Skaparna via Daniel Scranton, 19 januari, 2019

Skaparna via Daniel Scranton, 19 januari 2019

Per Staffan 20 januari 2019

Fader/Moder Gud (kanaliserat meddelande)

19 JANUARI 2019

Ibland Måste Ni Släppa Loss ∞Skaparna

”Någon gång ibland är det helt acceptabelt att förlora kontrollen, så att säga. Ibland måste du släppa loss alla dina självpåtagna begränsningar. Du är en varelse som har en lång historia, en hel del lagrad information. Och när lagret blir för fullt måste det bli ett frisläppande.

Det är helt okej om du får ett ögonblick när du blåser en packning, så att säga. Det är förståeligt om du skulle göra det. Det är inte ditt jobb att vara perfekt, och det är inte ditt jobb att passa in, och det är inte ditt jobb att se till att alla andra har det bra.

Så när du behöver ta ett ögonblick där du tappar taget, så att säga, så ta inte bort de goda framsteg som du gör genom att skämmas, att känna dig dålig, och vara alltför ursäktande. Alla har dessa ögonblick. Alla kan relatera till och förstå det ögonblick när du bara inte kan ta det längre.

På något sätt är detta en av de mest befriande sakerna du kan göra. Du kommer att känna en lätthet inom dig efter att du haft denna typ av explosiv händelse eftersom du kommer att ha släppt så mycket av den lagrade informationen. Och det är ju lätthet som du är när allt kommer omkring. Så var noga med att skratta åt det efteråt och släpp behovet att hålla allt inne för att vara en acceptabel medlem i samhället.

Så vill du i alla fall inte ha det. Ni vill skapa en ny värld för er själva, och i skapandet av den nya världen, finns det ibland explosioner. ”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...