Sananda via James McConnell 4 februari, 2018

Sananda

via James McConnell

4 februari, 2018

Detta är Sananda. Jag ska tala först här och sedan ska jag ta in min käre vän St. Germain och han kommer att berätta mycket mer för er.

Men för den här stunden nu när ni går vidare på era olika uppdrag, när ni fortsätter att arbeta genom alla dessa saker som ni i era dagliga liv hanterar, så är det viktigt för er att ni vet att vi alla finns med er. Var och en av oss är tillsammans med er mer än ni möjligtvis kan föreställa er. Det finns så mycket som ligger i processen av att hända, vilket ni så många gånger får höra. Och flera av er blir oroade över att dessa saker inte inträffar, att alla de saker som ni har hört talas om inte ännu sker. Men jag talar nu om för er, i egenskap av Sananda, de sker.

Det finns så mycket som sker, om inte utanför er själva, så sker det inombords. Så många förändringar som håller på utvecklas inom er, för ni står i färd med att genomgå en metamorfos till den där vackra fjärilen som kommer från larven.

Ni är den som rör sig genom denna övergång och ni håller på att bli den underbara varelse som ni var menad att vara, som ni en gång var och ni kommer att bli den på nytt. Inte för att ni inte skulle vara det nu, för det är ni verkligen. Varifrån vi ser er, så är ni underbara varelser. Men varifrån ni ser er själva så tror inte många av er att ni är det. Många av er tror att ni är mindre. Men jag talar om för er att ni är mer än vad ni kan föreställa er vid det här laget och att ni kommer att bli ännu så mycket mer.

Men när ni blickar mot framtiden – och vilken underbar framtid det är – kom alltid ihåg att ni ständigt behöver vara i nuet. Försaka inte nuet för framtiden. Vänta inte tills morgondagen kommer förrän ni lever för idag. Det är viktigt. För fastän allt håller på att förändras och står i färd med att förändras oerhört mycket mer, för att ni börjar att se dessa saker – och ja, ni kan på många sätt inte känna att ni skulle kunna berätta för era grannar, era vänner, er familj ens om alla dessa saker som ni känner till, för de ser på er som om ni vore … vad är ert uttryck … knäppa. De ser på er som om ni inte visste vad ni talar om, som om ni levde i det där LaLa -landet. Men ni lever inte i LaLa -landet.

Ni är de som lever i en verklighet. En verklighet som ni själva har skapat. En verklighet som det kollektiva medvetandet har skapat. Och i och med att ni fortsätter att göra denna verklighet så kommer den att förverkligas.

Ni kommer att flytta in i den nya Gyllene Tidsåldern. Ni håller redan på att flytta in i den.

Det som nyligen inträffade med den himmelska händelse som ägde rum med er måne, så var det en katalysator för att få igång följande energivågor som är på väg. Och de är på väg. Och de kommer att komma in här till er mycket snart och ni kommer att få uppleva mycket mer inombords. Många fler känslor av salighet kommer att komma över er. Ni kommer att få gå igenom era olika dagar och ni kommer att undra, ’varför mår jag så bra?’, medan ni förut brukade ställa frågan ’varför mår jag så dåligt?’ Nu kommer det för det mesta att bli bra, för det mesta positivt.

Men ni måste tro på det. Ni måste tro på att de goda tiderna ligger framför er och det gamla paradigmet, de gamla tiderna av det förflutna, de tider som höll er deprimerade och nere och fick er känna er som om ni var vilse och allena, dessa tider är förbi, mina vänner. Mina kära bröder och systrar, dessa tider är förbi och nu är det dags för er.

JAG ÄR Sananda och jag ger mig nu iväg och hämtar St.Germain.

 

 

 

 
Sananda via James McConnell, February 4th, 2018 – Sananda

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...