Sananda via James McConnell, 6 januari 2019

 

Sananda via James McConnell, 6 januari 2019

Per Staffan 18 januari 2019

LORD SANANDA  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda.

Som alltid är det underbart att vara med er på det här sättet för att kunna dela och vara en del av ert uttryck – inte här i 3D-världen, men i de högre dimensionerna som ni alla flyttar in i, även om många av er inte inser det ännu. Men Ja, ni spänner faktiskt över två eller flera dimensioner på en gång, verkligen en fot i en och den andra i de högre vibrationerna.

Men nu är det dags för er att flytta mer fullständigt in till de högre vibrationerna och högre dimensionerna, så att ni inte spänner mellan de två så mycket. Det är sant att det är mycket svårt att lämna den tredje dimensionen helt bakom er, eftersom de flesta av er inte är redo att göra detta.

Men de tiderna kommer när ni fortsätter att flytta genom denna övergång med stor hjälp från de från ovan, de från nedan, alla energier som kommer in till planeten nu.

Och ja, dessa vågor av energi som verkligen kommer in i atmosfären här på jorden. Även era instrument börjar plocka upp dessa energier nu och ni börjar bli medvetna om dessa energivågor, utan att vara säkra på vad de är, för det har aldrig hänt tidigare här på denna planet. Men det händer nu.

Ni kommer att känna effekterna mer och mer av dessa energier. Just nu skapar dessa energier en viss spridning inom er, ni känner en känsla av att vara på båda ställen samtidigt, så därför är ni inte fokuserade, inte centrerade som ni tidigare varit. Det är med avsikt som detta inträffar. För när dessa energier fortsätter att komma in, kommer ni att fortsätta att acklimatisera er till dem precis så som ni har gjort till de tidigare energierna i det förflutna.

Men jag säger nu, dessa energier kommer att bli starkare och starkare och starkare. Och de kommer att skapa en känsla av kaos över hela världen. Det gör de redan. Ni ser upproren hos de många på planeten som har fått nog. De har fått nog av de gamla sätten. De har fått nog av det gamla paradigmet. Och de är redo för något nytt. De vet att de vill ha något nytt, men de är osäkra på vad det kan vara, eller att det ens skulle kunna vara något.

Men du vet själv att när dessa energier fortsätter att öka när kaoset fortsätter att öka, och ökar gör det sannolikt, så vet du också att när kaoset ökar finns det en känsla av, kalla det struktur som är just där för att ersätta det. Kalla det frid, kalla det lugn. För allt har förutsetts. Allt. Ingenting lämnas åt slumpen, för allting är verkligen orkestrerat i dessa ögonblick, och kommer fortsättningsvis att bli orkestrerat genom de många förändringar som är klara att hända denna värld, denna planet.

Och de av er, alla ni, Ljusarbetarna, krigarna, deltagarna och bärarna: ni är inte bara de som inför alla dessa förändringar och kräver att dessa energier kommer, utan ni är också de som kommer att arbeta med dessa energier och hjälpa till att sprida dem i kunskap och vetskap om vad de är för era trosbröder, era bröder, era systrar, överallt så att de också kan börja vakna.

Självklart kommer inte alla att vakna. Inte alla är redo att vakna. Men det är ingenting ni skall vara oroade över.

Er enda angelägenhet är ert fortsatta uppvaknande och att hjälpa de som är redo att vakna när de blir redo. Detta är ert uppdrag vid denna tidpunkt.

Ni kommer alla att ha olika delar av detta: ha delar av det här nu, men även om du känner att du inte har kommit till ditt uppdrag, så kommer det. Du kommer att bli underrättad på många olika sätt och på många olika vägar genom dina drömmar, genom synkroniciteter, direkt från ditt högre jag eller någon annan vägledning. Du kommer att visas vägen, visas vad ditt uppdrag, ditt syfte vid den tiden kommer att bli. Så var inte bekymrad över att du är lämnad utanför festen, för det är du inte.

Alla är här för att delta. Alla har sina roller att spela. Var bara tålmodig och låt allt komma fram inom dig. Du kommer att vägledas om vilka steg som är nödvändiga att fortsätta att ta, när du fortsätter att röra dig genom denna övergång och genom dina individuella uppstigningsprocesser.

Jag är Sananda, och jag stiger nu åt sidan för att låta min Älskade komma fram och tala kortfattat med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...