inte upplevt a stor grad av förändring, men vi vet också att många av er har gjort det.

Så förändringarna är nu här och allt håller på att skiftas. Detta är nu ytterligare en fjärde juli (amerikansk nationaldag) i detta land. Många meddelanden har kommit ut om just denna tidsperiod av 2016. Men just denna sommarperiod av 2016 kommer att bli monumental. Dessa förändringar, dessa dominobrickor, har redan startat. Ni behöver bara se er omkring och se ting som har förändrats som ett resultat av dessa energier.

Medvetandet skiftas. Allt håller nu på att gå framåt ytterligare. De olika dominobrickorna som ni förväntar er kanske inte hän har inträffat, men en stor bricka föll, det som kallas Brexit av Storbritannien från den Europeiska Unionen. Detta är en stor bricka som har fallit. Mycket kommer att hända som ett resultat av detta. Många andra länder kommer att följa efter Storbritannien.

De mörka krafterna, kabalen, ligger på dödsbädden så att säga. All skiftar på grund av de som ses som de mörka krafterna. När vi ser på dem så ser vi inte mörka krafter eller mörka enheter eller mörka själar. Vi ser ljusa själar. De har bara gått vilse under en tid. De kommer tillbaka då alla till sist kommer tillbaka. Vi lämnar ingen bakom. Så säger vi på denna planet och för oss också. Vi lämnar ingen bakom.

Så då vi fortsätter på igenom de olika energivågorna och utmaningarna som inträffar så görs ni redo för uppdraget för vilket ni kom hit. En del av er är redan involverade i dessa uppdrag. En del av er har inte än börjat, men jag säger till er att bordet väntar på er om ni väljer att vara på dem – likväl som många andra möjligheter som ni kan bli involverade i. Mycket är tillgängligt för er. Låt ert Högre Jag guida er till vad det behöver.

Detta är mitt meddelande som Sananda. Ni kommer att få sällskap av andra som har särskilt passande meddelanden för er vid denna tidpunkt.

Jag är Sananda. Må all min frid och kärlek vara med er.

 

Översättning: Per Staffan

 

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Du gillar kanske också...