Sananda via James McConnell, 6 maj, 2018

Sananda

via James McConnell

6 maj, 2018

 

JAG ÄR Sananda

Det är alltid underbart att vara med denna grupp, den här familjen, den här ljusfamiljen, den här familjen av kärlek.

De av er som på nytt har dragits samman till varandra. De av er som var tillsammans med mig; som var tillsammans med Sanat Kumara; som var med Ashtar; som var med Aramda, Ärkeängel Mikael och alla de övriga. Och de av er som hela tiden finns här tillsammans med oss, precis såsom vi ständigt finns här med er. Som vi flera gånger har sagt, så är vi tillsammans i detta, vi drar allt detta tillsammans.

Tack vare er, tack vare var och en av er och de uppdrag som ni för närvarande har och i och med att ni nu kan komma ihåg dessa uppdrag – många av er börjar nu göra det. Många av er börjar minnas, börjar minnas de tider för längesen när ni upptäckte att ni var tillsammans, antingen med varandra eller med oss på olika sätt. En del av detta håller nu på att återvända till er – och många av er börjar minnas vilka ni var i förgångna tider. Allt detta håller på att komma tillbaka.

Ni börjar inse att ni alla är ett. Tillsammans är vi alla ett. Och för många är detta en rätt stor insikt, under era liv har ni fått lära er att ni är en individ och att ni själva är enskilda individer. Och på vissa sätt, javisst, så stämmer det.

Men på andra sätt är ni en individ och ni är också ett med allting. Och detta är naturligtvis något av en paradox här. Men var medvetna om och ha tillit till, att ni fortsätter att minnas de tider, de minnen, som kommer tillbaka till er och att allting befinner sig i denna planeringsprocess.

Allt kommer samman på många olika sätt. Och ni blir vägledda på många sätt. Ni blir vägledda till att framskrida, att flytta till vissa platser, att resa till vissa platser. Och de av er som befinner er på denna resa, de av er som är på denna resa av att komma ihåg era uppdrag: era individuella uppdrag, såväl som uppdragen för er själsgrupp; ni finns här för att utföra allt som ni lär er att göra. Det ord som snarare gäller här är ”allt som ni kan komma ihåg”. Ni håller nödvändigtvis inte på att lära er, ni lär er på nytt. Ni kan återigen minnas.

För så mycket ligger fortfarande framför er. Och många av er har tillsvidare ingen aning om de uppdrag som ni befinner er på och allt vad ni är menade att uppnå i denna livstid, denna livstid … som har byggts upp nu under en lång tid. Alltigenom flera, flera livstider, många tusentals år, har ni arbetat på detta. Ni har arbetat på att få komma fram till denna stund, exakt detta ögonblick i tiden.

Vi kan säga att ni nu har kommit fram. Ni har anlänt i detta ögonblick. Men många ögonblick ligger fortfarande framför er.

Jag säger det på det här sättet, att många ögonblick ligger framför er, för det är viktigt för er att leva i vartenda av dessa ögonblick, att inte bara fokusera på framtiden och vad framtiden ska föra med sig.

Javisst, underbara saker och ting ligger framför er. Underbara ting i vilkas riktning ni har hållit på att bygga upp. Men de ögonblick som är Nuet finns också. Den stund som ni kan uppskatta under hela er livstid. För de minnen som ni nu skapar är viktigare än de minnen som ni från långt tillbaka kan minnas.

Skapa nu dessa minnen. Var dessa minnen nu. Och i och med att ni gör det så kommer ni att skapa den underbara gyllene visionen om den Nya Jorden, en ny Gyllene Tidsålder för Gaia.

Nu lämnar jag er.

JAG ÄR Sananda. All min Frid och Kärlek vare med er, var och en av er, när ni går vidare på denna resa, och när vi tillsammans med er alla framskrider på denna resa.

 
Sananda via James McConnell, May 6th, 2018 – Sananda

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...