Adama via Susan Sammarco, 3 juli

 

AdamaGG

Detta är Adama

Nå, det var en underbar överraskning, eller hur? Vi visste att detta skulle bli en underbar dag med många bra talare. Och jag kommer idag för att säga till er att vi, från den Inre Jorden, Telos och Shambala och alla andra regioner, vi kommer nu till ytan för att delta med er. Ni kan se oss i kaféer, ni kan se oss i affärer och i andra delar av ert dagliga liv. De bland oss som är här som era handledare kommer att ta kontakt inom kort.

Ni är fria! Frihet har slagit rot och även om ni inte fullt kan se det, så är den här. Vi är så stolta över tillfället att komma upp till ytan med er för att dela med er och ta omsorg med er. Vi vet att detta är en viktig tid för alla varelser. De bland er som träffar oss kommer också snart att träffa era Galaktiska Bröder och Systrar.

Ni kommer snart att kunna se alla dessa ting. Så var tålmodiga lite längre. Vet att de ting som är gömda bakom scenen från era ögon har redan uppnåtts i de högre frekvenserna. De är där för er att njuta av då ni fortsätter er resa med högre frekvenser.

Nu är tiden för att vara lycklig. Tid för att vara vid frid. Nu är tiden för salighet. Vi vet att det finns ögonblick med utmaningar, men låt det ögonblicket passera. För er igenom mot större lycka och större salighet än ni någonsin har känt.

Friheten är er mina vänner. Friheten är nu. Vi är glada att vara med er och vi går alla framåt på denna storslagna resa.

Jag avslutar här idag.

 

Översättning: Per Staffan – st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Du gillar kanske också...