Jesus via Krista, 5 november 2021

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jesus via Krista

den 5 november 2021

 

Jag vill berätta för er om min existens. Jag ska tala om för er när jag föddes, inte vid den tidpunkt som ni tror. För jag föddes i mitten av året, när det rådde varmare temperatur. Vi skulle aldrig ha överlevt i kylan. För att få en baby mitt i vintern, så hade man behövt vistas inomhus. Jag kom till denna planet genom min mor som födde mig, men det är inte som det berättas i Bibeln. Jag fick aldrig någon krona placerad på mitt huvud under födseln. De tre vise männen kom, men de hade inga gåvor med sig. Vad jag är här för att berätta för er är den fantasi som har berättats för er. Varför skulle de tre vise männen ha med sig gåvor? De kom för att titta till mig. Men det var inte brukligt att lämna över gåvor.

Vad det västerländska samhället har gjort är att ta detta och skapa inköpsvanor. Ni tror att ni måste göra inköp till någon. ’Åh, jag måste ge dem en gåva’. Nej, vem säger det? Vi har en värld som är alltför fylld med konsumerande. Är era hem fyllda upp till gränsen? För det västerländska samhället kom på denna idé, att ifall människor spenderade pengar så skulle de bli långivarnas slavar. Människor spenderar pengar när de inte har dem. Ni lägger det på ett kreditkort. Det krossar mitt hjärta. Ge inga gåvor, ställ frivilligt upp med era tjänster som gåva. Erbjud er att vara barnvakt, tvätta bilen, ta ut någon på en promenad. Köp inga minnesprylar som samlar damm. Att frivilligt erbjuda era tjänster är det bästa ni kan ge en anhörig. Tiden för högtidsdagarna närmar sig och jag ber er att sluta upp med ert spenderande. Ni ska spara. Behovet av presenter skapar hinder. Tänk på allt extra jobb ni måste utföra. Den tiden spenderas bäst på er själv. Börja med en hobby och ge bort er tid frivilligt. Tiden som mållöst spenderas med att fundera på vad jag borde ge till den här personen blir till en tid som inte är väl utnyttjad. I mina dagar gav vi bort frukt, vi gav nötter, och det skapade ett samtalsämne. Plasten som konsumeras under den här årstiden får mig att må illa. Plast, och mer plast, ännu mer plast blockerar era skåp. Föremål som är av lättviktsmaterial och inte kostar mycket är i mina ögon inte värdefulla. De billiga prydnadssakerna kan läggas undan, plasten behöver lämnas i fred. Vad som är viktigast nuförtiden är att planera för minimalism. Jag skulle vilja se denna rörelse nå fram och bli en ledande riktning. Vad behöver ni – och det räcker. Era liv bara konsumeras. Ta vad ni behöver och så räcker det. Släpp taget om allt annat.

Helgdagarna handlar om att vara tillsammans och dela glädjen som familjen för med sig. Jag vill ärligt talat nå fram med denna ståndpunkt. Det som fyller upp strumporna är galet och en extra utgift. Lägg märke till hur mycket pengar ni faktiskt spenderar. Vad är det till för? Vad hoppas ni få med att spendera så mycket? Är det bara för att få någon att tycka om er? Vill ni inte göra någon besviken? Mina kära, de är redan er familj och de älskar er. Förklara att helgdagarna är en tid då man ska vara tillsammans, inte för att skuldsätta sig. Förklara att det framtida överflödet kan uppnås genom att leva ett enklare liv, utan det överflödiga. Varför måste julen handla om gåvor? För att marknadsförarna har utformat den på detta sätt. Vilket är ett bättre sätt att få en global pandemi att blomstra än att sända gåvor till andra som ni inte ens kan träffa? Ni skickar iväg per post, men ni är inte ens där för att få se glädjen i deras ansikten, så det är en tom känsla. Ni tror att ni gör det rätta. Men planera i stället en resa för att få träffa dem ni älskar. Glädjen i deras ansikten borde bli till en resa som ni tillsammans har planerat. När ni spenderar tid tillsammans skapar ni minnena som bevaras längst. Kommer ni att minnas presentkortet, eller resan tillsammans? Jag ber er alla, sluta upp med spenderandet. De här bolagen gör storslagna vinster som inte gynnar mänskligheten.

Jag har en sista poäng som jag vill framföra. Vem gynnas i själva verket av julen, ni eller de? Ni, blir ni rikare? De, samlar de in era pengar? Ni skulle klara er mycket bättre med era egna pengar. Spara dem till det som är nödvändigt. Ifall bensinpriset höjs, har ni råd med det? Var det där krims-kramset värt det? Under en pandemi är tanken att man ska skydda sina tillgångar. Äventyra inte era tillgångar för ett trick i den västerländska kulturen. För under de kommande dagarna kommer ni att bli varse om kommande brister. Syftet med det är att skapa panikinköp ’det är bäst att jag handlar innan allt tar slut’. Känn efter i magkänslan om ni ska tro på reklamen. ’Skynda, begränsat lager … innan det tar slut …’ Det är bara en taktik. Tillverkarna vill att ni ska handla så att de inte ska bli utan. Ni har precis blivit lurade. Jag har sett det här spelet spelas ut i andra kulturer, det slutar alltid likadant. Konsumenten blir blåst. Mitt budskap borde vara tydligt för er under denna högtid. Spendera pengar på upplevelser, samvaro. Spara till de svåra tiderna. Var förberedda på att för era familjer förklara förändringen i ert hjärta. Ni kommer att bära en mindre börda på vägen till friheten.

För jag är den som ni känner som Jesus, som ständigt vakar över er. Min kärlek i evighet.

Krista talar: Jag ställde följande frågor till Jesus efter detta meddelande:

Fråga: Hur är det med dem som gillar att ge gåvor? Hur är det ifall de faktiskt tycker om att göra det?

Svar: Gå in i deras hjärta, vad försöker de bevisa? Det är ett svar som de behöver hitta inom sitt hjärta. Är motivet rent? Är det utav nödvändighet, kärlek, beräknande, eller rent? Leta inuti hjärtat för att avgöra det.

Fråga: Hur är det med att ge gåvor till barn?

Svar: Det fortsätter den pågående cykeln. Barnet lär sig från de vuxna. Det håller igång den pågående cykeln. Barnen lär sig vad som är rätt i denna värld. Det är exemplet ni vill föregå med. En upplevelse tillsammans är precis lika minnesvärd som leksaken som kommer att gå sönder. Ett år från nu, har de gått vidare? Ta till er hur mycket som kommer in i ert hem. Mina välsignelser till er medan ni förbereder er för framtiden.

 

 

(Channeled message on November 5, 2021)

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...