Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 3 juli 2016

angelgabriel2

Kalla på oss ofta och föreställ er Änglavingar omslutande er i Ljus.

Kära Ni

Att kalla på Änglarna symboliserar inte svaghet, det visar styrka. Det kräver stort mod att kalla på hjälp. Det finns en tankeform i ert samhälle som säger ”själv är bäste dräng” om ni ska anses vara ansvarsfull och mogen. Detta skapar emellertid en stor börda för er i världen för det finns så mycket att hantera i ert världsliga liv. Det är inte lätt att leva i en jordlig kropp, så hjälp är nödvändigt för att kunna leva på ett lyckligt, mer harmoniskt sätt.

Ni kan inte söka svaren på livets utmaningar i världen omkring er. Svaren och vägen igenom finns tillgängliga i de högre frekvenserna i ljuset av Sanning och Visdom. Detta är ljuset av Guds kärlek och trösten erbjuden av Änglarna. När ni ber om hjälp flödar Ljus och Kärlek omedelbart till er. Detta expanderar ert medvetande så ni kan förstå den större sanningen i varje situation. Denna receptivitet ger er frihet att agera på sådana sätt som ni vet är för ert eget högsta bästa.

Ni har tillgång till skyddsänglar som är med er genom hela ert liv. De är alltid tillgängliga för er att kalla på, att ställa frågor till och att tillhandahålla det djupa partnerskap som er själ längtar efter. Mänskliga partners är inte förmögna att ge er det djup, den visdom och styrka som Änglarna kan ge er. Om denna nivå av relationer är något ni önskar er, kalla på era Änglavänner nu. Det har aldrig tidigare funnits någon tid när Änglarna varit så nära tillgängliga som denna tid. För närvarande är slöjorna mycket tunna mellan världarna. Det betyder att ni kan be och ta er tid att kalla på närvaron av era Änglaguider och de kommer att finnas där för er. Ni kan be om tecken som bevis. Ni kan be om att få sola er i deras kärleksfulla ljus. Allt det kommer att ske. Men er längtan efter en personlig relation är nödvändig för att föra Änglarna till ert medvetande. Det kan ni med lätthet göra. Använd styrkan i er fantasi och låt ert sinne sväva iväg i expansion.

Släpp nu bördan av tvånget att göra det ensam. Kalla in Änglarna ofta. Be om hjälp i varje situation. Ni kommer att bäras av tröstande vingar av kärleksfullt ljus och er väg blir banad.

Detta är ett löfte från Änglarna till er. Vi älskar er och välsignar er alltid. Kom ihåg:

Kalla på oss ofta och föreställ er Änglavingar omslutande er i Ljus.

Ärkeängeln Gabriel

TheGabrielMessages.com

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

Du gillar kanske också...