Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj 2022

 

Ni har Varit Här Förut: Lemurien, Atlantis & Egypten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi erbjuder högre vibrationsenergier till er alla vid denna tidpunkt eftersom vi har märkt en förmåga bland det uppvaknade kollektivet att hantera högre vibrationsenergier. Och när ni visar den förmågan förstärker vi frekvensen, och vi skickar en ny omgång, och vi ser hur ni hanterar dessa. Ni börjar bli ganska bra på att märka när högre vibrationsenergier är över er, och de flesta av er har kunnat göra anpassningar för att ta emot dem och vänja er vid dem. Vi vet att vi säger detta ofta, men det tål att upprepas. Ni behöver vara i vätskebalans, jordade i era kroppar och närvarande, och sedan kan ni hantera de senaste energierna som är över er, och ni kan göra ännu mer än att bara hantera dem. Ni kan arbeta med dem; ni kan skapa tillsammans med dem. Ni kan komma åt fler av era gåvor och förmågor med dem, för det är de saker de är avsedda att göra.

Nu finns det vissa sidoeffekter av att ta emot högre vibrationsenergier, speciellt för dem som inte har tagit så mycket hand om sig själva. Men dessa individer drar nytta av sidoeffekterna eftersom de då är mer benägna att göra de förändringar i sina liv som de behöver för att bli bättre kanaler för högre vibrationsenergier. Det är vad förändringen i medvetande egentligen handlar om. Det handlar om att behålla högre vibrationstankar, känslor, medvetenhet och få tillgång till högre vibrationella övertygelser, information, idéer och till och med minnen. Ni har varit på den här vägen tidigare, även om ni inte riktigt klarade det i Lemurien, Atlantis eller Egypten. Och nu är ni här och tar emot så mycket mer än den genomsnittliga personen gör, och ni gör det i en tid då mänskligheten förändras.

Ni får röra er i vilken takt ni vill med dessa energier, men det är bra att vara förberedda, och det är alltid en bra idé att ta hand om er själva fysiskt och känslomässigt. Det är alltid bra att bli renade och därför kunna ta emot det som är högre vibrationsmässigt till sin natur. Era celler är mycket bättre på att ta emot näringsämnen och mineraler när de inte är fyllda med gifter, och ni är mycket bättre på att ta emot högre vibrationsenergier när ni inte bär runt på en massa lägre vibrationsenergier. Så gör er rensning av era chakran och era organ, och ni kommer att vara så redo för vad som kommer härnäst.

Som ni vet uppmanar vi er också då och då att ta ledarskapsroller där på Jorden, och det bästa sättet att leda är genom exempel. Lev ett hälsosamt, lyckligt, kreativt liv som är fyllt av kärlek och frid, och andra kommer att vilja veta vad er hemlighet är. Mycket av det vi lär ut är allmän kunskap och sunt förnuft vid denna tidpunkt. De flesta vet om vikten av att ha vätskebalans och äta hälsosam mat, bearbeta sina känslor, prata om sina känslor, men inte alla vet om vikten att vara närvarande och vara jordade. Och när ni har alla dessa sammansatta, blir ni som en blixtledare för högre vibrationsenergier.

Och vad ni kan göra med dessa energier, vad ni kan skapa med dem, är bortom er vildaste fantasi vid denna tidpunkt. Det är därför det också är viktigt att följa med energiernas flöde, för de kommer att leda er dit ni inte har varit tidigare, och när ni kommer dit kommer ni att gilla det. Ni kommer att gilla det mycket.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...