Sananda via Linda Dillon, 14 november, 2017

Sananda, 14 november 2017

Via Linda Dillon

Ni håller på att bryta de bojor som har hållit er och hela det mänskliga kollektivet i slaveri och begränsad medvetenhet i tusentals och åter tusentals år. Kanaliserat av Genoveva Coyle

Hälsningar mina kära bröder och systrar! Jag är Jesus Sananda, er älskade broder och vän, och jag har kommit till er idag för att omfamna er och tillsammans med er förundras över era underbara framsteg med att återta er frihet och ert sanna jag.

Vi kan sitta tillsammans som en grupp, eller en och en, och ni kan dela med er av era historier, roliga eller tragiska anekdoter det spelar ingen roll, för det som är viktigt är att ni håller på att komma närmre och närmre till att förstå och förkroppsliga era magnifika och rena jag.

Ser ni någon gång tillbaka på de senaste åren, eller ännu viktigare, de senaste månaderna eller så, på hur mycket ni har förändrats och mognat? Ser ni hur mycket lättare det är att urskilja och prioritera era handlingar? Känner ni att ni har mer klarhet och visshet när ni tar de steg ni behöver ta i era jordiska handlingar och dagliga aktiviteter? Märker ni att ni ifrågasätter er själva mindre och att det verkar mycket lättare att göra saker som tidigare rubbade er bekvämlighetszon?

Nu har ni inga svårigheter med att göra vad ni inspireras av, och för det mesta kan ni säga vad som är sant för er och säga ”nej” till andra när det är lämpligt. Känner ni att det har blivit mer naturligt för er att vidta åtgärder därför att ni vill det, inte för att det finns andra som kräver någon typ av service och hjälp? Det här har ingenting med ert egos önskningar eller själviskhet att göra, det handlar om att äntligen uppskatta och älska er själva tillräckligt mycket, så att ni tar hand om er fysiska kropp och sätter er själva i första rummet i allt som gagnar er. Ni förstår, ni måste ta ansvar för ert eget välbefinnande och ni måste vara en god förvaltare av er egen energi, så att ni kan vara till nytta för någon annan.

Ni håller på att uppnå er frihet och visar var och en att ni kan blomstra, ni kan dansa, vara kreativa och glada mitt i detta kaos och denna förstörelse av det gamla paradigmet. Ni uppfyller Moder Gaias Dröm och ni gör vad ni lovade för eoner sedan, att vara den största inspirationen för andra.

Jag är med er varje steg på vägen. Jag är med er i evig kärlek och tacksamhet.

Farväl!

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

http://counciloflove.com/

Du gillar kanske också...