Sanat Kumara via Genoveva Coyle, 8 februari, 2018

Sanat Kumara via Genoveva Coyle, 8 februari, 2018

 

Sanat Kumara: Skapandeprocessen kräver sammanhängande fokus

Tillåt era hjärtan att vägleda er och följ sedan denna inspiration för att gå in i den här fasen av skapande. Kanaliserad av Genoveva Coyle

Godmorgon käraste vänner och familj! Jag är Sanat Kumara, jag är Raj, innehavaren av planeternas logotyper, er vän och följeslagare i denna nya fas i ert jordiska äventyr och jag är alltid med er.

Och ja, vi kan tala om de Universella Lagarna och vi kan tala om de mer praktiska omständigheterna som ni vill manifestera i er verklighet för ni vill se påtagliga resultat efter era år av arbete och ansträngning. Och jag kan nudda vid ämnet Universella Lagar lite lätt och säga till er att ni använder dem alltid, om än något omedvetet, för annars skulle ni inte vara levande och fungerande i denna eller någon annan verklighet. Men precis som ni andas och blinkar med era ögonlock utan så mycket tanke bakom medan ni griper er an era liv och era dagar, använder ni er på liknande sätt utav dessa Universella Lagar utan att behöva fästa er uppmärksamhet på dessa eller utan att framkalla någon av dessa.

Och det kommer en tid för att gå djupare in i att granska och renodla Lagarna – de som ni redan kan och använder er av automatiskt dessa dagar – som bara har en liten procents effektivitet, för resultaten ni får genom att göra så, visar tydligt att ni bara precis överlever. Men ni är här för att förändra hela den här begränsade formen av livsupplevelse och att göra det möjligt för er och hela det mänskliga kollektivet genom att visa dem de obesvärade sätten att skapa.

Innan vi går lite djupare in i den här processen finns jag här för att assistera er i förberedandet av nästa kapitel i er mission.

Nu är jag här för att tala med er om uppmärksamhet och fokus, om att ha konstant medvetenhet om allt det som ni är, er helhet och närvaro, och detaljerna i varje del av er själva. Ni kan inte bortse ifrån någon del av de ni är, ni kan inte vårda dem utan att uppmärksamma dem, för detta skulle bli en lätt och snabb väg att dräneras på energi, som skulle sluta med att ni skulle bli distraherade och mindre produktiva medan ni engagerar er i skapandeprocessen, en process som kräver sammanhängande fokus tills de önskade resultaten når uppenbar verklighet.

Ni kanske säger till mig att ni ännu inte är säkra på omfattningen av er själva, var hela ert multidimensionella själv vistas, men jag säger till er att ni vet mer än vad ni tror att ni gör. Ni behöver bara fästa er uppmärksamhet på era tankar och de idéer som poppar upp i era sinnen, till intuitionen som alltid vet hur den ska ta er till den minsta delen av er som kallar på er uppmärksamhet.

Ni skulle inte glömma bort att kasta en blick då och då på ert ansikte eller att fixa till era hår eller att titta in i den delen av er som ser efter era barn eller er älskare eller er äkta hälft. Hursomhelst, det skulle kunna ta lite mer tid för er att titta till era tånaglar eller att svara på ett e-mail från en avlägsen släkting eller ert arbetsrelaterade Facebookkonto som ni tror inte behöver er omedelbara uppmärksamhet.

Och ändå är dessa en del av er som ni hade intentionen att skapa och som ni manifesterade vid något tillfälle. De här mer avlägsna delarna av er verklighet kan ha ett syfte att berika era liv eller är strategiskt utplacerade för att visa andra människor vilka ni är.

Likväl är de här små och till synes avlägsna delarna av er verklighet delar som behöver omsorg och uppmärksamhet.

Ibland upptäcker ni att de här bortglömda delarna är vägar till utveckling och tillväxt, och ibland är det bara ett behov av att avsluta en knoppande idé som ni beslutar er för att inte fullfölja i denna livstid.

Oftare än så kommer ni att upptäcka att de här avlägsna delarna av er är centrala brytpunkter eller utgångar som har planterats tidigt så att ni nu kan ta steget in i fullständigheten av era nya Jag på sätt ni aldrig tidigare har kunnat föreställa er.

Och så är jag här för att uppmuntra er att öppna era hjärtan och era sinnen, att se vitt och brett och att fästa noga uppmärksamhet på vad som än kallar på er i denna tid.

Tillåt era hjärtan att visa er vägen och att tala till er. Lyssna noga och följ sedan inspirationen, att modigt och bestämt ta stegen in i denna fas av skapande, in i friheten att uttrycka er och in i det underverk som är ni.

Jag är här med er, som jag alltid har varit och uppmuntrar er och hejar på er på er väg.

Tills nästa gång, farväl.

 

By Permission

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

 

Du gillar kanske också...